Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Malaguti F12 Phantom (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/48007-my-scoot-malaguti-f12-phantom.html)

V1p3R 13-04-08 16:05

Re: Malaguti F12 Phantom [Sfaturi]

si am am f12 phantom ...itzi e limitat sigur:lol:...poate fi in carburator ...poate fi in toba ...trebe sa il duci la cv mecanik pe acolo unde stai si sa ii zici ce te doare si itzi spune el...;)

alexander1 13-04-08 16:38

Quote:

Originally Posted by V1p3R (Post 1482240)
si am am f12 phantom ...itzi e limitat sigur:lol:...poate fi in carburator ...poate fi in toba ...trebe sa il duci la cv mecanik pe acolo unde stai si sa ii zici ce te doare si itzi spune el...;)

ms omu ms d info.............................:D

cr1ss71 21-04-08 22:09

sal !
Am si eu un f12 tot asa q bord digital si nu stiu unde vine cablul de la kilometraj de la roata mai departe cine ma poate ajuta si pe mine plssss!!!!!!!!!!!

Bogdan_ozzy 21-04-08 22:27

Pai cred ca cel mai bine e sa desfaci carenajul .. si sa "urmaresti " cablul pana unde duce , sau mai bine te duci la cineva care se pricepe la electrica , depinde ce problema ai cu el .

cr1ss71 22-04-08 12:58

pai nu stiu unde vine bagat cablul de la kilometraj ???? k eu nu am cablu de loc si am cumparat si nu gasesc unde sa il bag lam bagat la roata da mai departe nu gasec unde vine bagat ca sa imi dea in bord

mashimoto 01-05-08 12:24

salut....am un f12 1999.....saptamana trecuta mergea destul de bine.....acum cand vreau sa accelerez tare...merge 2-3 secunde si se ineaca...apoi las acceleratia si din nou tot asa

care ma poate ajuta?...va rog
...am id de mess mashimoto_100kg_purelove

alexander1 01-05-08 13:03

Quote:

Originally Posted by mashimoto (Post 1509208)
salut....am un f12 1999.....saptamana trecuta mergea destul de bine.....acum cand vreau sa accelerez tare...merge 2-3 secunde si se ineaca...apoi las acceleratia si din nou tot asa

care ma poate ajuta?...va rog
...am id de mess mashimoto_100kg_purelove

mah nsch si io am avut aceasi problema cu el......ii dadeam acceleratzie si parca dadeam in gol asa ceva si depa ce lasam si ii dadeam iara mergea si dupa ceva timp iara...............mam pus si am dat jos carburatoru si iam curatzat jigleru si lam pus inapoi si lam reglat otzara si o mers acuma nu mai face figuri nsch nam mai avut probleme...........................

fabius 26-05-08 18:09

Este foarte tare phantomul :P
Cu cat iti modifici mai mult motorul cu atat o sa iti consume mai mult.
Puneti un carburator de 12 daca vrei sa-ti consume putin, si vezi sa nu aiba jetul de la carburator schimbat.
Cat despre chestia aia unde se duce cablul de la acceleratie, nu o scoate.
Numai bine

mondialu 24-08-08 14:07

Buna...are probleme cineva in mecanica?...eu sunt aici pentru a va ajuta,zicetzimi de ce avetzi nevoie si va raspund:D bye

andrew 46 07-12-08 18:27

Re: [My scoot] Malaguti F12 Phantom [Sfaturi]

eu am varianta ma veche
de prin 2000
nu are bord digital
insa nu-mi merge kilometrajul datorita neglijentei cu care a fost tratat la demontarea dinaintea vopsirii
voi incerca sa-l repar...
cred ca trebuie un fir nou,deoarece cred ca s-a rupt..

Felix_Arad 02-01-09 12:43

2 Attachment(s)
Am si eu un F12 Phantom si caut inebunit dupa un bord electronic, deoarece el asa a fost dotat din fabrica dar acum nu il mai are, si nu am indicator de bernzina. Din cauza asta raman fara benzina, dar m-am invatat minte si am o sticla de jumatate de litru la mine cu benzina si o utilizez cand e nevoie. Va arat in prima poza cum e bordul meu acum, si cum ar trebuii sa fie. Nu are nimeni de vanzare asa ceva? Multumesc.

Dello 28-04-09 11:36

Salut :D Am un malaguti f12 malossi mhr si filtru sport mhr si toba sport pot sa zic ca sunt foarte multumit de el dar am cateva probleme care mi`au aparut si nu stiu ce sa fac ....daca ma poate ajuta cineva ...are demarajul bun dar la un moment se infunda :( si nu mai trage ...sper sa tinem legatura :D

Felix_Arad 28-04-09 12:35

I-a aer fals, probabil nu ai jiglor de benzina destul de mare, pentru ca filtrul de aer sport sa iti functioneze cum trebuie, sau mai bine zis de cat e carburatoru? Dar in principiu iti trebuie jiglor mai mare, sau incearca sa mai inchizi aerul din carburator;)

Dello 28-04-09 14:45

carburatorul este de 20 din carburator aerul lam inchis la maxim ..dar cred ca sai schimb jiglerul sa il pun mai mare cum zici u ms mult :D

andrey0293 28-04-09 19:37

salut si eu am f12 dar nu prea sunt multumit de el ................ iam schimbat setul,variatorul,cureaua iam pus si o toba sport dar degeaba tot nu fuge ora sa fie limitat din aprindere ca mai mult de 6000 nu se tureaza .... dar cand plec de pe loc se tureaza la 7000-7500 apoi revine la 6000 iar daca ii suspend roata spate si il turez se tureaza la 9500-10000................... va rog un sfat !!!

All times are GMT +2. The time now is 11:03.

- Copyright 2026 4Tuning