Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Club in Alba - NIGHT SHADOWS (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/46412-club-alba-night-shadows.html)

ab79fly 21-07-07 12:05

Re: Club in Alba??? :)

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1007485)
narcys, ai pus punctul pe pana-i **** nu se face club :) de 2 zile ma chinui sa exprim ideea asta si nu-mi veneau cuvintele :) merci.. hihihi

cand ai dat u ... sfoara in tara cu ultima intalnire la omv ... pt club de te-ai trezit singur .. .... si am venit eu cu edy si cosmin si vb deja ca eu imi fac alt club ...u singur la masa ... ai zis ca ... se pare ca nu ai cu cine ... sa faci u clubul tau ... ca sa vb sa intri u in al nostru eu am zis ca vom fi doar 3 membri fondatori .. ai zis .. ca e ok .. dupa cateva zile ... cand am vb sa facem o chestie ... ai intors iar foaia ... ca iti faci u club .... de cate ori ne vedem prin orash ... ma intrebi cum e cu clubu ... pai lasa clubu meu .. fatzi u ... ce te intereseaza ... ce fac eu sincer ... eu in clipa in care am clubu vreau sa am si masina sa fac o reprezentatie o chestie frumoasa .... degeaba am clubu si ... ma dau mare cu actele ... in fine . la faza aia m-ai dezamagit rau ....

hoinar 21-07-07 14:38

pai dupa ce ai spus tu ca clubul tau are 3 membri, eu ce sa mai caut? cu contabilitatea am spus ca te sprijin si ti-am si gasit contabil. cu faza cu cenzorul era de gandit pt ca e raspundere si eu nu semnez acte numai de forma. am destula experienta in domeniul asta ca sa stiu ce vorbesc. atata timp cat nu pot controla niste procese eu nu-mi asum raspunderea. mai ales cand e vorba de bani. voi 3 folositi banii cum aveti chef si in caz de control intru si eu in buda cu voi numai pt ca am semnat niste hartii. no way, stefane. chestiile astea nu se fac asa. si orice om intreg la minte ti-ar raspunde in felul asta. da, te ajut. si acuma sunt deschis sa te ajut. da' intr-un anumit mod. stiu ce inseamna sa conduci o firma, sa te zbati sa ai lichiditati sa-ti poti desfasura activitatea (la fel o sa-ti fie si cu clubul, sa nu crezi ca banii o sa-ti pice din cer), stiu ce inseamna contabilitatea, cand patronul vrea sa faca ceva cu banii si tu trebuie sa-l invarti contabil sa iasa legal, stiu ce inseamna sa faci audit intern (in fond si la urma urmei asta e un cenzor) si sa-l descarci pe presedinte de gestiune pe raspunderea ta. e foarte usor sa faci clubul, dar e mai greu sa faci toate celelalte. pt ca, eu cand discut de acte (in special cele contabile), eu vreau sa fie lacrima. nu povesti. da, rupi cauciucurile pe banii clubului, da' actele sunt super ok. da, bei o bere cu baietii, da' fiscu' nu are nika de zis. cred ca ai inteles...

si faptul ca te intreb cu clubul e deranjant pentru tine? eu m-as bucura sa vad ca altii sunt interesati de proeictele mele. pentru mine asta ar insemna ca fac ceva util pentru societate. si asta e cel mai important. ca nu fac pentru mine. fac pentru ceilalti.

bafta si sper sa-ti iese un lucru bun...

ps. la nevasta-mea chiar nu-i place eleronul de pe calibra. :) zice ca e pacat de masina aia faina... doar un punct de vedere :)

DementuL 21-07-07 20:18

asa.. si dupa intalnire.. sper ca e pe drumul cel bun treaba cu clubul chiar dak nu ma simt prea bine sa vb. chiar eu ca poate pana in toamna n`o sa am masina.. :D si club de biciclete nu se face prin alba...

ab79fly 22-07-07 11:45

ps. la nevasta-mea chiar nu-i place eleronul de pe calibra. :) zice ca e pacat de masina aia faina... doar un punct de vedere :)[/QUOTE]

sincer nici mie nu imi place opelul corsa ......

ab79fly 22-07-07 11:46

Quote:

Originally Posted by DementuL (Post 1008331)
asa.. si dupa intalnire.. sper ca e pe drumul cel bun treaba cu clubul chiar dak nu ma simt prea bine sa vb. chiar eu ca poate pana in toamna n`o sa am masina.. :D si club de biciclete nu se face prin alba...

pai ziceai de masini de fratele tau de trabant ....acu dintr-o data nimic ?????????????????????????????????????????

DementuL 23-07-07 04:25

omule.. la mine in familie.. masinile.. cum vin asa se duc.. imi trec in toamna sau poate mai repede skoda pe numele meu.. ma folosesc de ea o vreme si o pun de vanzare poate imi iau ceva mai frumos.. ca la fratemio o sa`i vina un audi a4 2007 cat de curand si n`o sa se mai foloseasca de skoda.. desi mai are una 2005.. da e 50% cu inca unu..
asa e treaba.. si nu`mi place sa vorbesc momentan .. sa zic ..wai fac aia si aia.. si nu am nici masina.. sper ca intelegi.. ms

hoinar 25-07-07 09:29

sambata, 28 iulie, ii rog pe toti cei care vor sa se implice in infiintarea clubului sa vina sa discutam o serie de probleme importante. am fost ieri la notar cu statutul si am informatii noi.

bogdan100 30-07-07 11:07

ce se mai aude cu clubul Aline?

hoinar 30-07-07 12:50

se aude... de bine... sa vii tu numai acasa...

serifu_gun 02-08-07 23:45

bai fratilor nu are rost sa va certati dc nu va si bateti nu are rost sincer.eu unul ma duc mai departe cu stefan si acum sunt in 2 proiecte mari:unul honda civic si altul?o sa se mai auda de noi.si va garantez eu ca un club bine renumit are si ceva bine pus deoparte :un loc unde toata lumea o sa vine ca la ei acasa,eu nu mai zic nik.

ab79fly 03-08-07 10:03

Quote:

Originally Posted by serifu_gun (Post 1027686)
bai fratilor nu are rost sa va certati dc nu va si bateti nu are rost sincer.eu unul ma duc mai departe cu stefan si acum sunt in 2 proiecte mari:unul honda civic si altul?o sa se mai auda de noi.si va garantez eu ca un club bine renumit are si ceva bine pus deoparte :un loc unde toata lumea o sa vine ca la ei acasa,eu nu mai zic nik.

:lol: :D :-P :oops: :idea:

CED 05-08-07 22:18

1 Attachment(s)
..........o varianta de sigla pentru Night Shadows

si odata cu ea si increderea ca se va implini ce ne-am dorit cu clubul

bogdan100 05-08-07 22:24

arata bine :P mai ramane sa vb,si sa stabilim odata toate chestiile...poate la urm intalnire :D

silentBMW 11-08-07 23:44

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1032001)
arata bine :P mai ramane sa vb,si sa stabilim odata toate chestiile...poate la urm intalnire :D

dragutz dar parca ii lipseste ceva...dar sa nu ma intrebati ce ca nu stiu:rolleyes2

Bilutz 16-08-07 11:19

o mica mare intrebare...putem schimba numele clubului pe parcurs..?
si o parere...no offence...mie mi se pare ca Night Shadows suna prea de fete...prea a la Need for speed si chestii de genu...
putem porpune alte nume?

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning