![]() |
imi place si masina pentru k are o culoare care iti ia ochii....imi place si gagica pentru k are niste picioare..........
|
E un kit mai vechi daca nu ma insel de prin anii 90.Nu mai in stilul tuning-ului actual,la vremea ei era ceva dar acum ma lasa rece,mai ales linia de la portbagaj,e chiar naspa.In schimb am votat domnisoara frumoasa :lol:
|
masina e frumoasa, intr-adevar linia modificarilor e in stilul anilor 90, dar se integreaza foarte bine in linia generala a masinii, ii completeaza imaginea clasica foarte bine.... minus pentru culoare ( kestie de gusturi ) si plus pt picioarele proprietarei ( tot kestie de gusturi :twisted: )
una peste alta isi merita premiul... |
+ culoarea
+ widebody kit - spoilerul fatza, care-i urat si arata ca unul facut pentru Oltcit ;) - eleronul sau ce vrea sa fie chestia de pe portbagaj - jantele in culoarea caroseriei. Impreuna cu \"eleronul\", ar fi cotate ca un \"ricer-ism ordinar\" pe partea ailalta a Oceanului :D ~Nautilus |
Re: Mercedes by koenig
E ok! spatele nu prea imi place! Combinatzia mashina domnishoara e frumoasa intradevar :D
|
e frumoasa masina de la mama ei din germania , arata bine galbenu pe ea dar parca un old silver ar arata mai select pe ea
|
o masina mai clasica, foarte frumoasa si foarte bine intrtinuta
|
arata foarte bine masina....si imi plac mult jentile sunt foarte frumoase... faptu ca e cabrio iar ma atrage....
intotdeauna mi-au placu masinile cabrio... probabil ca la toata lumea le place am votat frumoasa ;) |
super!!! si galbenul ala sta bine pe ea:D
|
Super tare bestia... kitul de exterior ii da o line clasica care ii sat bine si culoarea galben se imbina perfect!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning