![]() |
Re: Construiesteti propiul turbo-LoL
Quote:
Crezi ca dupa cateva sute de posturi (si nu pe tema de "femei" sau "masina mea" si de gen) asi face o greseala atat de mare? |
Quote:
Nu stiu cat de inteligent te crezi dar ceea ce ai scris mai sus este o jignire.Iar o jignire adresata fara a avea un suport denota mult mai putina inteligenta decat crezi tu. Tu ai facut o afirmatie, eu te-am contrazis cu argumente si tu ai raspuns cu o jignire....nu inteleg de crezi ca noi suntem mai putin inteligenti decat tine. Succes. |
Quote:
Scuza...ai dreptate...era cam lunga ziua asta, am mai avut si o cearta, ma rog... Pe forum sunt cateva pionieri cu idei grozave, si putine oameni care stiu ce spun, tot timpul nu pot sa scriu pana la ultimul amanunt tot ce afirm, sper ca cei care stiu si inteleg deduc rastul, ce nu am scris acolo. Incearca sa intrebi pe unul cu multe in cap, nu te raspunde cu fraze lungi si jumatate de ora de explicatii, numai cat trebue. Inca o data, scuze ca te am jignit, sunt obosit. |
OK.....
Ideea e ca daca ai bani multi e bine sa cumperi o turbina de 1700E cu rulmenti ceramici pentru ca este foarte fiabila..... Dar daca esti putin mai "lefter" poti cumpara o turbina de 7-800E clasica,ajugand la aceleasi performante ca si cu cea pe rulmenti,numai ca se strica ceva mai repede dar se si repara mai usor. |
Din cate stiu turbinele cu rotor ceramic erau cercetate ca sa fie mai ieftin turboul...cel putin pentru armata :D ca pentru noi nu e cazul...
Chear de aia trebue acest turbo ca sa ai mai multa putere, cu restul nu ajungi la aceasi performanta, evident ca asta este undeva la limite, cand un turbo de generatie veche nu se mai poate mari, ca nu ai suficient gaz petnru a roti acea...atuncea e bine sa ai una de asta, dar la acel nivel nu te mai intereseaza pretul. La nu motor normal e destul cele "ieftine", si cu alea se poate produce 250-300cai/1 litru, peste asta e mai greu. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning