![]() |
Re: Opel Performance Center - Informati / Experiente
Quote:
ok nu de un mecanic bun iti spuneam cii de problemele ascunse ce pot avea v6 turbo impins asta vroiam sa spun |
Quote:
Ai tunat un asemenea motor V6 GM 60 grade la extrem ? ?:shock: Ce probleme ai avut ? Cine a facut mecanica ? Cine a facut soft ? :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Am modificat intretimp si bara fata.
Iata 2 poze cu bara montata provizoriu fara motor. |
multumiri domnului Vladut ca a reunit cele 2 topicuri!
te pupa fratili tau! :D |
1 Attachment(s)
bad...boyz...blue....;)
|
Quote:
Ai vazut ce apreciat este domnul de la Vmax de catre clienti ? :rolleyes2 Si ce sa zic super tare puterea de pe Dyno-ul propriu. Ramane de vazut ce se va intampla pe strada avand in vedere ca masina a luat bataie de la una de 250 cp la cursele de pe litoral. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te pot indruma spre niste baieti cu ceasuri custom ! ;) dupa ce face si gollum masina ..poate iesim la un suc impreuna...ce zici, te tenteaza? :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iar tu geta...esti cu ochii pe cine ?! pe mine sau pe ufo ?sa inteleg ca vrei revansa de la ufo? :lol: |
Quote:
Dupa cum am mai zis dl. Vmax - Gemanica trebuia sa-mi trimita niste piese platite in avans dupa cum urmeaza: 1. Injectoare de 650 cc 2. Bujii reci pt z28 net 3. Map senzor de 3 bari si iata ce a sosit de la partenerul lui Ufo: 1. Injectoare de 550 cc - pe factura si comandate si platide de 650 cc 2. Bujii de serie - pe factura reci - la telefon confirmare ca sunt reci 3. Map senzor fara eticheta - cu eticheta dezlipita pentru a nu putea face verificarea. .................., cum am aflat de teapa .. HA.. doar ca un om care se pricepe am bagat codul de injector pe google si am vazut ca are 550 cc, am luat o bujie veche si avea acelas cod, am vazut ca senzorul de presiune nu avea eticheta si mi-a trezit suspiciuni avand in vedere cele de mai sus. Am sunat super nervos la Vmax si explicatiile lui Markus: NU stiam asta nu eu m-am ocupat de trimiterea lor... bla ... bla ... pe urma ca ce nu ajung injectoarele de 550 cc.... ca asa au venit din USA......(apropo in USA sunt 50 % din pretul practicat de el)...,, bujiile nu se gasesc decat asa( dar eu ti-am comandat alceva si m-ai asigurat ca voi avea acel lucru), senzorul asa i-a venit de la furnizor fara eticheta(HA ce vrajeala)...... in concluzie este greseala lui si ca o sa-mi dea bani inapoi.... ramane s-o vedem si pe asta? In concluzie de catat omul si crede ca are de aface cu fraieri pe aici prin Romania. Dar si-a luat teapa si chiar am de gand sa-i fac cat mai multe probleme prin Germania pe forumuri si nu numai. Binenteles marfa era comandata pe firma si l-am amenintat ca-l dau in judecata ca doar suntem in EU ai asa a zis ca-mi da bani inapoi. CE zice-ti de asta ????? :oops: |
Mai nou se pare ca domnul UFO ii comunica dl Vmax ce conversatii avem noi pe aici pe forum 4 tuning? Super tare faza ? stie ce nick name am eu ? Ha? Poate ca-i si traduce personal sau foloseste google translate sa ne monitorizeze. ce chestie neica ? Are si spion prin Romania. La ce ajuta asta ? LA mai multe tepe ??? :D Ii urez succes la gasirea de clienti.
|
Din capitolul "relatii internationale" am si eu o patanie cu cei de la Dorfbrunnen-Garage.
Dupa mai multe mail-uri trimise si telefoane date primesc dupa aproximativ 3 saptamani o factura proforma pe mail.Pana aici nimic deosebit numai ca din proforma nu reuseam sa-mi dau seama daca suma trecuta acolo era suma totala,adica suma care includea taxele +cheltuieli transport,sau suma fara taxe. Asa ca sun din nou si discut direct cu respectabilul domn Walter Hürlimann.Ii explic elegant in engleza motivul pentru care l-am sunat,la care el i-mi raspunde sec "you send me mail,i send you invoice".....:) Ii explic din nou ca am primit deja acea "invoice" si ca nu stiu cati bani sa-i trimit,la care el raspunde din nou "you send me mail i send you invoice"...deja penibil... Il rog sa fie atent la ceea ce ii explic si ii explic din nou de ce am sunat,faza la care omul se enerveaza si-mi repeta obsesiv aceea si fraza"you send........" Incerc sa raman calm si il rog foarte frumos sa nu se enerveze si sa incerce sa inteleaga ceea ce ii explic.......omu` deja facea spume cred.....mai imi repeta de cateva ori aceeasi fraza "you send me mail,i send you invoice",de data asta urland in telefon.....dupa care imi tranteste telefonul in nas.... Concluzia: Niste frustrati obsedati,nationalisti fanatici fara nici un pic de respect pentru cei cu care au relatii de orice fel.Niste indivizi cu o cultura precara,fara pic de imaginatie sau aspiratii,dea dreptul penibili. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:20. |
- Copyright 2026 4Tuning