![]() |
Re: Sexul....un subiect tabu !
Nu mai este mult si va luati de cap...
|
nu cred ca 2 oameni deschisi la minte se pot compara intre ei cu al treilea. mai ales daca ei sunt implicati intr-o relatie unde exista sentimente.
dar sunt curios cum e intr-o relatie....de 3 :)) unde exista sentimente. |
alexa crezi ca putina sau mai multa aventura strica cu MMF??
|
acum nu stiu ce sa mai cred....
dar daca m-ai intrebat, sincer....nu |
Quote:
|
Dar despre Sexul oral ce parere ai?? :lol: si la M si la F.......................
|
de ce ma intrebi....??
|
O singura rugaminte am:-) Incercati sa nu denaturati subiectul thread-ului, mentineti o linie de ....decenta si va rog fara intepaturi subtile, altfel nu o sa mai aveti subiect de cearta.:-) Totusi...este un forum public. Post general valabil, nu faceam referire la nimeni.
|
curiozitate.......
parca suntem la subiectul: Sexul....un subiect tabu ! ,NU? Daca te-a deranjat intrebarea Nici o problema nu poti raspunde. O zi buna!!! |
nu m-a deranjat deloc, doar ca nu vreau ca voi sa puneti intrebari si eu sa raspund, este o discutie, deci hai sa participam cu toti...
sexul oral este o placere din ambele puncte de vedere....mai ales pentru o F, facut tot de o F.... |
Participam cu totii sau cei care vor.... :lol:
Am auzit de la mai multe fete ca este mai placut facut de catre M la F decat de catre F la F Tind sa cred ca adevarul este undeva la mijloc... |
o femeie in principiu stie mai bine cum sa se comporte cu o alta femeie.....vorbim de cele "experimentate aici", nu de aventuri de liceu....
pe cand barbatul cauta sa-i ofere placere doar pentru ca apoi sa ajunga...unde trebuie, femeia se deschide mai mult si nu are unde sa mai "avanseze"....asa ca momentul de placere este mult mai amplificat ..... |
Si barbatii experimentati pot da acceasi placere....faza cu ajunsul...unde trebuie este de la sine inteles ca se v-a ajunge cat timp s-a ajuns la oral..........
|
pai tocmai asta e problema.....ca o femeie nu are unde sa mai ajunga....e punctul culminant
mai departe e nevoie de "alte accesorii"... sa stii ca nu este o regula ca dupa sex oral sa se ajunga direct ...unde trebuie...se poate rezuma doar la atat sau se poate trece la alte fetisuri.... |
un subiect foarte incins aici....ma bucur ca a fost pus in discutie de partea feminina.....eu unul am o fantezie pe care am pus-o in practica de cativa ani....bine o fac ocazional...este vorba de a filma partida de sex dintre mine si partenera....acest lucru il fac numai cu prietena pe care o am in acel monent si numai cu acordul ei....mai mentienez ca ( filmarile nu au fost si nu vor fi vreodata aratate prietenilor sau postate pe net ) plus ca nu am avut prietene sub 18 ani, poate ca uni ma considerati dezaxat dar eu cred k este un fac educational...la ce ma refer aici?...ideea e ca, vizualizand filmul iti poti da seama unge ai exagerat, daca partenera a fost sadisfacuta intrun mod deosebit sau nu;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning