![]() |
Re: Am nevoie de niste informatii pt Octavia 1
ce inseamna "filtru de aer fresh(cu carbune activ) , temoplat si Maxi-DOT" ce fac si ce sunt?
|
Acel filtru are un strat suplimentar care permite o mai buna filtrare a mirosurilor neplacute, tempomatul este pilotul automat iar MaxiDot-ul este display-ul mai mare al computer-ului de bord situat intrecele doua ceasuri mari.
|
fratzilor am si eu oktavia 1 (tour), am cumparat chip de 30-35 cp, unde se pune ca nu am gasit :(
|
salut
am avut o skoda I culoarea care mi-a placut mie de la ei a fost albastrul ala deschis ca cerul ei ii spun tot gri boxele punele pe toate te chinui sa tragi firele dupa aceea ca la balamuc eu mi-as pune toate sist de siguranta in locul tau iar la pachetul de dr grele scutul este din metal si pot sa sustin ca e un metal al naibii de tare e ffffffffff bun la ce avem noi in romania bafta |
Quote:
|
Toate optionalele sunt bune, poate mai putin cele estetice.
Din punctul meu de vedere pune toate optionalele pe care ti le prmiti sa le platesti. Eu am o Skoda O2 si am pus pe ea tot ce se putea, mai putin PIELE, NAVIGATIE si STERGATORUL de luneta. Nu exista ceva care sa fi pus si sa-mi para rau in schimb imi pare rau ca nu am pus stergatorul de luneta. ORICUM SA NU FACI ECONOMIE LA CAPITOLUL SIGURANTA SI MOTORIZARE. |
Tempomat este PILOTUL Automat
Maxi-DOT este display-ul din bord putin mai mare si cu mai multe utilitati. PDG include garda la sol mai mare, suspensia f. putin mai moale si scut de otel. E bun dak ai unde sa te ajute, dak mergi cu ea numai pe asfalt este o chestie inutila. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning