Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   "Campanie umanitara" !!! (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/59889-campanie-umanitara.html)

Keisuke 12-12-07 18:46

Re: "Campanie umanitara" !!!

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1243297)
Am stabilit cu Dan USS ca Vineri 14.12.2007 sa ne intalnim cu totii la Stadion ...in numar cat mai mare ...si sa aduca fiecare ce poate ...ce are pe acas...jucarii ...hainute ...carti ...mingi ...si vom strange si niste banuti ...din care se vor cumpara dulciuri.
Anuntati si voi cunoscutii ..c.are au legatura cu lumea auto ...cei care mai vin la intalniri.
Asteptam si NSL-ul sa se implice ... daca considera ei ca e bine sa o faca... in ciuda discutiilor care au fost ...si care inca mai sunt .... Sa le lasam la o parte macar acum ...si sa vedem cum ii putem ajuta pe copiii acestia!

Superba initiativa din partea voastra. Aveti sprijinul meu neconditionat.

Respect !

SashaNT 12-12-07 19:28

Foarte tare

JubliX 12-12-07 22:03

Asha... Sancta Maria... te duci tu sa vb, Dan?... sau ma duc io?

dangti16v 13-12-07 10:06

Mai pot sa ma duc sa vb nu e nici o problema dar am auzit ca mai sunt si altii care duc tot acolo cadouri,,,licee diverse firme si ma gandeam ca trebuie sa cautam si alte variante
ramane sa discutam...

Ali_ump 14-12-07 16:30

Discutam in seara asta mai multe la intalnire ...pana atunic ...va astept in seara asta la Stadion in parcare...sa vedem cam ce se poate strange... acuma si restu mai facem o intalnire mica saptamana viitoare ...Vineri ....iar la un sambata sa le ducem ...zic eu ...dar ramane sa discutam toti sa vedem ce si cum!

Nartik 14-12-07 16:36

Frate eu am pus ceva deoparte dar sa vad cum le aduc pana la stadion ca nu stiu daca pot veni cu saculetu' pana la stadion

Ali_ump 14-12-07 16:38

Gasesti tu o solutie...dar vezi sa fie ceva ce pot folosi copii aia ...sa nu ne batem joc de ceea ce vrem sa facem ok?

JubliX 14-12-07 22:52

scz ca nu am adus nic in seara asta da' am uitat ca am umblat toata ziua shi cu intratu' in gard am shi uitat.... am sa aduc nishte bani sapt viitoare ca haine n-am :)

ByAlin 15-12-07 00:36

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1246351)
Discutam in seara asta mai multe la intalnire ...pana atunic ...va astept in seara asta la Stadion in parcare...sa vedem cam ce se poate strange... acuma si restu mai facem o intalnire mica saptamana viitoare ...Vineri ....iar la un sambata sa le ducem ...zic eu ...dar ramane sa discutam toti sa vedem ce si cum!

la mine deabia vineri seara ajunge Alina,si ea stie exact ce si cum mai trebuie
cel mai bine cred ca mergem duminica(parerea mea)

dangti16v 17-12-07 21:34

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1247090)
la mine deabia vineri seara ajunge Alina,si ea stie exact ce si cum mai trebuie
cel mai bine cred ca mergem duminica(parerea mea)

sa stii ca e o idee f buna sa mergem duminica toata lumea e libera si se poate merge.ramane asa pe duminica si sa mai vb sapt asta sa stabilim unde sa mergem

Jok3r K10 18-12-07 14:42

Nu va suparati!!!!! Mar putea lua si pe mine cineva duminica la acea casa de copii care se duc donatile.........:cry: Mersi anticipat!!!:oops:

Nartik 18-12-07 15:14

Banuiesc ca va imbracati in Mosi...nu??:):):)

Ali_ump 18-12-07 18:16

Vineri ne vom intalni din nou pt a mai strange lucruri pt copii si banuti ...Deci fac apel la toata lumea sa fie prezenta si sa aduca cate ceva ...sau daca nu sa dea acolo un banutz....cat poate si cat vrea fiecare....Dan USS strange banutii si tot el se va ocupa de bunul mers al lucrurilor

catalos 19-12-07 18:35

unde o sa fie intalnirea si la ce ora?

Ali_ump 19-12-07 19:46

Tot la Stadion la ora 20:00

All times are GMT +2. The time now is 04:46.

- Copyright 2026 4Tuning