Romani voi bravi osteni!!!!
Va dau o drujba sau un satar sa ma transati???????
De ce cititi printre randuri???
Am intrebat daca ce am auzit joi se confirma,stia chiar si garcea ceva si io nu stiam.....
O confirmare voiam!!!!
SUMA ENORMA pentru o pista???????
Fugi lele de aci!!!!Dar unde cumperi teren??peste drum de POLUS?
Si inca o chestie.......cine se doreste la punct cu imobiliarele.......parcelele inguste si lungi,adica front la strada 30 m au valoare mica in comparatie cu alte......
PISTA????
Dar voi la ce visati?????MONTE CARLO???
BINE ca pe muncii 300 de metri de gropi va puteti da cu cioroboastele si va face beattle-u de sj
sau va unge pe pita MIK-U de 2.3......Sau ma rog....nu stiu astia care ati postat ce Audi S1 de 500 cai si Audi UR QUATTRO de 600 cai detineti.......
In fine.....La Selgros va putetzi da.....dar in rest nu va permit v6-urile sau vr 6-urile......sau w12....
Ma rog.....
Bine ca unii "se chinuie" pe cartodrom cu impreza si ce mare suprafata e si acolo???o avere!!!!!!
Eu cred ca cine a raspuns pana acum este cineva care chiar ar putea cumpara un teren,care chiar ar avea bani de un teren,care calculeaza daca de 2 ori pe saptamana ar veni cate 100 omuleti cu 10 roni,daca lunar ar organiza competitie cu suma mai mare de intrare,ce valoare ar avea terenul lui in 3 ani,ar mai putea cumpara terenuri invecinate ca sa mareasca spatiul si sa incerce ceva inedit in Romania......sau daca au putea face hale si sa vanda si sa castige PUTIN mai mult decat ar fi castigat din dobanzi la depozite pe termen de 1-5 ani,ca doar deh...punem si satisfactiile...
Merci de raspuns....