![]() |
Re: Bose sau Harman-Kardon? De ce?
|
Quote:
on topic. am ascultat Bose pe Audi A6, tot Bose pe Merc CLK, Harman pe serie 3 si Lynn pe Aston Vanquish S. Lynn de departe superior dpdv , dupa el la distanta Bose de pe Audi A6, Bose de pe CLK si in final Harman de pe seria 3 care nu suna in nici un caz prost , dar nu ca celelalte. |
Quote:
Prefer totusi sa ma bazez pe review-uri ( Bose vs HK ) http://www.edmunds.com/apps/vdpconta...2/pageNumber=5 si detalii tehnice ( despre bose) http://www.intellexual.net/bose.html decat pe pareri personale motivate prin ''Lynn de departe superior dpdv ''. Dpdv de care? Multumesc. |
Frate eu ma bazez pe experiente proprii nu traite de altii.. cum crezi ca e mai bine? dpdv ma refeream ca e mai bun din toate punctele de vedere , claritate, volum, spatialitate , redare..
|
Quote:
|
Sa inteleg ca Bose e singurul sistem pe care l-ai ascultat...nu ?
|
BOSE este adevarat se aude foarte bine si harman kardon am ascultat pe 7-ar mai multe mercedesuri, dar parca suna mai bine muzica intr-un a8
|
Am ascultat sistemul Harman Kardon de pe un 325ci, din 2006, inafara de faptul ca inaltele suna cu 70% mai bine decat inaltele de la un sistem non HK (ma refer la BMW) altceva nu mi s-a parut cine stie ce, mai ales pe frecventele joase,
In schimb... am comparat-o cu noua mea achizitie un Infiniti G35 Coupe, 2007, care a venit cu sistemul audio BOSE, diferenta este de la cer la pamant, pana si proprietarul BMW-ul a recunoscut ca suna infint mai bine BOSE-ul decat HK |
Pe Audi A4 ampliful din portbagaj este Harman Kordon ma gandesc ca si difuzoarele& wooferul sunt din aceeasi gama. Sincer se aud ok la volum mediu, peste distorsioneaza sau daca bag bass puternic lafel.
Am ascultat si BOSE pe o Mazda 6 2010, suna bine nu am ce zice dar nu prea imi place wooferul e in roata de rezerva are diful doar de 12cm si parca mi se infunda urechile de la el. |
Din cate am observat, sunetul redat ,,corect" majoritatea nu-l apreciaza, din acelasi motiv pentru care majoritatea mancam la McDonalds sau KFC :-)
Ambele sisteme incearca sa fie pe aceeasi lungime de unda, diferentele trebuie sa existe din start, cred ca producatorii se analizeaza reciproc tocmai pentru acest motiv, n-ai cum sa atingi satisfactia globala mergand pe un singur principiu, cu cat alegerea este mai mare, cu atat satisfactia per ansamblu va fi mai diversificata :-) Spune bine Saxo, discutia-i inutila, ramane in alegerea fiecaruia dupa gusturile fiecaruia la sunetul propriu-zis :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning