![]() |
bah ar99bmw a cui nr asta??? cand trebe sa il sunam??? daca o sa fie doar 5 grupe noi avem sanse sa ne dam cu masinile :roll: :idea: nu vreau sa pun dejaba turbo :lol:
|
daca nu vrea sa sune nime , o sa sun io astazi :?
|
e cam aiurea cu grupele......adika io is la categoria intre 2000cm si 3000cm ???hmmm.....
|
adica ne dam impreuna tekin,ar99bmw,akimoto daca vine, morghen,criss,rcs.... ar99bmw si akimoto ramane pe pista si noi o sa plecam acasa :lol: :lol: aiurea aiurea... dejaba mam bucurat :evil:
|
stai ca mai is o gramada cu 2.5`uri care vin...fro 2 pisicutze...si fro 10 ursuletze:)...dintre care unele rup tot.....
e unu 2.7 ac schnitzer.......ala rupe...... deci n-am sanse... :( |
+ mai e si pe 400 M!!mai naspa.....
|
deci participam sau nu ?????
|
Daca nu participati eu nu mai vin.. :lol:
Numa daca-mi da TEKIN sa fac o tura cu Honda, aia-i singura sansa a voastra, ca eu sa vin acolo :) Asta in caz ca nu participati :lol: |
Re:
Quote:
|
particip si eu asa cred....... cine mai intra sa stiu ????
|
lojik ca particip :lol:
|
Re:
Quote:
|
Hai sa fim seriosi,eu daca intru ma fac de tot ***-u,numa incurc circulatia pe acolo :cry:
|
mai....eu din ce am citit am inteles ca:
prima oara din cei inscrisi fac antrenamente cronometrate din care doar cei cu timpii buni se califica la grupa mai departe...... deci platesti 500.000 si nu te califici si pa? |
Nu e prima data la liber si cu ocazia aia te si cronometreaza si te califici la grupa ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning