![]() |
Re: "Dimsport" acum si la Satu Mare!!!
ms ii foarte greu dar ii frumos stii ca ai suportul unor amici
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Discutii OT
Scuzele mele inca o data ... dar nu am avut intentia sa irit pe nimeni...
Si szambi sa nu te superi... dar am facut o clasificare ireala... nu am zis ca asha este... ci am scris "poate" !!! ca nu sunt analist, nici macar politic... si dexter ai dreptate in legatura cu ce face levi... are power box care se poate remapa.Dar totushi flash tuningul se face pe computerul masinii nu pe chipul anexat la computerul mashinii.... Si fiecare cu oitele lui...Apropo... dexter! Bafta cu magazinul! Si sa aveti cati mai multi clienti ! Cum am zis ... fiecare are clientii lui... de exemplu chiar si eu am clientii mei.... daca trebuie instalat un cd player intr-un yaht de lux ... respectivul o sa vina la mine cum a mai fost si alta data... daca am mai montat si la ambarcatiuni sport sau de lux sisteme dvd si tv-satelit... chestii din astea... si clientul ala numai la mine vine... e alegerea lui! Cum zicea si k&a toti avem clientii nostrii. De concurenta nu tre sa ii fie frica la nimeni! Si nu trebuie sa ne agitam sau sa ne purtam pica unu la altu sau chestii de genu asta.... K&A daca tu zici ca levi sa bagat ca si chilotul in cur... posibil ca ai dreptate... dar totushi ne putem tolera unii pe altii. De multe ori pe cine nu avem la suflet... incercam sa-l facem una cu pamantu... sper din tot sufletul... sa nu mai fie pe forum discutii din astea... ca rad altii de noi din pacate... Si eu am gresit... toti gresim... Important este sa ne intelegem! Noi, comunitatea 4tuning satu mare vrem sa ne avem bine unul cu altul ;) Pot sa aud un AMIN ? :-) ;) |
Quote:
|
Quote:
Sau de ce nu spuneti amin? Vi frica? Sau numai szambi si cu mine vrem sa ne intelegem? Doamne feri ce unitate pe comunitatea 4 tuning :( Cred ca in curand ma retrag de pe comunitatea aceasta sau poate chiar din Romania daca asha stau lucrurile... Ma asteptam sa fie plin de "amin" pe thread-ul asta.... se pare ca m-am inselat:x :sad: |
poate sa spuna cine ce vrea, nu suntem uniti!!! doar o parte, restu.....vorbe....asta-i parerea mea.
Numai bine! |
Quote:
|
Re: masinile tari din sm....by Criwar
alex2fast4u... ai cumva o skoda octaiva 1 gri?
|
Re: masinile tari din sm....by Criwar
Quote:
de exemplu cum tiar place tie. ok?:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 . |
Re: "Masina mea"
Quote:
Si la invitatia pe care mi-ai facut-o pentru vineri seara nu am putut sa merg pentru ca am plecat in Spania chiar vineri la miaza nu ca nu am vrut nu am putut. dar poate nici macar nu imi pare rau. imi pare rau pentru voi si vam mai spus nu stiti sa fiti o ECHIPA. rautatea din voi ar trebui sa o aratati in masini in curse ,la liniute , la dizain ,la tot ce inseamna tuning nu intre voi prietenii. noi intre noi nu ar trebui sa fim invidiosi caci unu de la altu invata cate ceva si asa se poate ajunge undeva sus .va doresc bine si sper ca nu am suparat pe nimeni .pa pa pa pa. |
Quote:
Ms pt intelegere, si sper sa fie bine de acu incolo @juana_man - sterge`mi postu` |
:yikes: :yikes: :yikes: szambi77 ai faaan la polou tau...:yikes: :yikes: :yikes:
|
Quote:
sincer ,cristi esti prost k te complici cu astfel de oameni |
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning