![]() |
Re: GRAN TURISMO 5 Prologue !
stim toti povestile cu un prieten al unui prieten....
PS3 e prea scump momentan pentru a fi achizitionat pentru un singur joc. xbox 360 isi merita banii. acolo exista deja forza motorsport 2 si pgr4 + multe alte jocuri. eu inca astept sa iasa cip pt ps3, apoi cred ca am sa-mi iau. momentan ma multumesc cu gt4. grafica e exceptionala. cei care l-au jucat, pot confirma lucrul asta. |
mah...yo ti-am zis tie si am scris si mai sus!!!! ...stiu ca exista..acu de unde sa mai stiu eu de 2 ani cum se cheama programul!!!? uite am cautat special pentru tine pe net; se numeste Connectivx VGS ..este unul dintre ele!!!
|
offtopic:inseamna ca prietenul tau are procesor quad core de 2 ani:|
ontopic: grand turismo 5 o sa fie interesant..nu mai stiu daca are conditii de vreme ca si la pgr4...momentan sunt fan pgr:P inca ceva...nu are cum sa se bata cu NFS pt titlul de SIMULATOR...nfs e arcade... |
3 Attachment(s)
Eu nu stiu de ce este asa greu sa credeti ca se poate juca un joc de ps2 pe pc..v-am zis CLAR, nu mai stiu sigur ce program avea..v-am dat un exemplu!!! ..;) Gata cu subiectu asta ca degeaba va zic (asa se pare)
inca ceva poze:arrow: |
ultimul offtopic...pentru ca e imposibil...este imposibil sa rulezi datorita procesorului ps2'ului care este pe 128bit...un pc modern este pe 64, nu? din cauza asta nu poate fi emulat un joc de ps2 pe pc...
|
Ps3 de 40gb e cu 7 mil mai ieftin => 12, 13 milioane... hit it baby !
|
asta inseamna ca ai PS3 la pret de Xbox 360.. ai idee daca se poate pune HD extern, ca la pc? caci daca e posibil, e chiar convenabil, in masura in care iti permiti sa dai 1.300 lei pe o consola, sa adaugi si o memorie externa si sa obtii ceva putin mai ieftin..
|
din cate stiu eu se poate atasa hard de laptop la ps3.
|
ii foarte tare gt5 . si nu uitati k ii prologue ii o diferenta intre prologue si finalu adica gran turismo 5 cei ce au jucat gt4 prologue si gt4 stiu diferenta io zic k daca esti pasionat de masini ,curse, tuning; si stai bine cu bani merita sa iti iei un ps3 si gt5 si sa fie tot tacamul un tv lcd hd si un g25 racing wheel ;)
|
1 Attachment(s)
Un trailer in HD de la GT5 ;)
|
da de ce nu se vede nu apare imaginea?:(
|
depinde cu ce program te uiti ;) ..mie imi merge doar cu playerul de la Nero 7 ..e HD *.mov ...dar merge si cu Media Player Classic ;)
|
poi cu ala il deschid da nu apare imaginea
|
use quicktime...
|
am jucat gran turismo 5 (varianta de reclama) in germania la un magazin media pe plasma sony cu sunet hi fi si tot ce i trebuie . un lucru mi a fost clar .. e foarte klumea dar NU merita diferenta un ps 3 fata de ps2 .cel putin din gt 5 fata de gt4 nici vorba! e foarte mica diferenta intre ele (ca serie granturismo)si foarte mare diferenta de pret (intre console)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning