![]() |
Re: Relatii la Distanta ?!
da si cand esti cu pers ubita ..parca acele zile sunt mai "concentrate" ..simti ca traiesti cu adevarat ..si ca asteptarea a meritat pana la urma .. nu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie sa fii masochist sa te angajezi intr-o asemenea relatie ... fiindca te chinui foarte mult la un moment dat.
Pe Internet e foarte usor sa iti faci imagine pe care o doresti si risti sa te trezesti intr-o poveste de dragoste imaginara, cel mai grav fiind ca atunci cand cei 2 se cunosc in realitate, sa descopere ca sunt diferiti si sa se termine totul cu o dezamagire si cu regretul ca au visat atata vreme la ceva inexistent... Sunt si cupluri mai norocoase, bazate pe incredere, sinceritate, reciprocitate.... si ii felicit pe cei care rezista! In concluzie, totul DEPINDE DE EI! |
depinde de..ei !
sunt multe de zis. si mult mai multe de facut ca o relatie de genula acesta...... sa supravietuiasca.. se incepe cu o egala.. masura de sinceritate de partea fiecaruia apoi dorinta de a se intalni cu proxima ocazie nu doar week sau mai stiu eu .. cand.deoarece azi un pic mai rar... pana..inevitabil se ajunge unde nu se vrea .. nu trebuie sa fi masochist .. doar un pic de nebunie cu dragoste multa fata de aceea persoana.. numai ca nu de fiecare data.. este ce te-ai fi asteptat sa fie Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No way, no how!
Doar daca sunt niste ipocriti cei 2... |
Quote:
Daca te refereai la ce am zis eu... e de ajuns sa fie doar unul dintre ei! |
Ma refeream la tema topicului...
Dar acum ca am citit si ce ai scris tu..da, e de ajuns sa fie doar unul dintre ei ipocrit.. Cel putin eu...nu pot sta un an..la distanta de casa...si sa ma intorc din cand in cand...sa ma prefac ca totul e ok..exact ca inainte.. Si chiar daca as avea incredere in ea nu cred ca as avea incredere in mine... Edit...relatiile pe net..sunt panarama... Nu-mi plac deloc genul asta de relatii... |
Quote:
|
Pai..exact in cazul asta am fost si eu...si pur si simplu..nu pot sta asa...adica..nush...cel putin eu n-as rezista...
In relatii mai vechi...gen 4-5 ani...sau cand e vorba de oameni mai in varsta e alta chestie.. Dar eu...primul an de facultate...era imposibil sa stau degeaba..si apoi sa continui relatia cu ea...la vara..si in week-end-uri Sau sa-i spun sa nu iasa deloc din casa...nici macar la liceu lol...:D A durat un timp..dar apoi am zis ca nu mai merge... Dar, cunosc alti oameni care pot pastra relatiile...cel putin asa spun ei..desi fac altceva |
Relatiile la distanta suck big time, desi la mine asta e (pentru inca cel putin un an de zile) :roll:
|
Quote:
noi cel putin ne iubim pe zi ce trece din ce in ce mai mult......si totusi avem 4 ani de cand suntem impreuna (3 la distanta-100km, si 1 nedespartiti)....deci, se poate :!: Quote:
...dar puteti sa fiti siguri ca daca nu e si un pic de gelozie la mijloc, care sa mai puna putine paie pe foc, monotonia la distanta distruge tot... O astfel de relatie trebuie antrenata prin orice fel de nebunii..gen vizite la 12 noaptea, o partida de sex pe malu' lacului...si orice revedere trebuie transformata intr-o adevarata pasiune... p.s. - mersi pt. felicitari Clauditza...:-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning