![]() |
Re: Alfa 33 vs Turbo
La multi ani si de la mine !!!
deci: pana nu se va face o liniuta intre dani si lascu (sau pupa)..nu cred ca se va afla exact ce se vrea ... asa ca... vorba lunga, saracia omului... |
eu unu am toata increderea in pmd....am mers cu masina am fost si la volan......cat despre oltciturile turbo..... am vazut filmulete... a lu lascu nu m-a impresionat.....pe cand a lu pupa chiar tragea,,,,,,,,deci eu zic ca liniutza ideala ar fi pupa vs pmd....pentru a vedea care e mai bun aspiratu sau turbo.
|
Quote:
|
Quote:
eu zic..amandoi..vs pmd..neah cred ca pana la urma ma bag si eu in hora :oops: |
io nu mai zic nimic .........parca sunteti copii de 12 ani care jucati nfs ,cum poti crede ca 2 motoare identice unul turbo si unul aspirat ,poti sa le compari intre ele ? ,la presiune de 0,9-1 bar are cuplu peste 200n/m.....,pe pupa pmd nu poate sa-l prinda la o liniuta decit prin trafic ,poate intr-o seara la academie,pe mine are inca sanse sa ma prida la o legala dar ce facem ca io sunt la o grupa mai sus?
|
Quote:
..stiu ce poate sa faca ;) Acum sa vedem si pe sosea.. A si tizule..am trecut de nfs ..acum totul e pe sosea.., ;) Si tizule..., sunt si libere ;) desi tu esti in grupa mai mare... :D |
crede si nu cerceta,da un search si vezi ce masini au in jur de 200n/m cuplu motor si daca tot nu crezi cand ai drum prin buc esti invitat la o mica demonstratie usoara asa ca aia din filmele care nu l-au convins pe cew sa vezi ce repede creste viteza de la 60 la 120 sau de la 120 la 180 si daca ai curaj sarim peste 180 cu numai 5000 rot/min adica 200km/h
|
lascule....pe mine m-au convins filmele lu pupa....ale tale....sincer vorbind.....nu prea.am zis.....pt a se vedea care e cel mai rapid oltcit....ar trebui sa fie o cursa intre pmd si pupa......eu inteleg foarte bine ce inseamna turbo si ce inseamna aspirat dar in cazul de fata tind sa cred ca aspiratu castiga.poate ma insel.....asta ramane de vazut.
|
asa cum zicea si batranul SGM cu dacia lui " aspiratul inca poate!!!! " eu chiar vreau sa vad ce iese PMD vs PUPA dar eu cred in turbo....:rolleyes2
|
ti cu ursu?:evil: logic asa zic toti ca turbo e mai puternic. dar din ce am vazut cu aspiratu lu pmd...am inceput sa ma mai gandesc. astept sa vina primavara...sa se topeasca ghetoaiele si sa dam o fuga pana la bucuresti sa vedem odata turbo sau aspirat. prea multe controiverse.
|
sau poate vine bucurestiu.....la noi :lol:
|
poate o sa fac o vizita in primavara pe la craiova in drum spre tg jiu (bunica lu' nevasta mea) si sa vedeti ce inseamna turbo ,o sa anunt cu o saptamana inainte ca sa nu aveti scuze ,apropo pmd stie ca tot il bagati la mijloc?
ps :cew pe tine cum te cheama mancate-ar nenea? |
Quote:
Pai te asteptam.. daca ajungem noi intre timp...dam un semn..;) aveam numarul tau de tel :rolleyes2 sper sa mai fi aceelasi.de nu mi-l lasi in pm. |
:) am un singur nr de tel pmd il stie ,deci .....call me :) apropo nu fac curse ilegale
|
Quote:
0723xxxxxx :D ok..facem legala doar pentru tine |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning