![]() |
Re: O masina pentru un incepator
si eu am un capac spart la roata :)) pe dreapta cand am parcat la mall la platza :X era zapada pe jos si am zis sa fac pe erouu :))) si am dat cu frana de mana =))) si am dat bine ca sa simtit :)))
|
Fiind incepator cel mai bine ar fi sa ai o masina pana in maxim 100 cai, asta ca sa nu zic ca o Dacie ar fi ideala pentru tine ca incepator, dar n-ai putea sa stai cu o Dacie stiind ca mai ai 19.500 Euro pusi deoparte pentru o masina mult (x100) mai buna. In fine, tu stii ce faci, dar pana in 20.000 eu personal mi-as lua un A4 an 2002-2003 2.5 quattro 180 cai (asta bineinteles dupa ce ai minim ~5000km rulati - parerea mea) din care iti mai raman si niste banuti, de casco, jante sau ce ai vrea tu sa faci. A4-ule il poti lua pe la 15-16.000 Euro dar din nou, taxa de prima inmatriculare e imensa (in jur de 3000 oiro) si ... ce sa zic atata timp cat va exista aceasta taxa e o investitie cam mare pentru o masina second hand (dar tu stii mai bine).
Daca ai alege A4 poti sa fi sigur ca aia este o adevarata MASINA, doar ca este second hand, dar daca vrei ceva nou umbla prin reprezentate..Skoda, Volkswagen, Opel, Renault etc si sigur iti gasesti ceva pana in 20.000 :) P.S: Intr-adevar sunt 'n' variante de masini pana in acei bani de care tu dispui dar A4 ar fi una dintre cele mai bune alegeri pe care le-ai putea face :) |
ia-ti un leon de 102 cai ,joaca-te putin la motor,la exterior si te incadrezi in 20 de mii,si cu o masina frumoasa,si cu destula putere sub capota pentru un incepator:D pe mine inca ma mai suprinde masina cateodata :D si sta bine pe curbe ;) si ce e cel mai distractiv: poti sa dezactivezi tcs si sa faci nebunii :D
|
multumesc pentru sugestii, dar gandul meu a ramas la Astra 2.0 :D am condus una si este chiar foarte buna... ( asta zic eu ) momentan mai merg si cu un Q7 dar mi-e frica prin Bucurestiul asta... imi este sa nu-l ating... merg cu firca... dar merg :D asta conteaza... peste 2 sapt voi pleca in Germania si sa ma uit... daca gasesc ceva cat de cat imi iau, dar mai intai caut Opel ASTRA :D :D ;)
|
eu iti recomand o masina k cea de la semnatura mea....sincer e cea mai potrivita pentru un incepator!
|
da stiu ca e buna, dar este prea scumpa... adica e mica... sa dau 6000 E pt Corsa.. mai pun 4000 si imi iau Astra :D , corsa e buna, am condus dar mi se pare scumpa asta e parerea mea...
iar A4 nu prea imi place, e mare... as prefera a3 mai bn... sau S3 :D s3 poate peste 1 an asa :) |
S3 Cu Siguranta Iti Da Destula Bataie De Cap Mai Ales Ca Esti Incepator Deci Nu Iti Recomand
Poate Peste O Freme De Profesat |
pai am si zis ca S3 nu e o masina pt. un incepator ...
am vb cu cineva, si voi pleca in germania sa ma uit... voi ce spuneti sa-mi iau astra model 2003 sau 2006 ? :D park mai mult imi place cea din 2003 |
Cumpara Ce Iti Place Tie Mai Bine Si Care Crezi Ca Te Aranjeaza Mai Bine
Eu As Merge Pe Astra H 1.4 Sau 1.3 Cdti |
Eu cand am luat carnetul am invatat pe o Dacie 1310 si nu am avut nici o prietentie, iar tu faci mofturi !!! pune mana si ia una ieftina mergi cateva luni pe ea, invata sa conduci si pe urma iti iei si maybach ! Ai spus ca ai un Logan de ce nu mai capeti experienta pe el ?
|
ia-ti matiz
|
i-ati un astra/focus daca vrei sau ce masina iti doresti tu poate sa fie si cu peste 150cp nu conteaza daca esti sau nu incepator (probabil ca o sa sariti toti ca m-am tignit zicandu-i asa ceva)dar daca are grija de ea si merge bine nu va pati nimic ca poate sa isi ia si un harb de dacie si sa moara in el:D daca nu e atent si face pe viteazu yo zic ca mai bine isi ia masina care si-o doreste si o sa aibe superr grija de ea si nu o sa pateasca nimic
|
eu am mai mers si cu loganu... nu-mi place, am condus cadva si un Q7 o sapt... dar totusi, vreau o masina in care sa ma simt in siguranta... ce siguranta imi ofera loganu ala... mai bine imi iau un bmw din 70 decat un logan...
Merg pe Astra H de 2.0 cred :D ;) |
iti recomand un motor mai mic..motorul de 2L sigur are peste 120 cai...si mi se par mult prea multi pt un incepator...o masina pn in 90 cai ar fii buna pt tine...iti zic sincer....k incepator nu-ti trebuie o masina kre sa o alergi...iti trebuie o masina kre sa o simti...ba chiar sa o simti lenesa..sa nu te uimeasca cu ceva...sa ajungi sa o simti perfect sa scoti tot ce-i mai bun din ea si dupa 1 an knd vezi k deja masina aia nu-ti mai spune nimic nou si simti k e o manusa veche....poti sa-ti iei ceva puternic....dak iti vei lua ceva puternic si sa mergi cu frica nu-ti recomand....personal am mers incepator cu o pisicutza din 97 ce sa zic...mi-a placut super mult....dar parca o simteam altfel fatza de masina mea...am mers vreo 3 zile cu el dar nu prea ne potriveam..sau era din cauza tractiunii spate.
|
cu 20 de mii daca stai sa gandesti poti sa faci in felul urmator fi atent te invata un mosulica:
1. iti iei ceva la mana a -2 a sa nu plangi dupa ea....ceva de maxim 5000 de euro 2. restu de bani ii bagi in banca o perioada....k se aduna cu dobanda si mai aduni cativa, iar cand esti sigur ca poti sa-ti iei ceva mai bun cu banii de pe cea veche o sa rezulte o suma apropiata de cei 20 de mii care ii ai acum 3. in nici o masna nu esti in siguranta 4. dupa ce faci 5000 de km si iti dai si u seama cum e cu virajele faci de vreo 10-15 ori brasov ploiesti pe cheia dus intors atunci cu banii aia iti iei o masina puternica sau iti iei una noua cu care poti sa mergi fara sa-ti fie frica ca o lovesti si sa fii sigur pe ea...sa fie frumoasa....si sa consume mult Io asa as face....e doar o parere....si priveste un pic si in viitor nu te gandi numa in prezent |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning