![]() |
Re: Provoc orice masina din Bacau pe 400 metri
Ba Danuuu nu mai fa mijto frate cu cutia DSG ca nu este de facut mijto. Eu am bagat in omega doar in partea mecanica vreo 4800 de E, asa ca nu prea pot sa gust mijtourile unora. Mi-a promis cineva ca imi aduce o editie LeMans pt cutia de MV6 acumsa vedem. Pana nu mai fac masina nu mai vreau sa vrb depre asta , lasati-ma in pace !!!
|
deci seara asta s-a scris inca o pagina in istoria curselor Bacaului...la ora 23.30,am fost prezent in Izvoare,la locul stiut...Zeus a fost cam nervos ca l-am amanat cu venirea,dar am reusit la cateva minute de la sosirea mea sa ne dam...startul a fost dat de Trenda...finalul il veti intui singuri din multumirea mea catre Zeus caci mia de iepuri o voi folosi sa-mi iau diferential...
Imi pare rau pentru Zeus si Omega lui,imi pare rau ca si-a spart cutia,nu stiu daca Saisze Motorsport mai produce reperele respective ,deja upgradate,provenite din 2 cutii diferite,dar sper ca intr-o buna zi sa-si aduca Omega in forma finala si sa poata fi redutabila la nivel national...probabil a dat prea tare in ea,dorind sa dea un exemplu kadettului turbo... PS: daca nu ar fi crapat cutia,nu stiu care ar fi fost rezultatul. PS2: le multumesc baietilor care au asistat si sper ca i-am cinstit cum se cuvine. AJU,sper ca fripturica a fost pe placul tau... |
Quote:
N-as fi crezut ca ar pierde Zeus :???: |
Da SFW ... asta este, :( ,sunt trist, recunosc si nu pentru banii pierduti ci pur si simplu ca a cazut ceva care nu avea cum sa cada ... ma asteptam cel mult sa duc ambreiajul ala de tot dar nu sa crape cutia. Ma rog a fost si riscul meu cand am acceptat compromisul cu pinioane din cutii diferite pt raporturi speciale dar tot nu imi explic. Si sincer nu cred ca turbina data in 1.9 sa fi depasit 550 Nm ca sa fi fortat cutia . Am reusit la aceasta ora 02:35 ca sa iau masina si sa o duc in garaj. momentan am nevoie de liniste ca sa ma adun , apoi am sa vad ce este de facut, sa hotarasc soarta Omegii ZEUS.
Ma bucur macar ca intr-un fel a recunoscut Dragos - baiatul cu kadettul ca il duceam clar daca nu aveam incidentul. Baietii mei au sarit ca sa nu achit BET-ul ca s-o intamplat asa , dar mai presus de toate EU am cuvant , si daca nu precizasem nimic in situatii de astea... consider ca sunt bun de plata. P.S. parerea mea ca acest KADETT - UGA este si el o bombita pe roti si se descurca onorabil de pe loc, pe 400 de m cu masini pana in 280- 300 de cai. Este opinia mea , repet neavizata. la revedere deocamdata. |
Quote:
Ba Danuuu nu mai fa mijto frate cu cutia DSG ca nu este de facut mijto. Eu am bagat in omega doar in partea mecanica vreo 4800 de E, asa ca nu prea pot sa gust mijtourile unora. Mi-a promis cineva ca imi aduce o editie LeMans pt cutia de MV6 acumsa vedem. Pana nu mai fac masina nu mai vreau sa vrb depre asta , lasati-ma in pace !!! |
:(:(:( :(:(:(
|
Aseara in jurul orelor 23.45 am primit un tel...era Trenda care pe un ton mai mult marait mi-a zis ca omega are o problema...adik cutia e salata de pui.....sincer nu ma asteptam dar si marii oameni se duc chiar dak noi nu dorim asa ceva!!!asa s-a intamplat si cu,cutia acestui monstru pe 4 roti...pacat,mare pacat pt zeu pt ca stiu ca mai primise unele telefoane de la unii din Bacau cu masini de peste 300 cp!!!azi o sa merg impreuna cu Trenda sa vedem ce se intampl si sa remediem cat mai repede cu putinta problema..
dar cred ca exista o raza de soare...chair acum vorbeam cu Trenda si mi-a zis ca diseara are avion spre Germania si o sa se ocupe si de cutia Omegei!!!!cred ca in maxim 2 saptamani sa fie gata masina,,,SUNT MULT PREA MULTI BANI PUSI IN JOC ...ZEULE TE RUGAM ATAT EU ,TRENDA SI BULEALA(VECHIUL TAU PRIETE)FII TARE....am promisiunea Trendei ca o sa faca tot posibilul cand ajunge in Germania la cei de la SAISZE MOTOR SPORT sa faca rost de un DSG pt omega..!!! |
Felicitari castigatorului si in acelasi timp si invinsului!
Totusi nu imi vine sa cred! E real? |
Quote:
Macar in reputatia SAISZE MOTOR SPORT ar trebui sa ai, e o firma de renume totusi .... :shock: |
fain filmul.....evenimentelor
|
E o poveste buna, demana de un film! Pacat ca nu s-a turnat ceva fain!
|
Da... lol ce poveste buna ... e usor sa zici bah asa ... cand nu ai bagat tu banii... dar cand stiu cat am bagat io in Omega asta si nu i-am mai jucat .... imi vine sa plang ! cu miile de iepuri se duce frate !
|
zeutzule,sa inteleg ca vrei sa o vinzi pe Omega si sa revii cu ceva mai bun,poate mai nou????asa am auzit....
|
ceva mare in care sa incapa si el, ca omega :)
|
m-ar interesa cadrul metalic de la omega, e simplu sau cu rotita? rotita e fixa sau se misca in jurul axei ca la carut la plus? poate de aia trage stanga la plecare in forta ca si mie carutul cand il imping nu merge drept.... :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning