![]() |
Re:
Quote:
|
nu stiam ca se poate debloca un topic locked :) acu stiu
|
in sfarsit vad ca si eu am dreptate :) nu am ceva cu NSL-ul mi-o sarit mustarul numai de la faza asta creca si oricare din nsl ar fi reactionat la fel intr-o situatie asemanatoare. IN fine de acu ce-o fost o fost. Mie mi-a trecut.
|
Topic Off!
|
daca nu mai e nimic de zis, maine sterg topicul.
|
poti sa-i dai locked nu vad de ce tre sa-l stergi ... si apropo cand dau si eu ochii cu tine ?
|
suntem tineri, e timp :) cand ajungi prin iasi la vo intalnire sunt sanse mari sa fiu si eu prin zona. Topicu il inchid, daca sunt doritori de redeschidere pm.
|
am amanat intilnirea deoarece nu se anuntase decat 3-4 oameni: holysoul, alex care nu era sigur ca vine, si inca vreo doi de prin amc ! deci eu am vrut intilnire mare, nu s-a reusit :cry: ! iar al-2-lea motiv pt care am amanat-o este ca sunt curse pe aeroport si slabe sanse sa reuseasca o intilnire mare cu o sapt innainte de curse ! de consultat m-am consultat cu BOG (Epox) ! si asa am vrut sa mediatizez oarecum data si locul intilnirii, dar mltumita domnului BOG care mi-a sters de 3 ori postul de la el de pe forum (am zis ca sa stie si amc da de unde) am zis sa o lasam dupa curse, si sa faca el anunturile de rigoare, ca daca eu scriu ceva la el pe forum dispare in secunda 2 ! nu am cum sa alerg dupa fiecare in parte prin oras sa le zic de intilnire :roll:
HolySoul: ai dreptate, imi cer scuze pt cele intimplate, de alta data te anunt eu personal prin telefon ! scuze din nou ! Era intalnire mare, nu intilnire MR ! daca era intilnire MR fii sigur ca nu mai inchideam nici un topic si specificam [INTILNIRE MR], dar eu am vrut intilnire mare, cu toate cluburile, cum a fost pe 12 :roll: ! insa unii au fost impotriva acestei intilniri si au facut reclama proasta si nu a vrut sa mai vina nimeni ! si ca sa vii pina la iasi sa vezi doar 2-3 oameni, nu`i bine deloc :roll: ! daca vrei mai multe detalii, iti dau un pm :wink: Si tu XS ai zis ca mai bine ar fi sa o lasam dupa curse, cum a zis si BOG ! si plus de asta, nu m-a ajutat nimeni cu aceasta intilnire, deci nu cereti marea cu sarea ! cand o sa punem fiecare osul la treaba, macar catusi de putin, atunci or sa se vada rezultate ! si intilnirea nu am vrut sa o fac pt mine, ci pt voi, dar daca nu ma ajutati, asta este, unii chiar s-au comportat ca si cum ar fi fost impotriva ! dar lasa ca dupa curse o sa iasa o intilnire mare, cu ajutorul unor persoane care sunt dispuse sa se implice cu adevarat, nu doar fictiv ! :x Cand voi o sa va implicati, da atunci voi avea partea mea de vina daca se va intimpla ca acum, dar cum nu m-a ajutat nimeni, imi rezerv tot dreptul asupra deciziei ! PS: imi cer scuze ca am raspuns asa de tarziu, dar am avut ceva pb cu calc si abia azi am rezolvat ! PS2: XS nu inchide deocamdata, mai lasa deskis topicul ! |
cartman... poate te-a pus gratzian moderator aici.. dar asta nu inseamna ca poti organiza intalniri :wink: pt ca acolo vine o intreaga comunitate... din care nu prea faci parte... noi ne vedem in fiecare zi... nu avem nevoie de tine pt a iesi din casa...
|
daca tu crezi ca tot ce inseamna pasionat auto in iasi se regaseste doar la AMC, atunci mergi pe ideea ta in continuare ! daca toti ar gandi ca tine, am juca fotbal la palat :lol: :lol:
PS: nici eu nu am nevoie de tine pt a organiza o intilnire :wink: |
alta era ideea ... nu vad de ce un pasionat ar fi interesat de o intalnire organizata de tine ... si mai usor cu ironiile... ca ne suparam
|
deci mai are cineva ceva de zis sau inkidem topicul ? :roll:
PS: nu, va fi o intilnire organizata de mai multe persoane, si se va numi intilnire 4tuning, iar scopul e sa adunam toate cluburile :wink: PS2: termina cu amenintarile de 2 lei pt ca sincer nu ma impresionezi kiar deloc ! :wink: |
si ce daca veneau 2-3 oameni ? daca aveam eu chef sa ma intalnesc cu cativa oameni care-i problema?
deja is in ceatza... si te asigur ca nu veneau numai 2-3 oameni . cand au venit baietii din suceava a ramas ca ne intalnim in Iasi si petrecem cateva zile :P daca stateai mai mult cu noi stiai .. cand au venit unu din baieti a fost si la mine acasa , apoi a doua zi am stat iar cu baietii . Am vb inca cu 3 persoane cu masini si trebuiau sa vina sa ne intalnim . Apoi s-o amanat .. nu eram numai 3 oameni si cred ca intalnirea dinainte n-o fost asa de aiurea .. am stat impreuna vreo 2 zile am vorbit de masini si alte chestii ... eu unu m-am simtit super bine vorbisem si cu Bog si o zis ca ne ajuta sa organizam intalnirea asta trebuiau sa vina si membrii amc .. tu daca te-ai dat organizator probabil s-o suparat omu si o amanat intalnirea . Creca cel mai bine e sa zica Bog ce si cum . Oricum un lucru e sigur daca vrem sa avem mai mult de 10 masini la o intalnire trebuie sa avem sustinerea amc . Nu se poate sa facem singuri si sunt cativa care nu vor sa priceapa. Eu unu nu vreau sa fiu organizator poate sa fie oricine eu intodeauna am incercat sa aduc mai multi oameni . Atata timp cat vine lume si ne simtim bine poate sa vina si tipu cu RX8-ul si poate organizatoru a fie si Sinner , eu oricum vin . Si unde am zis eu ca nu vin sigur? Am zis ca nu vin sigur la curse . Nu-mi place sa privesc si sa comentez de aiurea . Si nici n-am chef sa ma dau fara sa am cea mai mica sansa de castig . Momentan adun bani de alta masina de aia nici nu vreau sa umblu la ea. Probabil altii au alte posibilitati eu unu n-am bani si de tuning si de alta masina ... ma chinui tot din pasiune pt. masini. |
asa e, cand nu te ajuta nimeni nu ai cum sa faci treaba :cry: ! asta e, mai incercam !
PS: poi cum n`am stat cu voi ? n`am ramas cu voi pina la 2 la OMV ? :lol: si oricum despre ce vb tu se intelege intilnire MR, eu am vrut intilnire mare ! pt intilniri MR aveti sectiune facuta in cadrul clubului (partea MR de pe forum) unde puteti discuta si stabili intalniri ! tu oarecum ai gandit intilnirea asta ca fiind una MR, dar eu ti-am mai zis, vroiam o intilnire mare ! oricum aveai tot dreptul sa te aprinzi, si eu as fi facut la fel, dar cand nu te sustine nimeni, e greu de unul singur, dar cum am mai zis, mai incercam ! da oricum data viitoare specific ce fel de intilnire e ! :lol: :wink: |
a fost sectiune cu intalnire MR pe midnight racers ...
nu am vazut-o ca pe intalnire MR daca o vedeam asa creca iti ziceam ca n-ai ce cauta la intalnirea aia :))) o fost intalnire de uniune intre cluburi cu majoritatea membrilor din MR (asa e bine? )Puteau sa vina mai multi din NSL sa-i zici intalnire NSL :P sau amc sau whatever Si tu zici de OMV eu zic ca m-am mai intalnit cu ei si a doua zi o fost si LaMisto si mai multi ... intreaba-i pe baieti ca ei stiu ce-o fost :P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning