Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Nesimtitii din trafic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/57460-nesimtitii-trafic.html)

dydysoft 20-11-07 12:28

Re: Nesimtitii din trafic

mai ales acuma ca vin sarbatorile si au nevoie de prime grase!!!(din cauza lor port eu centura de siguranta) :P

Kramer 20-11-07 13:35

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1206231)
io nu mai am pic de respect fata de politie rutiera din sibiu........sunt niste ticalosi si jumatate...pe langa faptul ca nu iti asculta offul te mai si arde pt ceva minor

este datoria lor sa te arda pentru orice abatere.. adevarat mai sunt si "rebuturile" din politzie care nu au ce cauta acolo. Eu am luat un radar sapt trecuta ... m-a oprit politzistul si m-am apucat de ras. Bineintzeles ca a inceput sa rada si el m-a oprit pt 70 in localitate am luat 2 puncte penalizare si 2 punte amenda... si nu m-a suparat asta . Cel putzin le mai scot din impresii copilasilor de bani gata cu masini de la taticu care au figuri in cap. Bafta

Bassu_SIV 21-11-07 16:53

Quote:

Originally Posted by Kramer (Post 1207498)
este datoria lor sa te arda pentru orice abatere.. adevarat mai sunt si "rebuturile" din politzie care nu au ce cauta acolo. Eu am luat un radar sapt trecuta ... m-a oprit politzistul si m-am apucat de ras. Bineintzeles ca a inceput sa rada si el m-a oprit pt 70 in localitate am luat 2 puncte penalizare si 2 punte amenda... si nu m-a suparat asta . Cel putzin le mai scot din impresii copilasilor de bani gata cu masini de la taticu care au figuri in cap. Bafta

este o bataie de joc cand vezi ca au ajuns la circulatie ultimii oameni care au trecut clasa cu vita sau cu porcul lu' mamica si taticul

daniWAAsb 24-11-07 20:22

si un vecin o pus masina si mi-o blocat masina si o trebuit sa merg cu taxi dar i-am dat drumu la aer din roti

I5@k 24-11-07 23:42

esti tare!! :)))
u esti din valea aurie assai?? :P

dydysoft 25-11-07 09:40

dar numai in vale se practica chestia cu aerul din roti?
:))

I5@k 25-11-07 21:18

nu deaia dar lam vazut odata in vale....cand stateam cu unu pe acolo la o tigara...:P

I5@k 25-11-07 21:18

dani.....legat de ce am scris mai sus.......cand team vazut ai vrut sa faci un pic pe impresie k ce masina ai u.......si asta ma disperat si ai luat si tzapa :))

I5@k 25-11-07 21:21

sambata ......am dat de 1 nesimtit :))
un TIR-ist....cand veneam de la cristian.....urcam panta....si ala era in spatele meu..si ma tot dispera......tot venea foarte aproape de spatele meu la masian si flashuri la greu.....k mergeam incet....io aveam 90......nsuh ce nui ajungeam........ma rog 90 cand am dat de linie cat de cat dreapta.......
si mi so parut nesimtit.....pt k dupa ce lam lasat sa depaseasca......so grabit........k dupa aia sa stau dupa el......si sa mearga k melcu :|

dydysoft 25-11-07 22:08

hehehe, nu esti primul nici ultimul care pateste asa
pe viitor cand mai dai de un tir semnalizezi stanga il lasi sa treaca si gata, vei avea aceeasi viteza, nu te va deranja nimeni... daca vei face la fel ca la tir, tot asa vei pati,te va depasi si dupa aia tirul va merge la relantiu spre disperarea ta
esti incepator inca, ai sanse mari sa ajungi un sofer de fite conducand in ritmul asta
:)

I5@k 29-11-07 20:01

Quote:

Originally Posted by dydysoft (Post 1215933)
hehehe, nu esti primul nici ultimul care pateste asa
pe viitor cand mai dai de un tir semnalizezi stanga il lasi sa treaca si gata, vei avea aceeasi viteza, nu te va deranja nimeni... daca vei face la fel ca la tir, tot asa vei pati,te va depasi si dupa aia tirul va merge la relantiu spre disperarea ta
esti incepator inca, ai sanse mari sa ajungi un sofer de fite conducand in ritmul asta
:)

dar l-am lasat sa depaseaca dupa ce am trecut de curbe......dar el vroia sa depaseasca in curbe :)))...aia insemna io sa ma duc unde??? in boscheti!!

dydysoft 30-11-07 16:44

tu ramaneai pe banda ta, treaba celorlalti din spate daca vor sa mearga mai tare ca tine.... se descurca ei cum te vor depasi...
daca stai sa iei in seama toate fazele astea.... zilnic gasesti situatii de genul asta. apropous, tu nu esti incepator? deci trebuia sa mergi mai incet cu 20 km decat restul... :))

daniWAAsb 02-12-07 19:30

ala cu tirul o lasato mai incet sa iti arate tie daca iti place sa mergi in cet asta o vrut sa iti demonstreze pe pariu

daniWAAsb 02-12-07 19:39

:?: cu ce am luat frate tzeapa

AAAAK 02-12-07 21:26

Tiristu' iti facea semne sa-i dai gaz ca-i tai avantul

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning