Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   CHIPTUNING cu UNICHIP pe Nissan 350Z Kompressor by MasterTuner (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/63543-chiptuning-unichip-nissan-350z-kompressor-by-mastertuner.html)

yoda 07-02-08 09:40

Re: Nissan 350Z Kompressor by MasterTuner

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1341098)
ok. va las sa va rezolvati disputa ca am inteles ca sunteti majori amandoi si nu aveti nevoie de cineva sa numere loviturile. scuze de deranj. ultimul care pleaca stinge lumina.
good luck to both you.

lasand gluma la o parte, eu il consider pe Florin chiar un tuner cu vaste cunostiinte in fizica, mecanica si matematica.chiar nu am nimic personal cu el...din contra, dar cateodata o da de gard cu atatea explicatii!tu nu te uiti ca aici pe forum lucrurile serioase sunt luate in bascalie! la mare loc este incultura, prostia, infumurarea, ura, etc, etc! ar fi interesant de facut un forum unde accesul sa fie limitat iar discutiile sa se rezume strict la chestii tehnice nu orgolii si figuri!any way, la mai mare pt Master Tuner !cu ultimile proiecte i-a cam lasat de caruta pe restul!!!:lol:

MasterTuner 07-02-08 16:02

Multumesc Yoda pentru ce-ai scris. Am constatat si eu ce face lumea in general pe forum. Desi eu am initiat aceasta parte de forum si sunt moderatorul ei, i-am tolerat si pe cei care sunt preocupati si de altceva decat tehnica pura, cum ar fi de exemplu sa dea cu rahat in realizarile altora, sa fie suspiciosi incurabili, sa fie "homo minitehnicus", sa bata campul, sa intrebe la final cat consuma... si in mod paradoxal pot sa-ti spun ca si pe alte forumuri de pe afara unde mai postez se intampla similar, nu chiar la acelasi nivel totusi. Eu sunt de parere ca fiecare pasare pe limba ei piere, sau ca sa zic asa nu poti manca rahat fara ca asta sa se intoarca impotriva ta mai devreme sau mai tarziu. La mai mare putere!!!

UniculSGM 07-02-08 16:36

Imi place ce vad aici! Felicitati MT

bogdanRS 13-03-08 19:06

Sunt si eu curios la ce presiune merge compresorul si ce injectoare at folosit...
A mai ramas EMFU sau ati inlocuit cu Unichip.
Vad ca mai este si un blow-off care inlocuieste by-pass-ul de fabrica....

MasterTuner 19-03-08 12:36

Am folosit fuliile din kit care fac 0.50 bar de boost si EFMU cu injectoarele stock. By pass-ul este unul de generatie mai noua, cu clapeta. Unichip face modificarile de avans necesare, vreo 4 grade mai putin la redline in fullboost.

naka66vio 20-03-08 20:50

ati putea face asta si cu un m3 e46?

MasterTuner 21-03-08 10:12

Am mai facut 3 BMW-uri kompresor, pe ele ne-am dat doctoratul... Deci nu ar fi nici o problema M3, si cu siguranta ca puterea va fi biine peste 500 cp.

zGb 21-03-08 10:31

Florin cat duce un kit de 450-500cp pt m3?

MasterTuner 21-03-08 14:29

5 000 -7 000 E cu tot inclus, functie de ce compresor se va folosi.

naka66vio 21-03-08 16:13

ar fi nevoie de pistoane forjate sau alte modificari?sau rezista fara probleme si asa?

zGb 22-03-08 13:28

n-ai treaba cu asa ceva ;)

alte modificari ar insemna FRANE in primul rand...m3-ului chiar ii lipsesc niste frane performante sunt destul de mici cele stock...in al doilea rand evacuare (doar daca vrei) si suspensii

mpa 22-03-08 14:32

Si la puterea aia pe RWD iti trebuie neaparat si piesa dintre scaun si volan.

zGb 22-03-08 15:30

aia trebuie sa fie buna si stock daca se scoate dsc-ul si esti tare-n pantof :D

razvan_z 28-09-08 23:57

foarte frumoasa masina:):)
dar care a fost pretul??? ca nu am gasit nicaieri:( oricum felicitari;);)

[email protected] 17-05-09 01:09

Re: CHIPTUNING cu UNICHIP pe Nissan 350Z Kompressor by MasterTuner

Bravo Florine!! fara sa fac reclama sau cine stie ce..sa nu te se intelega gresit..Florin e prea tare..si toti baietii d la Master TUner !! Felicitari!

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning