![]() |
cat tea ajuns masina + tot ce ai facut la ea ???
|
destul de mult tinand cont de valoarea ei de cumparare...ma refer la una coaja....nu am numarat banii bagati in ea pana acum ptr ca i-am bagat teptat , dar destui ...crede-ma!
|
Quote:
aaaa si zi un pret :wink: ...mai pentru saraci :( |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
pozele le-am facut cu un tel nokia, dar curand o sa fac poze cu un aparat digital si o sa o vezi mai bine.styu ca nu e prea clara imaginea, dar atat am putut....bara, vreo 100$... 8)
|
Ce sa-ti spun daca tu crezi ca ai facut o treaba buna si mai mult ca orice daca tie iti place si te simti bine in ea nu mai conteaza si altceva.Mie sincer chiar imi place cum arata
|
mie imi place cum arata,cand faci rost de bani sa ii dai o vopsea si asta e masina:D
|
mda arata bine dar mai ai de bagat in el fratioare daca vrei sa scoti ceva din el
succes in continuare si spor la munca |
1 Attachment(s)
apreciez munca ta - stiu , la fel ca multi altii, ce inseamna sa \"fabrici\" o masina dintr-o epava.
parerea mea e ca ar trebui sa cureti un pic masina. o singura culoare ar da mai bine decat acum. BMW-ul asta e un CLASIC, nu are nevoie de prea multe accesorii sa arate bine. masina ta e destul de coborata, are roti care o ajuta, cred ca tot ce ar trebui sa faci e sa te uiti de la distanta la ea si sa ti-o imaginezi fara eleron, vinil, spoilere si intr-o singura culoare. daca imaginea asta itzi place, vei sti ce trebuie sa faci mai departe. DAR FIECARE CU GUSTURILE LUI... :D asta e parerea mea, dar din nou tin sa te felicit pt ce ai facut pana acum din masina - se vede ca e munca acolo cam asa as vedea eu un BMW ca al tau- vopsit clantze, ornamente, oglinzi, rama cromata de la geam, cauciucuri late + reconditionat jante, coborata cat mai mult, etc ... |
Re: dati-va cu parerea 2
Va anunt ca Andrei (VSO) vinde masina... vrea 1900e .. Telefon: 0744660965 / 0722873790 id de mess : ardeilali
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:33. |
- Copyright 2026 4Tuning