Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

luca 16-06-05 15:19

Quote:

Toti va intrebati ce vor femeile...da ne intrebam si noi femeile ce vor barbatii(in afara de SEX)?
Food, sex and silence...fuck me, feed me, shut the fuck up :lol: :lol:

iasi_drifter 16-06-05 17:51

eu vreau o femeie care sa stie sa faca iahnie de fasole cu piept ardelenesc
http://img270.echo.cx/img270/1376/ia...tardelenes.jpg

orlando 16-06-05 17:56

ce vrem noi...
ca sa incep...sa fim iubitzi si sa fim iubitzi....
sa avem pe cineva langa noi careia ii pasa de mine...

nici eu nu ma cred mai sus...
eu sunt si la o varsta in care hormoni joaca hora si recunosc ca daca vad o fata buna nu ma gandesc la ce ii paote capu si ma gandesc la ce i-ash trage-o lu asta...sau ma uit la cat de sufletista e fizic...
mie imi palc sufletistele 8) da cui nu ii plac...
da lasa ca vine si vremea mea...
:wink: :wink: :wink:

cristi_407 16-06-05 21:09

Depinde si de varsta...Oricum eu vreau cineva care sa ma inteleaga...

shadowro 16-06-05 21:49

mai eu unul cand incep o relatie .... o incep cu gandul ca poate asta e relatia pe care am cautat-o pana acum. bine ca in urmatoarea saptamana maxim , dupa comportamentul fetei si dupa ce o cunosc mai bine putin incep sa imi dau seama daca e tavaleala sau daca e mai mult :D
ideea e ca nu caut neaparat una de tavaleala ... daca e sa fie numa tavaleala asta e .. daca nu , iar, asta e :)

shadowro 16-06-05 21:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"

nu imi sari in cap , stiu ca sunt offtopic dar ... , 407 2.0l 136 caluti :D

cristi_407 16-06-05 22:12

:) 2.0 Benzina 138 e pe site la peugeot in franta..Dar e bine si 136..Cum vrei tu.. 8)

shadowro 16-06-05 22:19

Re:

Quote:

:) 2.0 Benzina 138 e pe site la peugeot in franta..Dar e bine si 136..Cum vrei tu.. 8)

am un catalog de la reprezentanta ... dar ce mai conteaza ... suntem demult offtopic ..
ps: asa scrie in catalog :D

TM-84-DMX 17-06-05 00:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
Quote:

nu imi sari in cap , stiu ca sunt offtopic dar ... , 407 2.0l 136 caluti :D

Cred ca il confunzi cu varianta HDI 2.0 l 16v 136 cp,d ala am si eu!Al lui cred ca e 2.0 l 16v benzina si ala are 140....sau e 2.0l HDI16v FAP paraca are ceva mai multi kluti.

Psycho 17-06-05 01:03

un baiat

si

mult mult

:pelvic_th

rabanne1 17-06-05 14:39

Romantismul s-a pierdut?Femeile nu mai au nevoie de barbati adevarati?Seriosi?De eroi?Hmm...Mitul \"Zburatorului\" s-a lasat inlocuit de superficialitatea vremii.De masini si bautura.Mare pacat!

Psycho 17-06-05 19:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"rabanne1\"
Romantismul s-a pierdut?Femeile nu mai au nevoie de barbati adevarati?Seriosi?De eroi?Hmm...Mitul \"Zburatorului\" s-a lasat inlocuit de superficialitatea vremii.De masini si bautura.Mare pacat!

alooo trezeshte`te .. ce draq .. unde ai mai vazut tuh romantism in secolu` asta .. poate doar in filmele de pe acasa :)

xxdadixx 17-06-05 19:25

Re:

Quote:

Aici e vorba de ce vor barbatzii :P
Acum ce vor femeile e simplu: Un barbat cu bani, sa-l linga in fund toata viatza ca sa nu trebuiasca sa mearga o zi la munca sa stea toata ziua la tv si cumparaturi, cu pretenele prin saloane de infrumusetzare, etc

iasi_drifter 17-06-05 20:16

Re:

Quote:

Da. Ba da dar ele vad altfel barbatii adevarati. Ele ii vad altfel pe aia seriosi. Nu. Asa e. Si alte alea. Asta e.

Rabanne 17-06-05 21:31

Poate ca ele par ca vor astfel de barbati pentru ca nu li se ofera altceva.Femeile ca si clientela trebuie educate:)Cand am spus romantism nu m-am referit la comportament, trandafiri, poezii si treburi din astea.Ma refeream la principii, la ceea ce a insemnat romantismul ca si curent.Va place ce vedeti in jur?E adevarat, nu putem schimba nimic insa prefer sa dorm in continuare si sa ma cred in perioada romantica:)Vorbind despre ceea ce vor barbatii, nu cred ca se poate accepta o parere generalizata pentru ca fiecare are dorintele lui.Ca se impune un stereotip general acceptat de marea majoritate...asta este alta problema.In mod cert orice barbat cu capul pe umeri isi doreste o femeie \"puternica\", independenta, lipsita de superficialitati si care sa stie sa-si faca barbatul sa se simta in varful lumii.Ca sunt multe depravate care pot fi catalogate drept rebooturi umane...orice padure are uscaciunile ei.Sa privim partea plina a paharului si sa credem in femeia despre care vorbeam mai inainte:)

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning