![]() |
Re: 0 - 100 km in cate secunde cu tico
Quote:
|
Eu nu neg ca nu ar fii masina modificata... dar pe asta cu "material pe axa cu came" nu o cred! poate sa-mi spuna orice, ca tot nu cred. e vorba de un proces tehnologic mult prea complicat si "de finete" incat sa se faca asa usor. Nici macar firmele de renume care se ocupa cu asa ceva nu au axe cu came cu adugiri de material pe ele. Pur si simplu sunt axe noi, facute la alte cote, calculate si facute la precizie. Axele de raliu pt Dacia (de uzina) sunt, la fel, axe noi, nu cu adaugiri... eu zic ca daca in toata istoria raliurilor cu Dacia, uzina nu a facut "adugiri"...inseamna ca a avut un motiv.
Legat de top-speed cu tico... nu vad de ce sa nu mearga si cu 140-150. Are un motor fiabil si bun... eu cu Dacia 1300 am mers cu 140 km/h (sa zicem ca mai putea, dar se ridicase botul in sus) si este mai grea decat Tico si are un motor slab, chiar daca de capacitate mai mare. |
|
Hehehehe...Silviu, nu mai crede chiar tot ce vezi ;) Exista multi "lupi in blana de oaie" pe strazi :lol: Adica cu modificari, in cazul in care nu m-am facut inteles.
|
Quote:
|
eu cred ca am scos vro 12 sec la 100 din cate tin eu minte si eram cu 3 tov in masina :D hehe
|
Quote:
|
[QUOTE=neo184;1099518]eu cred ca am scos vro 12 sec la 100 din cate tin eu minte si eram cu 3 tov in masina :D hehe[/QUOdar mai ti minte cu ce masina erai!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
[QUOTE=FIGHET;1099539]
Quote:
|
sa nu intelegi gresit daca a ai gauri in toba sa nu crezi ca fuge mai tare se pare ca ai tu impresia asta
|
cum poti s a apui asta cin un tico are 50 cp si aia chinuiti si batrani
|
dar totusi este posibil daca aveai toba sparta!!!!!??????!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning