![]() |
Re: GTA SAN ANDREAS!
e super tare jocu.il am de o saptamana si am ajuns la 20%(joc cam 2h/zi)cateva parole:
aezakmi-no police hesoyami-armura+bani professionalskit-arme fullclip-arme la infinit |
si apropo road_menace si eu patescx la fel cu denise (nu stiu dc asa e jocu)
|
wow ! mama cate stie baiatu asta ! incredibil !!! :lol: :lol: :lol:
ce-mi place ca se mai trezeste asa cate unu , sa posteze aiurea...cred ca 10 % de pe forum se mai joaca san andreas ..in fine . |
nu se fac si la san andreas moduri romanesti?
|
Nu stiu daca se fac dar ia img tool si iei masini si le importezi. www.gta-sanandreas.com .Acolo gasesti img tool si masini ;)
|
Quote:
n-are nici un rost sa joci cu coduri... am terminat jocu ajutat de cheat-uri si acum aproape ca l-am terminat fara...si iti spun e MARE diferenta...nu merita. si nu inteleg ce aveti cu Cj my nigga? RASISTILOR! (:lol: glumeam) |
mai joaca cineva pe net? p.s www.google.ro si cautati SA-MP .este super marfa.. faci curse si tot ce vrei am nimerit un srv 100 oameni ;)
|
Da am jucat acum ceva timp s-a lansat si un mod in care faci bang-bang and all dat wanksta stuff ;)
|
aveti grija cu modurile multiplayer la GTASA, ca eu asa mi-am virusat PC-ul... nu-mi mai trebuie SA-MP (pentru multa vreme:))
|
Pt cine mai joaca...eu cand mi-am pus net acasa am vazut cum e...as mai juca ala cu ghiogareala dar mie sila sa mai pun SA din nou :rolleyes2
|
am o dorinta arzatoare sa ascult KISS FM in masinile din SA... aveti vreo idee ce trebuie facut ca jocul sa redea *.pls?
|
Cum te joci online?
|
intra aici si vezi ce gasesti http://sa-mp.com/
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning