![]() |
Re: loc organizat pentru intreceri sportive
si nu cred ca cineva de aici si-ar permite sa faca asa ceva din banii proprii ca este vorba de o suma foarte mare.1. terenul(care sa zicem ca nu e asa mult dupa cum zici tu) 2. bucata de asfalt care nu poti sa o torni tu cu betoniera deoarece implica mai multe tehnci - plan, fundatie, nisip, etc...ca dak faci ceva de genul trebuie sa o faci sa fie rezistenta, nu sa tina pana la prima ploaie... daca stai sa calculezi ajungi la o suma fabuloasa...
Gandeste-te prima data la toate astea dupa ce te trezesti din vise!!! |
Quote:
imi plce cum gandesti.. eu asi avea.. o parte din bani.. dar.. restul banilor... iti pui fundu la bataie.. si in 3 ani.. pote.. facem.. si noi.. o fundatie... ??? de ce nu incepi sa te plimbi pe la licitatii sa iti dai seama.. despre ce suma uriasa de bani este vorba... ?? usor sa vorbesti, si sa arunci vorbe'n vant... asay ??? |
Quote:
Oricum avem dacii si nu avem bani de benzina sa fim asa smecheri ca si tine! Inainte sa iti arunce guritza vorbe aurite, mai documenteaza-te de ce autorizatii,si de ce sume este vorba pentru o PISTA DE ALERGARE PT MASINI!! |
SEBI; VLAD, acum chiar e offtopic tot threadu!! il stergeti sau mai lasam inca un topic cu discutii intelectuale pe cluj si nimic constructiv?!:rolleyes2
|
flame-uri...poate neintentionate
pasbogdan nu numai tu iti doresti un loc unde sa iti omori masina fara sa se lege nimeni de tine, nu esti unic nu esti primul .. subiectul e discutat dupa cum am zis mai sus ai bunavointa sa fii amabil in reply-uri cu colegii de forum ( multi stiu cat e ceasu' ). thread inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning