Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Skoda (https://forum.4tuning.ro/305-discutii-skoda.html)
-   -   Am nevoie de niste informatii pt Octavia 1 (https://forum.4tuning.ro/305-discutii-skoda/50116-nevoie-informatii-pt-octavia-1-a.html)

Bogdan_c_Bv 01-09-07 13:59

Re: Am nevoie de niste informatii pt Octavia 1

ce inseamna "filtru de aer fresh(cu carbune activ) , temoplat si Maxi-DOT" ce fac si ce sunt?

roberto69 02-09-07 11:25

Acel filtru are un strat suplimentar care permite o mai buna filtrare a mirosurilor neplacute, tempomatul este pilotul automat iar MaxiDot-ul este display-ul mai mare al computer-ului de bord situat intrecele doua ceasuri mari.

kick-boxing 19-05-08 17:58

fratzilor am si eu oktavia 1 (tour), am cumparat chip de 30-35 cp, unde se pune ca nu am gasit :(

cristy1979 20-05-08 22:37

salut
am avut o skoda I
culoarea care mi-a placut mie de la ei a fost albastrul ala deschis ca cerul
ei ii spun tot gri
boxele punele pe toate
te chinui sa tragi firele dupa aceea ca la balamuc
eu mi-as pune toate sist de siguranta in locul tau
iar la pachetul de dr grele scutul este din metal
si pot sa sustin ca e un metal al naibii de tare
e ffffffffff bun la ce avem noi in romania
bafta

shpeedy 10-06-08 16:55

Quote:

Originally Posted by kick-boxing (Post 1541699)
fratzilor am si eu oktavia 1 (tour), am cumparat chip de 30-35 cp, unde se pune ca nu am gasit :(

La un asemenea spor de putere banuiesc ca vorbim de 1.9TDI-PD ca motorizare. Iar ceea ce ai luat tu nu este chiar "chip", ci mai degraba un tuning-box. In functie de producator, modalitatile de instalare sunt diferite. Dar ca principiu general tuning-box-ul se instaleaza intre calculatorul masinii si sistemul de injectie a combustibilului. Ca principiu de functionare, tuning-box-ul este putin diferit de chip-tuning, in sensul ca tuning-box "minte" calculatorul masinii sa functioneze in anumiti parametri, pe cand chip-tuning-ul optimizeaza functionarea motorului intr-un mod mult mai complex. Cat priveste castigul in putere de 30-35cp, stai calm ca nu e chiar asa in cazul tuning-box-ului.

Naspersan 19-06-08 15:13

Toate optionalele sunt bune, poate mai putin cele estetice.
Din punctul meu de vedere pune toate optionalele pe care ti le prmiti sa le platesti.
Eu am o Skoda O2 si am pus pe ea tot ce se putea, mai putin PIELE, NAVIGATIE si STERGATORUL de luneta. Nu exista ceva care sa fi pus si sa-mi para rau in schimb imi pare rau ca nu am pus stergatorul de luneta. ORICUM SA NU FACI ECONOMIE LA CAPITOLUL SIGURANTA SI MOTORIZARE.

Naspersan 19-06-08 15:17

Tempomat este PILOTUL Automat
Maxi-DOT este display-ul din bord putin mai mare si cu mai multe utilitati.
PDG include garda la sol mai mare, suspensia f. putin mai moale si scut de otel. E bun dak ai unde sa te ajute, dak mergi cu ea numai pe asfalt este o chestie inutila.

All times are GMT +2. The time now is 19:03.

- Copyright 2026 4Tuning