Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini bushite. Ale noastre sau ale altora :p (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/6357-masini-bushite-noastre-altora.html)

Al3xius 02-07-05 11:14

:shock: :shock: :shock: e \"un pic zgariata\" !!! :shock: ....bine k ai skpat! :shock:

DJ.44.DAD 02-07-05 17:24

Nu mai zic nimik decat : MASINA nelovita si FEMEIE nef****a nu exista !
Tabla e tabla se indreapta da'o draqu important este sa nu iesim noi sifonati ! Dar in ziua de azi cel putin in Craiova exista fel si fel de \"CONDUCATORI AUTO \"

Dj Passion 09-07-05 12:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
eu am o vaga banuiala...sa ma corecteze Eliza daca ma insel da` mai stiu vreo 2 care au patit-o ...e vb de bordura de la isalnita de la combinat...parcarea aia unde opreste lumea de obicei sa faca manance ! :lol: :wink: :wink:

daca vb de bordua de la intrarea in parcare de la combinat... eu o stiu! Am ramas un pic atarnat acolo intr-o noapte... si la 5 min dupa mine a cazut si Toto exact in acelasi loc :lol: ... poate pe noi ne stii :lol: ... :lol: :lol: mai demult s-a intamplat asta!

TranceGirl 14-07-05 15:59

LOL Mondeo, prea putin \"zgariata\" ... kestia aia nici nu se observa :))
Mondeo.. daca tu eshti KLA imi pare rau ca nu am avut ocazia sa raspund provocarilor, te`am vazut la inceputul liberelor [super ai facut masina!] dar am banuit ca nu se mai fac:-< Data viitoare promit ca`ti dau ocazia sa`ti iei revasa ;)

Dj Passion se pare ca aia e o bordura renumita.. ma mir ca n`am cunoscut`o pana acum :)) poze cu bordura n`aveti? sa shtiu ce ocolesc in zona aia :p

Mondeo 14-07-05 17:30

\"anytime\" eliza shi vreau shi io test drive cu un colt apropos

Adryx 15-07-05 00:30

In aceasta seara, SuperNova cu nr. DJ XX ALP a fost implicata intr-un accident la Univesitate. Din cate am inteles, vinovat a fost conducatorul celeilalte masini, un SantaFe. Acum o jumatate de ora am vazut supernova...e grav lovita in lateral stanga... :(

Al3xius 15-07-05 00:39

SOFERUL SANTA FE-ULUI ERA MORT DE BEAT, UN DOBITOC DIN SLATINA/BALS(avea nr de olt) INCONSTIENT SI VAI MAMA LUI!!! :x :x
Dupa ce ca a trecut pe rosu mai avea si alcoolemie 0,68 la mie !!! :x Este inadmisibil asa ceva! :evil:

Alex sper sa-si revina, cand l-au dat jos din masina era lovit la mana si la cap sper sa-si revina sa nu fi patit nimic grav! :cry: :cry: :cry:

Eu am poze dar o sa le pun doar cu acordul lui !

P.S. : rugati-va la Dumnezeu in seara asta inainte de culcare, sa nu fi patit Alex nimic grav ! :cry:

Mondeo 15-07-05 06:08

nasol, sa te faci bine alex

AG 15-07-05 12:37

Din fericire, Alex n-are nimic grav. A stat azi-noapte in spital, a mai repetat niste analize de dimineata si se pare ca e in regula.
Din nefericire, lucrurile stau mai prost cu masina. \"Copilul\" lui Alex are probleme destul de serioase.

Al3xius 15-07-05 16:14

In sfarsit o veste buna ! ....bine ca a scapat cu bine ...la ce impact a fost puteau fi urmari mult mai grave ! Sa speram ca o scoate la capat cu firma de asigurari ! :roll:

Alex NOS 15-07-05 18:54

Am scapat usor....Am avut noroc ca am avut scaunul dat pe spate si m-a protejat stilpul..altfel era jale....Decit schipat de un picior si sunt lovit praf pe la piept si spate..Nu am nimic rupt...Am scapat ieftin....
Dar maisna e ...praf facuta...Incerc sa vad ce reusesc sa repar...

Ciro_zel 15-07-05 20:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alex NOS\"
Am scapat usor....Am avut noroc ca am avut scaunul dat pe spate si m-a protejat stilpul..altfel era jale....Decit schipat de un picior si sunt lovit praf pe la piept si spate..Nu am nimic rupt...Am scapat ieftin....
Dar maisna e ...praf facuta...Incerc sa vad ce reusesc sa repar...

Mult noroc si sa te insanatosesti repede... :roll:

PS: Repara ALP-ul ca e prea tare :peace:

Al3xius 15-07-05 23:39

Insanatosire grabnica Alex ! :wink:

TranceGirl 21-07-05 01:21

Am vazut si eu masina in curtea politiei... nu intelegeam ce`i cu ea acolo. Partea care se vedea era super OK.. restul era varza :cry:

Ce faceam la politie? Raspuns fix pt. topicul cu masini bushite... il sustineam moral pe lkv la declaratia in urma altui accident... Il sustineam doar moral pt. ca m-au dat afara din sala :mad:
radu_lkv.. nu ne pui poze sa plangem putin ? :cry: eu mai aveam putin si incepeam de`acolo.. mai ales ca am fost copiloata ghinionista :((
radu incerca sa-mi arate cum trage turbina pe calibra.. si-a tras FIX pana-ntr-o duba care i-a ieshit in fatza skimband brusc banda :cry: si desi lovitura era fix in diagonala.. colt dreapta fata calibra -- colt stanga spate duba TOT legea cu spatele si-a spus cuvantul.. asa ca duba a plekat linishtita acasa :mad:

Asta e.. le-am spus ca in cazul asta poate`mi skimb si eu candva stopurile intentionat.. si poate si bara spate.. :roll: dar atunci fac pariu ca se skimba legea :)) ca asa suntem unii mai ghinionishti :roll:

Al3xius 21-07-05 16:20

am eu poze si cu calibra :cry: dar am nevoie de acordul(verbal , scris si semnat) lui radu ! :P

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning