![]() |
Re: Logan ECO2
Cea de 16 valve se vinde mai bine decat era planuit. Dar mi se pare normal sa nu vezi atatea pe strada cate sunt de 1.4, datorita pretului. La fel cum nu poti sa zici de BMW M3 3 ca e un esec, pentru ca vezi pe strada numai seria 3.
Iar comparatia cu I-ul rosu si DI-ul rosu, mi se pare puerila. E doar o strategie de marketing, nu au acelasi motor, nu au acelasi pret etc. |
cu rusine recunosc ca e prima data cand aud de o astfel de inovatie legata de logan... sper sa iasa ceva bun totusi... intentia este foarte laudabila...
P.S.: cum se face ca cei care intotdeauna se gasesc sa argumenteze "foarte solid" impotriva loganului sunt majoritatea retarzi care nici macar nu sunt in stare sa citeasca un titlu? doctore, ring a bell? |
fuzzy vorba ta:PS viseaza in continuare la subaru si nu le mai duce tu grija alotra ..nu e normal sa ne faci pe noi ce-i care am comentat despre logan retarzi..deoarece nu prea se cuvine ...iar faza aia cu doctore ring a bell..laso..nu te baga nimeni in seama in caz ca nai vazut!:D
|
cred ca mai degraba iti puneai nickul mascarici..
|
fa o cerere de schimbare de user...te prinde mai bine
comparatia cu passat nu isi are rostul...iar cei care tot vorbesc de opeluri si alte masini mai ieftine si mai bune ca logan omit un lucru ... sunt toate SH!!!!!! ontopic...o realizare impresionanta pt logan...fie si sub sigla renault |
Quote:
|
Alt topic stricat de experti care nu stiu sa isi exprime parerea intr-un mod...igienic. Dar ei sunt experti.
Loganul nu e o masina tare, dar este o masina ok. De asemenea, sa nu ne laudam cu 407, care se situeaza cam in toate comparativele...pe ultimul loc. In ciuda designului care mie personal mi se pare foarte tare, masina nu exceleaza la nici un (alt) capitol. Bineinteles, daca il compari cu kakatu asta de Logan, este o masina foarte tare. |
chiar imi place grila din fata..da mai bine decat cea de pe actualul logan..poate fac astia un face-lift ceva si ii pun grila ca la renault
|
vrajeli .... :lol:
singuru lucru inovator mi se pare buza de sub spoileru fata :mrhappy: |
frumusel conceptul renault Eco2 ii prinde bine in verde si alb:-) ........si emisiile de dioxid de carbon sunt destul mici asa ca renault a facut treaba buna.
|
salut tuturor!!sper ca n-am picat ca musca in....la vaca!!sunt mai nou pe aici ...dar in ciuda varstei mele sunt foarte bine informat in ceea ce privesc masinile si tot ce inseamna motoare!!sper sa nu fiu luat peste picior ,pt ca am o varsta cat de cat mica(17 ani merg spre 18)!!m-am inregistrat pe forumul asta pt a capata si mai multa experinta ..tata ma invatzat foarte mult in ceea ce privesc motoarele si masinile in general..!!!MULTUMESC PT INTELEGERE!!acum sa mi dau cu parerea despre aceast model:ma asteptam sa schimbe ceva si la exterior ...nu numai la partea mecanica caci la partea mecanica sa mai tot lucrat si se tot lucreaza dar din cate vad tot degeaba...!!
|
nu s-a lucrat la exterior pt ca scopul masinii asteia e sa nu polueze... ''environmentally friendly'' cum s-ar zice...
ce sa mai lucreze la exterior la ea? s-o faca si mai scumpa? deja e prestige-ul la 10-11mii... io cred ca suma asta ajunge pt un logan deja tinde spre mult... s-ar porci daca ar baga o suma prea mare... pt ca dupa mine masina asta nu merita mai mult de 10mii de euro |
da cu siguranta nu merita mai mult de 10 mii de euro ...:rolleyes2 scopul ei e sa nu polueze dar...nu cred ca o va face asa de bine ...firma renault nu a fost niciodata o firma serioasa cre sa faca o masina de la cap la coade sa placa lumii!!gandestete la renault clio symbol care dupa parerea mea e o masina ratata!!!stabilitate nare absolut deloc ,la 160 deja....face figuri..:x
|
clio symbol desi e o masina cumparata (in majoritate de firme adica nu stiu daca ati obs, dar cam 75%dintre renourile mai noi st cumparate de firme) e o masina impractica. foarte mica in interior, stai ca impaiat... ce au vrut sa faca? o masina de familie dintr-o masina de clasa mica? ce sens are portbagajul mai mare daca inauntru stai ca sardina??
|
frate...ai spus ca sti cate ceva de masini...si vi cu afirmatii de genul: "clio symbol care dupa parerea mea e o masina ratata!!!stabilitate nare absolut deloc ,la 160 deja....face figuri.." pai masina aia nu a fost gandita pt viteze asa mari...invatati sa cereti de la o masina ceea ce poate ea, pt ce a fost gandita...sunt destui cu masini de 60 de cai care cred ca si-au cumparat wrc
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning