![]() |
Re: Tema: E V A C U A R E !!!
edy, oare cei de la ploiesti, care fac evacuari custom pt pilot, nu stiu? sau ai intrebat si eu acum ma bag ca musca in lapte... aaaaaa si mai este in piatra neamt cineva care face evacuari, dar s-ar putea sa stii si asta....
|
Re: Tema: E V A C U A R E !!!
Quote:
Motive: Evacuarea face 2 lucruri, proma e cu sunetul (care nu ne intereseaza prea mult) iar al doilea cu atat mai mult, asigura o golire optima a cilindreei prin presiune negativa in galerie. Deci asta e greu sa calculezi, in mod normal se caluleaza la 4 lilindree la motoarele in 4 timpi ceace e bine, asa si trebue, asa ai mai multi cai (uitete la masinile de curse, la toate este o singura iesire, exceptie motoarele turbo si in V...rotary) Dar daca vrei sa incerci nu costa prea mult, incearca, din pacate nu pot calcula efectele (mai bine zis degeaba calculez 30% ca am dreptate) Despre IDT la evacuarea asta e bine sa ramana 45mm, TL-ul oricum nu poti modifica prea mult (la lungimea asta conteaza si ce tobe, restrictoare, coliere, cate suduri...tot, deci numai aproximativ se poate vorbi in tema asta.) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning