![]() |
Re: Interes in piese de carbon?
dak e sa facem asa m-ar interesa si componentele care alcatuiesc bordul ...
|
bine, atunci eu o sa ma uit dupa asta, si cand am niste informatii iti dau un mesaj personal si iti spun exact ce-am gasit.
|
si cu preturi dak se poate
|
desigur ;)
|
3 Attachment(s)
Salut! M-ar interesa si pe mine daca poti face pt un evo8 urmatoarele: capota, spoiler fata si un difuzor (extractor) spate care se monteaza sub masina? Am si ceva poze cu ce vreau ,am incercat sa le comand din state dar mi-au spus ca e complicat cu transportul.Crezi ca ma poti ajuta ? Daca da imi poti da si un pret?Ai ceva poze in attach.
Merci! |
4 Attachment(s)
Quote:
daca interiorul e la fel sau asemanator cu lancerul normal, atunci din astea sunt, si as putea sa te ajut probabil Cateva poze luate tarziu aseara cu eleronul de Nissan S13 / 240SX |
2 Attachment(s)
am adaugat inca 2 masini, si poze si mai multe for fi pe website cat de curand... Honda Civic (modelul mai vechi), si mitsubishi eclipse (95-99)... alte update-uri urmeaza cat de curand.
www.alliedcomposites.com in poza, una din piesele pentru honda civic (anii 90). In poza, este o laminatie facuta pentru un localnic 8) |
3 Attachment(s)
portbagaj si spoiler pentru un client local :twisted:
|
Quote:
|
sal
am un e 30 din 1990,mi-a adus cineva din state o capota de carbon- super bine lucrata, chiar nu ma asteptam,sunt f. multumit de felul cum arata l-am rugat sa-mi aduca si capacul de portbagaj,dar a zis ca nu agasit asa ceva,nu s-ar fabrica te rog frumos daca ai facut pt cineva, sau daca ai asa ceva ,sa-mi zici cat costa,si daca ai, cum facem cu transportul? ms.mult |
Sal! Am controlat dar la mine nu a ajuns nici un PM.Cred ca sa oprit undeva pe drum.Il mai poti trimite inca o data te rog?Erau vesti bune in el?Merci mult.
|
salut, o capota pentru un golf mk1 la ce pret ar fi? nu trebuie sa aiba prize, modele fistichii etc...
|
pentru R 5 o capota si un haion...nu stiu daca aveti asa ceva pe acolo.
|
Quote:
as putea sa ma uit... ar fi trei optiuni: -1: portbagaj din carbon si fibra de sticla, ca toate celelalte care se vand pe piata... -2: portbagaj de racing, care ar fi 100% din fibra de carbon, si ar cantari sub 2 kg -3: laminatie de carbon: adica eu iau un portbagaj de metal, il dau cu ceara, si pun doua straturi de fibra de carbon pe el. dupa ce se usuca rasina si desprind piesa de carbon de pe ea si o tai in forma care trebuie, iese o laminatie care poate sa fie lipita sau montata pe orice portbagaj de E30, si ar arata exact de parca ar fi din carbon. Avantajul este ca costa cam o treime fata de cat ar costa un portbagaj intreg, si nu adauga mai mult de vreo 100 de grame de greutate... In ultimele poze de mai sus, portbagajul si aripa sunt laminate cu fibra de carbon, si pe proietar nu l-a costat decat $350, in loc de peste $1000 cat l-ar costa altfel.... Singura diferenta este ca i-am dat piesele cu smilgher, si am laminat fibra de carbon direct pe piesele lui, deci o sa fie acolo pe veci, si el nu mai trebuie sa mai faca nimic... pot sa pun niste poze cu exact cum arata laminatiile de portbagaj, fiindca am facut cateva pentru masina mea care le-am trimis la diferiti clienti. Alt avantaj este ca fiind doar laminatii, pot sa le pun una intr-alta si sa trimit vreo zece intr-un pachet in care nu ar intra decat un singur portbagaj intreg, ceea ce ar reduce foarte mult pretul de transport... Fiindca portbagajul de la E30 e micut, probabil ca as putea sa fac laminatiile pentru numai vreo $150-175, si daca chiar as avea cateva persoane interesate, nu vad sa coste peste 150 de euro cu transport cu tot pentru fiecare... avand in vedere ce preturi cer altii pentru alte piese, nu cred ca s-ar putea apropia cineva de pretul asta... Eu m-as ocupa de transport, si nici un leu nu ar trebui sa fie dat pana cand va duceti sa va luati piesa... Da-mi un PM daca te intereseaza varianta asta, si daca crezi ca poti sa mai convingi niste prieteni sa comita si ei zimi si aranjam sa-ti fac un discount mai mare tie ;) |
Quote:
Ce-ti spuneam era ca din pacate taranii astia canadieni nu au aprobat intrarea niciunui mitsu EVO pana acum cand a iesit ultimul EVO 10, deci nu avem nici unul in tara, deci nici unul la dezmembrari ca sa am de unde sa iau piesele originale si sa fac matritze din ele pentru piese de carbon :sad: Daca interiorul este asemanator cu cel de la Lancer-ul obisnuit, atunci te-as putea ajuta ca din astea avem tone. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning