![]() |
ba parcarea de la dedeman este separata de cea de la universal , daca nu erau separate era un pic de spatiu , nu stiu chiar nu am idee poate pe un shantier vechi care sa aiba un loc mare , dar pe aculo pe langa universa\"ll se mai face un depozit ceva in spate la universall poate poate , pe aeroport ar fi pre stramt sauuuu stii ma unde este un depozit staii ca nu mai stiu cum ii spunne sunt mai multe pe acolo langa caldirea aia faina DACIA RENAULT depozitele alea au parcare accesilila dar nu .... :?
|
:dance: :dance: mi-a mai venit o idee dar \"parcarea\" unde au stat masinile inainte de cursa unde s-a ascultat muzica in acel patratel era destul de mare se poate face ceva in el :P :oops:
|
Da este o idee buna sa se faca o cursa de indemanare acolo pe acel platou...Dar cred k va fi mai mult decat probabil sa fie probleme si mai mari cu siguranta spectatorilor decat data trecuta . Locul e foarte bun e mare si e aproape de pista ..
|
Pentru indemanare ne trebuie alta locatie. Cred ca o idee buna ar fi Dedeman sau Universal.
|
SINCER CRED CA MAI DEGRABA R MERGE PARCAREA DE LA DEDEMAN DECAT CEA DE LA UNIVERSALL PT MAI MULTE MASINI INTRA IN PARCARE LA UNIVERSAL DECAT LA DEDEMAN SI CEA DFE LA DEDEMAN E MAI MARE PAREREA MAE DAR PARCAREA DE LA METRO E ENORMA :shock: :lol: SE POATE FACE SI ACOLO CEVA :?: :?: :?:
|
Nu prea cred ca Metro ar fi de acord cu ideea. Dar am sa incerc sa vorbesc si acolo.
|
la metro nu cred k e mare smecherie pt k au pusi stalpii aia mult prea desi....
|
exact la asta ma gandem si eu
|
eu cred ca ar fi bine ca sa se continue tot cu o cursa de acceleratie cred ca ar iesi mult mai bine deoarce s-au vazut ce greseli s-au facut si acum aceste greseli nu vor avea loc dac se va face o cursa de indemare iar se vor face greseli :lol: dar totusi e bine si ceva nou :wink:
|
se pot face si amandoua. una intr-un week-end si alta in urmatorul.
|
Da si eu cred k e mai bine sa se faca doua curse in 2 weekenduri , k daca se va face totul in aceelasi weekend probabil cursa ar dura vreo 7 ore si cred k lumea sar plictisi , si ar fi obositor...
|
ar fi pre obositor 2 curse intro singura zi eu stiti ce sper ca la urmatoarea cursa sa fie masini din toate partile tarii si erstul am spus la propuneri pt urmatoarea cursa :?
Stefan tu ce crezi ar fi bun ca in august sa se continue cu inca o cursa de viteza asu una de indemare ?/eu ma abtin voi ce spuneti !! s :oops: |
Vom vedea cum vom face. Gasim o modalitate sa le imbinam pe amandoua. Ideea este ca multi vor acceleratie. Nu stiu cati se vor baga la indemanare. oricum este un subiect deschis si vom vedea ce se poate face.
|
eu cred ca este mult mai greu sa organizezi o cursa de indemanare decat una de viteza :P
|
DA
Stiu ca este mai greu dar vom rezolva si problema asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning