Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   concurs de sinceritate - premiu 1 milion (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4523-concurs-sinceritate-premiu-1-milion.html)

EvLSant0S 06-04-05 16:51

Maryo .. pfff poate.. cel de la care am invatat cele mai multe chestii, ma ajutat in tot ce a insemnat decizie in viata mea de cand il stiu .. cand .. nu eram sigur de ceva la el apelam sa ma ajute cu niste sfaturi .. se pare ca tot timpul ma.. indrumat bine .. mersi mult maryo .. :P

ash continua dar am cam obosit .. cred ca e cel mai lung post pe care l-am scris in viata mea :D

totusi mai sunt cativa pe care ash vrea sa-i .. mentionez pe aici :D

so ..
incepem din nou
Polifem :D - Polifem e un tip .. NEBUN :D si totusi un tip de nota 10 .. extrem de hazliu .. punctul lui forte fiind cred... umorul :D in fine.. o persoana cu care.. iti face placere sa stai de vorba.. uraaa ;)

Psycho :D - frate... n-am ce sa-ti zic..decat ca esti .. nEBUN :D

Ct-87-ady - l-am cunoscut anul trecut... la mare :) bun inotator :D
GABI CR - hehe.. prin cate am trecut si cu gabi .. cate amintiri frumoase.. de la \"LEGALA\" de la cr .. de la plimbarea pe herastrau .. si tot asa.. :D
nu pot sa spun decat ca.. e un tip de treaba, te mai asteptam prin buc bai uratule :D

EMA ULX :D - cea mai nebuna fata pe care am cunoscut`o vreodata .. ma jur :D e pur si simplu .. :D ma abtin .. e o persoana cu care te simti bine , haioasa si etc. :D

CYF`u - desii pare :D sincer :P no offense un fitzos :P :D NU E ASA .. aici .. am aflat si eu ca.. :P aparentele insheala .. GRAV :D

hmm .. think i`m done.. ar mai fi .. MULTI ..dar .. JUR ca mi-au amortit mainile ..
TZIN sa mentionez ca .. toti de mai sus... NU au defecte.. bine.. poate au .. insa.. eu nu le-am gasit inca.. ceea ce e ff bine :P deci .. pur si simplu niste baieti / fete cu care.. e O PLACERE sa stai ... absolut toate persoanele de mai sus... sunt.. de nota 10 .. jur

acum .. mi-am mai pastrat putina putere in degete ptr 2 tipi :D
Michael si .. Audiperformance

Michael :D - OMV style .. :D n-am ce sa`i zic.. in nici un caz sa-i reprosez.. :D el mi-a dat de cele mai multe ori masina sa i`o conduc si tot asa.. la fel .. de la EL am invatat multe chestii, in el am mare incredere ... si tot asa.. michaelossss... BOSSS... BOIERE .. petrecaretzule .. mersi ptr tot ;)

Audiperformance - turned out 2 be a real friend.. un om in care CHIAR poti sa ai incredere.. s-a tinut de cuvant in tot ce a zis pana acum .. si tot asa.. fffff mult respect ptr el .. ff mult

am obosit.. chiar am obosit :)
cam asta am avut de spus.. despre.. 4tuning si ... membrii lui :) normal ca ar fi .. mult mai multe de spus .. insa .. nu mai am .. putere si stare si nimic :)
muahahhahhahhaha sunt curios cine sta sa citeasca toate astea =))
sunt sigur ca n`o sa incapa intr-un post.. poate .. nici in 2 :D
peace dudes... :lol:
inainte , vreau sa-i multumesc lui MoXXu ptr YURESHU din vinerea aia sau ce dreaq a fost :D si lui bytzu .. stie el de ce :D
Asta e tot.. muahahha post care nu a incaput decat in 3 =)) haios

B|shOp-VR6 06-04-05 17:07

Eu am avut rabdarea sa citesc tot.. cred ca merit premiul :lol: :lol:

EvLSant0S 06-04-05 17:11

:lol: jur ca .. e primul post .. pe care-l scriu .. si dupa... ma dor mainile :)

200SX 06-04-05 17:45

inca unul care ti-a citit toate cele 3 posturi (adica eu), il citisem pe ultimul si m-a cam bufnit rasul ca nu mi se parea asa lung (stii stilul meu de a posta), da cand am dat o pagina mai nainte am vazut cat de mult te labartasei cu postatul, esti campion mane, cel mai lung post al meu avea 2 posturi pline si cateva randuri in al treilea.

Locul unu pana acuma, asta daca nu concureaza si Hondaru cu \"exemplu\" lui.

EvLSant0S 06-04-05 17:57

hmmm
aia e cam... 30% din ... legatura 4tuning-je :D crede-ma..
nu va mai plictisesc eu .. ca de scris... ar mai fi .. ;)

Hondarul 06-04-05 18:14

O fi meritand el, dar zice lumea ca e blat... :wink:

Gabi 06-04-05 18:23

:lol:

+1 la citit tot !!!

N-am decat atat de zis: Santos, tu ai cate ceva din ce-ai scris in cele trei mesaje, cate ceva de la fiecare!!!

Nota 10 si... Hondo, din partea mea poti sa-i dai banii!

Santosel, sper sa ne vedem curand tati, da' nu cred ca la Constanta :cry2:

EvLSant0S 06-04-05 18:25

e nah ?!
CU JAPCA te luam si tot vii la cta ;)
restul pe ym
o cursa fara gabi nu e cursa :D

mutzu 06-04-05 18:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Buna intrebare cu scopul... Nu cred ca e niciunul pana la urma, dar ar fi fost banal sa pun o masina si sa va pun s-o ghiciti, nu ??

Haideti fratilor, luati exemplul lui Murarashu... :!: :!: :!:

Pai o sa tina pana cand o sa fie macar cativa care sa zica ceva serios.

Adica ce ?
Eu n-am fost serios ? :roll:

EvLSant0S 06-04-05 18:32

hmmm... la faza cu I`m NOT gay... parca.. a disparut seriozitatea :P :lol:

Gratzian 06-04-05 18:35

macar merita un premiu pt cel mai lung mesaj de pe 4 tuning
nici macar eu nu l-am intrecut niciodata...

mutzu 06-04-05 18:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
hmmm... la faza cu I`m NOT gay... parca.. a disparut seriozitatea :P :lol:

Pai nu vroiam sa va ganditi la prostii ..
:lol:

Gabi 06-04-05 18:53

Hai sa-ncep cu membrii in ordinea in care i-am cunoscut...

1 mai 2004 - Legal Racing Constanta

Bogdan SHA (chiar ma-ntreb pe unde umbla) - super tipu', atat el, cat si Cosmina - \"sotia\". Un drum demential pana la mare, la mare si inapoi.

GSi, synkro, aicad, FiReBuRn, B12ZMD - gasca de gasca (impreuna am fost doar la mare).

aicad - pentru mine e the best. Sufletist, da' si nebun - in sensu' bun al cuvantului. Si... are un pat atat de confortabil :lol:

ZMD - un vorbaret, cel putin pe net. Numai noi stim cate pagini de messenger am umplut impreuna :wink:

ZoliaT :shock: Vorbeam de atata timp pe net si nu ne stiam (personal). No problem, ne-am cunoscut la mare, la Off Road Rally (sau cum dracu' i-a zis).

Vine seara, bine-mi pare, in burta e foame mare, hai la masa, in satu' de vacanta din Mamaia.

Am uitat sa specific ca, in drum spre mare, am vorbit cu Santos la telefon de mi-a venit rau :lol:

Stateam in parcare, in fata la bowling, apare Edi cu V12-le si aud... \"UNDE EEEEEEEEE ???\". Nu, nu era garda, era Santos, nebunu' Bucurestiului, al curselor, al forumului :lol:

Dupa Santos a aparut Hondaru', care, la vremea respectiva, imi era putin \"antipatic\", datorita pletelor pe care le flutura in vant :roll: :P Glumeam, fan NC :P

X-Ray Eyes - era odata \"profetul\" forumului, da' cred ca s-a plictisit. Acum e tunerul forumului, a castigat respectul tuturor si a dovedit ca nu conteaza din ce club faci parte, atata timp cat esti baiat valabil.

x-28-TRA - Solenza power!!! Mi-aduc aminte de 20.11.2004 - OMV Udriste - \"ne-a luat garda din camin!\", \"am sarit pe geam!\", etc. Voua ce va spun chestiile astea ? :lol:

Psycho - ... aici suntem la un subiect delicat... Omu' e pe felie mereu! Unde te uiti, Psycho e acolo... mai ales cand vine vorba de Aida :lol: Nu stiti cine e Aida? Mergeti la Loguri, discutii, barfe, etc. Acolo gasiti sigur raspunsul :lol: Om mai \"cretin\" ca el, n-am vazut (chiar daca nu ne-am vazut live).

Iulie 2004 - a aparut... cohones crete (sau... foste crete, ca nu mai are par), adica SpeedeR, acest kamikadze al strazilor din Bucuresti, acest Seb Loeb al Romaniei, nebunul nebunilor. Apropos, SpeedeR & Santos - IISUS VINE !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratzian - omu' care m-a schimbat mult, zic eu, in bine. Multumesc G, pentru asta! Omu' care-a facut posibil ca noi sa povestim toate astea acum si, ca sa-l caracterizez cum il vad eu, OMU' CU TELEFONU' LA URECHE!!! N-am vazut pe cineva sa stea mai mult de vorba la telefon! Omu' care s-a zbatut, cred, cel mai mult pentru 4tuning si, care impreuna cu ZoliaT si altii care-i ajuta, se chinuie sa tina forumu'/situ' in picioare.

Florica - aici as putea sa scriu pagini intregi, dar voi spune doar atat: MULTUMESC FLORICA! Pentru ce... cred ca-i evident !

Bishop - VR6 power si-un adevarat invingator (atunci cand nu i se fura startu' =)))

Michael - Polo dude - parca-ti statea mai bine-n Cielo (chiar daca-n Polo nu te-am vazut :lol:).

SGM - n-am vazut pe nimeni sa bage atata timp si pasiune-ntr-o Dacia. Personal, sunt impotriva Daciei, da' tu m-ai facut sa-mi schimb putin parerea.

MAPu' - daca nu el, atunci cine ? :lol:

polifem - ce sa zis despre el ? E tipul care scrie cu Z, in loc de z :lol: caterinca-ntruchipata - e ceva rau in asta?

FUGu' & mms - doi baieti de nota 10!!! Cine a avut de-a face cu ei, imi poate da dreptate!

Ema - crazy driver :lol: & tipa klumea.

RoSonic - nice guy - n-am avut cum sa-l cunosc mai bine.

Zetemte - merita si el un premiu pentru cat se chinuie sa vorbeasca romana si cred ca o vorbeste mai bine decat o fac romanasii nostrii :lol:

Sever - that kind of guy care sta la panda (in Victoriei, unde altundeva? :lol:) si tasneste la atac :wink:

Santos are un avantaj - ii stie mult mai bine pe multi dintre cei enumerati de mine si ii poate descrie mai bine si cu mai multa usurinta.

Anyway, n-am scris toate astea cu scopul de-ai lua lu' Hondaru' banii, ci doar pentru a spune tuturor celor vizati de mesajul asta parerea mea despre ei.

EvLSant0S 06-04-05 19:00

vai de pm , ce placere e sa citesti astfel de mesaje ...

gabitza , mancatiash gura ta :D
deschidem subiectul cu .... \"legala\" din noaptea aia de la CR ?

sa dea naiba... atatea amintiri frumoase...
nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza ... :D

alex_maxx 06-04-05 19:05

...nu mai am timp acum k vreau sa plec...dar si eu am ceva de zis :D...cred k o sa concurez pentru cel mai lung post :D.... i'm out!! :peace:

P.S:..Santos eu am citit tot ce ai scris :D...k ziceai cine o sa citeasca

All times are GMT +2. The time now is 00:51.

- Copyright 2026 4Tuning