![]() |
Re: Nesimtitii din trafic
mai ales acuma ca vin sarbatorile si au nevoie de prime grase!!!(din cauza lor port eu centura de siguranta) :P
|
Quote:
|
Quote:
|
si un vecin o pus masina si mi-o blocat masina si o trebuit sa merg cu taxi dar i-am dat drumu la aer din roti
|
esti tare!! :)))
u esti din valea aurie assai?? :P |
dar numai in vale se practica chestia cu aerul din roti?
:)) |
nu deaia dar lam vazut odata in vale....cand stateam cu unu pe acolo la o tigara...:P
|
dani.....legat de ce am scris mai sus.......cand team vazut ai vrut sa faci un pic pe impresie k ce masina ai u.......si asta ma disperat si ai luat si tzapa :))
|
sambata ......am dat de 1 nesimtit :))
un TIR-ist....cand veneam de la cristian.....urcam panta....si ala era in spatele meu..si ma tot dispera......tot venea foarte aproape de spatele meu la masian si flashuri la greu.....k mergeam incet....io aveam 90......nsuh ce nui ajungeam........ma rog 90 cand am dat de linie cat de cat dreapta....... si mi so parut nesimtit.....pt k dupa ce lam lasat sa depaseasca......so grabit........k dupa aia sa stau dupa el......si sa mearga k melcu :| |
hehehe, nu esti primul nici ultimul care pateste asa
pe viitor cand mai dai de un tir semnalizezi stanga il lasi sa treaca si gata, vei avea aceeasi viteza, nu te va deranja nimeni... daca vei face la fel ca la tir, tot asa vei pati,te va depasi si dupa aia tirul va merge la relantiu spre disperarea ta esti incepator inca, ai sanse mari sa ajungi un sofer de fite conducand in ritmul asta :) |
Quote:
|
tu ramaneai pe banda ta, treaba celorlalti din spate daca vor sa mearga mai tare ca tine.... se descurca ei cum te vor depasi...
daca stai sa iei in seama toate fazele astea.... zilnic gasesti situatii de genul asta. apropous, tu nu esti incepator? deci trebuia sa mergi mai incet cu 20 km decat restul... :)) |
ala cu tirul o lasato mai incet sa iti arate tie daca iti place sa mergi in cet asta o vrut sa iti demonstreze pe pariu
|
:?: cu ce am luat frate tzeapa
|
Tiristu' iti facea semne sa-i dai gaz ca-i tai avantul
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2026 4Tuning