![]() |
Si atunci e atunci nu.......
De aia nu gasim noi ca veniti voi repede...... Bani de acolo luati da urate nu????!!!!! |
2 Attachment(s)
vorba lui gabi am avut si numi pare rau ceam pierdut..doar 2.. :lol: 8)
|
2 Attachment(s)
Mda..eu la capitolul dragoste..stau binisor..bine ca mi-a trecut supararea..dupa ce am pierdut-o pe ultima prietena :cry2: ..la care am tinut enorm..acum ea e actuala..nu sunt demult timp cu ea..dar imi place..! :dance:
|
2 Attachment(s)
Interesant Cataline..uite poze cu una din fostele mele prietene.. :P
|
:lol: :lol: daos..poi fara suparare ..ii mult mai buna decat actuala 8) :lol: :lol:
|
Stiu..dar era prea pretentzioasa..si am pus pozele mai mult ca sa-i vezi tu sanii :lol: ..poate pui si tu poze cu prietena ta aproape goala.. :P
|
bine mane ..lasa ca o sa pun si eu niste poze ..o sa ramai sigur asa.. :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
..pt fosta prietena era sa mananc bataie am fost sa o duc acasa ..si m-au alergat aia prin Chitila de am crezut k nu mai scap viu de acolo am ajuns acasa pe la 1 si pt ce .... nu a meritat de revelion am ramas singur.. s-a dus cu altu ....ii dau dreptate lui Cata.. :peace: |
1 Attachment(s)
Fosta prietena..din 2002..imi placea..dar nu prea ne intelegeam :P
|
:lol: :lol: maxx..acuma pe bune va dau un sfat .prietensc..la toti care vreti sa ascultati care nu ..iara ii bine... :lol: :lol: facetiva treaba cu femeile si gata ..atata ..mai lasati iubitul.. 8) :twisted: :lol:
|
..eu asta imi si propun am zis k nu mai pun suflet ....cat tine..tine..ii place ..bine ,nu-i place...Paa!! :peace:
FireBuRn..frumoase fetele ..eu nu mai am poze k as mai pune si eu !! :cry: |
BAH, VOI SUNTETZI NEBUNI MAH ??????
CUM DRAQU ATI LASAT MAH SA VA SCAPE FRUMUSETILE ASTEA ??? AICAD, CATA, FIRE, etc... BAH, VOI ATI INNEBUNIT MAH ???? FRATEEEEEEEEE, FRUMOASE D-RE... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
:lol: :lol: manilor..stati calm..ultimele 2 poze ii nevasta :lol: :lol: am bagat pozele astea ca poate o sa mai bage si restul... :lol: :lol: restul is niste..stoarfe.... :twisted: :chainsaw: :bat:
|
..aveam un filmulet cu o fosta ..stai sa vad dk il gasesc ..da parca se vede doar cu Quick Lunch sau nu stiu cumse numeste programu ala..sa vad dk gasesc..caut..caut...:D:D
|
:lol: :lol: :lol: poi cauta mane ..looll cemi place aici din ce in ce mai bine parca... :lol: 8) :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning