![]() |
Quote:
|
eu vreau o femeie care sa stie sa faca iahnie de fasole cu piept ardelenesc
http://img270.echo.cx/img270/1376/ia...tardelenes.jpg |
ce vrem noi...
ca sa incep...sa fim iubitzi si sa fim iubitzi.... sa avem pe cineva langa noi careia ii pasa de mine... nici eu nu ma cred mai sus... eu sunt si la o varsta in care hormoni joaca hora si recunosc ca daca vad o fata buna nu ma gandesc la ce ii paote capu si ma gandesc la ce i-ash trage-o lu asta...sau ma uit la cat de sufletista e fizic... mie imi palc sufletistele 8) da cui nu ii plac... da lasa ca vine si vremea mea... :wink: :wink: :wink: |
Depinde si de varsta...Oricum eu vreau cineva care sa ma inteleaga...
|
mai eu unul cand incep o relatie .... o incep cu gandul ca poate asta e relatia pe care am cautat-o pana acum. bine ca in urmatoarea saptamana maxim , dupa comportamentul fetei si dupa ce o cunosc mai bine putin incep sa imi dau seama daca e tavaleala sau daca e mai mult :D
ideea e ca nu caut neaparat una de tavaleala ... daca e sa fie numa tavaleala asta e .. daca nu , iar, asta e :) |
Re:
Quote:
|
:) 2.0 Benzina 138 e pe site la peugeot in franta..Dar e bine si 136..Cum vrei tu.. 8)
|
Re:
Quote:
ps: asa scrie in catalog :D |
Re:
Quote:
|
un baiat
si mult mult :pelvic_th |
Romantismul s-a pierdut?Femeile nu mai au nevoie de barbati adevarati?Seriosi?De eroi?Hmm...Mitul \"Zburatorului\" s-a lasat inlocuit de superficialitatea vremii.De masini si bautura.Mare pacat!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Acum ce vor femeile e simplu: Un barbat cu bani, sa-l linga in fund toata viatza ca sa nu trebuiasca sa mearga o zi la munca sa stea toata ziua la tv si cumparaturi, cu pretenele prin saloane de infrumusetzare, etc |
Re:
Quote:
|
Poate ca ele par ca vor astfel de barbati pentru ca nu li se ofera altceva.Femeile ca si clientela trebuie educate:)Cand am spus romantism nu m-am referit la comportament, trandafiri, poezii si treburi din astea.Ma refeream la principii, la ceea ce a insemnat romantismul ca si curent.Va place ce vedeti in jur?E adevarat, nu putem schimba nimic insa prefer sa dorm in continuare si sa ma cred in perioada romantica:)Vorbind despre ceea ce vor barbatii, nu cred ca se poate accepta o parere generalizata pentru ca fiecare are dorintele lui.Ca se impune un stereotip general acceptat de marea majoritate...asta este alta problema.In mod cert orice barbat cu capul pe umeri isi doreste o femeie \"puternica\", independenta, lipsita de superficialitati si care sa stie sa-si faca barbatul sa se simta in varful lumii.Ca sunt multe depravate care pot fi catalogate drept rebooturi umane...orice padure are uscaciunile ei.Sa privim partea plina a paharului si sa credem in femeia despre care vorbeam mai inainte:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning