![]() |
Ford Scorpio... nush de ce .. dar Ford Scorpio :wink:
|
Re:
Quote:
|
Sti cum impaci sula si prefectura?
|
cum??
|
SULLA a fost primul PREFECT al imperiului roman... :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re: Ford Scorpio vs Opel Manta
Avem in tara doua din astea tunate agresiv?
|
nu cred...
ia-ti scorpio de 2.9 ;) iti vand eu unul... fuge 240 pe ceas :D |
Scorpion CLAR ! ;) Nu de lata dar chiar imi place scorpion. Eu desi sunt taur sunt un mare fan al scorpionului :X ... Imi place Regele Scorpion . Scorpion din MK4 etc. I like scorpion si nu numai dar stiu si ceva caracteristici de la scorpion. Apropo s-ar putea sa fie aproape egale. ;)
|
vezi ca sectiunea de jocuri nu-i aici;) dai un search si o s-o gasesti.
|
Re:
Quote:
|
am si eu un scorpio adika fratele meu..are motor de 2000 cmc 100 si ceva de cai nu stiu cat sigur oricum am mers constant cu el pe a2 cu 190 km/h se ducea mai mult(avea pedala ) dar ii era frica deoarece are t-uri adica cu indicele de viteza 190 km ...deci aleg scorpio nu are ea un start stralucitor dar acuma depinde si de motor cu 1.8 nu lua demaraj decat chinuit asa cu 2.0 ia fara probleme..am mai observat ca, treapta a 3-a este de fuga adika 140-150 asta la 1.8 dupa care a facut motoru :D o daduse pe ulei ;))adika a pus altu
|
Quote:
=))) scuze de offtopic da' am fost pe jos knd am citit ce a zis asta =))....s-a bagat in zodii,filme,jocuri....batman batman.....si vad k mai nou ii zice ford scorpioN... tare frate :))....:lol: |
http://www.carfolio.com/specificatio...car=30305&Opel
http://www.carfolio.com/specificatio...car=33374&Ford detaliile oficiale... nu de-alta, dar asa dupa opinii personale nu se ajunge nicaieri |
Quote:
Mai curand faceai o comparatie intre manta si capri.....asa mai veneai de acasa. Cele 2 pe care le compari tu nici macar nu sunt din aceeasi generatie + ca sunt din clase total diferite..... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning