Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Toyota - Lexus tuning (https://forum.4tuning.ro/144-toyota-lexus-tuning.html)
-   -   Celica 7afe swap 3sgte HELP (https://forum.4tuning.ro/144-toyota-lexus-tuning/46776-celica-7afe-swap-3sgte-help.html)

StoicaR 04-09-07 13:24

Re: Celica 7afe swap 3sgte HELP

Am intampinat o problema ... cei din sua vor sa le trimit banii mai intai si apoi sa imi trimita pachetul... ce ziceti e teapa ? - pot sa fac transfer intr-un fel in care sa ma asigur ca nu imi iau teapa?

StoicaR 16-09-07 08:07

Ce parere avezti de st215 - de 260 caluti si automata

hawk77 17-05-08 06:08

Salut, Sa iti zic ce cred eu. In primul rand cand faci un engine swap gandestete daca o sa se potriveasca.Adica daca nu e prea mare pentru compartimentul motor. In cazul tau este ok. Apoi avand in vdere ca masina ta este FWD si nu all wheel drive atunci cand faci conversia ai sa pierzi foarte mult din manevrabilitate. Un FWD car cu peste 230-250 cp este completa sinucidere, asta numai daca este tunata de la A la Z - torque control si Traction control. Avand in vedere ca tu vrei sa montezi un motor care are peste 230cp pe un FWD o sa fie ok, dar numai in linie dreapta, pentru ca la curbe sa pierzi controulu, mai ales cu vremea capricioasa din Ro este mai mult decat o probabilitate. Ai sa iesi mult mai ieftin numai daca pui un Turbokit direct pe motorul pe care il ai cu o compresie mai mica. Intradevar nu ai sa ai aceeasi putere, probabil ai sa ajungi la 200-220 cu turbokit(pus de cineva care stie ce face, nu in spatele blocului) dar nici nu ai sa cheltui bani aiurea pe ceva care nu merita. Daca pui un turbokit trebuie sa modifici si sistemul de esapament si computerul. Oricum daca vrei sa pui 3sgte pe ea va trebui sa faci asta. Un engine SWAP este mult mai costisitor decat pare la prima vedere. Sunt multe chestii de luat in calcul - de la monturile motorului pana la exhaust si diferenta putere/greutate. Sa nu mentionez ca masina va fi mult mai grea in fata si posibilatea SA pierzi controlul in curbe va fi mai mare(mai ales pe ud sau teren alunecos). In cazul tau as recomanda sa iei direct o Cellica care are AWD nu AWS - all wheels steering si sa o modifici de acolo. Deci turbo pe FWD merge dar in anumite limite si cu modificari de rigoare.
Mult succes

quick_5hifter 19-07-09 11:05

Quote:

Originally Posted by StoicaR (Post 1080712)
Am intampinat o problema ... cei din sua vor sa le trimit banii mai intai si apoi sa imi trimita pachetul... ce ziceti e teapa ? - pot sa fac transfer intr-un fel in care sa ma asigur ca nu imi iau teapa?

Nu s-a mai scris de ceva timp pe-aici... care-i treaba? Ai rezolvat ceva cu swap-ul?
Ar fi frumos sa ne si prezinti masinuta intr-un topic (daca o mai ai).
Toate cele bune!

Patrulei 28-07-09 14:08

Nu cred ca a mai facut swapºul...am observat ca masina sa si vandut:D

All times are GMT +2. The time now is 02:18.

- Copyright 2026 4Tuning