![]() |
Re: Adio Taxa De Inmatriculare
poate cand o intra ford in productie la craiova sa faca ceva dar nici atunci ca trebuie sa-si vanda tomberoanele ca sa-si recupereze fabulouasa suma de
57 MIL |
Quote:
|
baaa ..vreau sa`mi aduc un urs d'afara , :| ..n'am chef sa platesc de 2 ori masina ca taxa, da'o`n masa de treaba ..:| speram sa se scoata odata taxa asta si sa se introduca una mai mica ..maxim 500e ..sau na..depinde de fiecare vehicol
|
O sa scoata taxa asta dar o sa o bage pe aia de mediu si tot acolo ajungem.
|
Quote:
|
12k ca 12 k.. dar .. aici este iarasi vb de o masina noua
sa nu uitam k loganul este vreo 10 k. deci o sa plateasca putin sub 100 euro dar cu masinile vechi cum e treaba? ? cum o sa se calculeze ? asta e bai-ul.. k si acuma..ce masina noua la 12 k iti iei si se poate intampla sa platesti mult la prima inmatriculare ? sunt toate pana in 2000 cmc(aici incluzand si octavia tour)- care nu e 12 k cu motorul de 1.9 TDI ... tot o sa ne omoare intr-un fel.. ai dracu de nenorociti..am asteptat atatea luni sa strangem semnaturi pe petitia aia.. astia scot taxa si baga alta:(( doamne fereste..ce sa intampla in tara asta..simt ca innebunesc.. |
io ce am zis sa nu va bucurati prea devreme;)
|
cred k nu prea se mai risca acum. sa face cine stie ce aberatie de taxa....ei cred ca merge asa sa ii duca de nas p;aia de la uniune....si nu realizeaza ca sunt prea mici ....si nu pot sa fac ceva....de fapt io cred ca ei sunt asa de forma....noi suntem in Ue datorita intereselor unor tari....ca n-aveau aia nevoie de saracia de la noi!!!!si
|
Quote:
.......traim in romania si dupa cum bine stiti :D asta ne ocupa tot timpu in fine poate poate scapam de taxa asta imputita si ne luam banii inapoi |
zicea cineva mai sus ca se vor putea inmatricula doar masini euro 4! asta iar ar contraveni legilor din uniune ...nu exista niciunde in lume o astfel de lege! atunci cum ramane cu daciile 1310 cu minus euro4? ..din cate stiu eu in emisiunea auto de pe national tv din 23 09 se va discuta despre noua taxa verde (e zvon - nu ma luati cu linkuri...:)
|
Quote:
la fel si cu masinile din tara..odata inmatriculata..poti sa o vinzi de ori de cate ori vrei si etc..dar tot ar reveni la legea idioata de acum 2 ani parca ..cand nu aveai voie sub euro 3 sa inmatriculezi..ce saracie.. |
precum zici ...ne am intoarce iar in trecut!:) oricum ceva smecherie tot ascunde ei...ori la impozite ori in altfel ..e prea frumos sa fie adevarat
|
Quote:
|
Derbedeii care ne conduc ar putea face ceva mai rau decat orice fel de taxa, si anume sa faca si mai complicate procedurile de omologare RAR si de inspectii RAR si ITP ;)
"taxe protectioniste!? ce protectionism dom'le?... poti sa aduci orice, de oriunde... doar ca te uiti la el dupa ce l-ai adus" :p ~Nautilus PS le dam idei :D |
Quote:
Cred ca va fi actionar majoritar si la Ford, avand in vedere ca a stat foarte mult PENTRU privatizarea Automobile Craiova. Eu unul astept sa vad ce se va rezolva. La cat de batuti in cap sunt astia de la Guvern, vor risca sa intre in instanta cu Uniunea Europeana doar sa dovedeasca faptul ca e buna Taxa de Inmatriculare.. Nu de alta, dar ei cum mai castiga bani usor daca scot aceasta Taxa ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning