![]() |
Re: Olcit Concept 2010
tare masina,bv,
|
misto masina , imi plac oltciturile!
|
Re: Oltcit Concept 2010
Combinatie de 645 cu Saab in fatza si un aer retro foarte fortat in spate. Se vrea masina cu stil? Nu, e un concept nefericit si din pacate (sau fericire?), firma Oltcit nu mai exista. Apropo, modelarea e slaba.
|
mda se gasesc mulde de spus asupra lui... primul care il pot sune eu este ca nu-i gandit bine... am fost presat de timp
conceptul a fost creat pt un concurs si eu sunt cat de cat multumit de rezultatele aduse... find un novice al acestui domeniu la un concurs cu foarte multi participanti... spui ca Oltcit este o marca care nu mai exista... da ai foarte mare dreptate dar tema concursului se indrepta catre masinile vechi autohtone iar de modelare o fi slaba... daca spi tu, excelenta oricum nu are cum sa fie |
klumea masina...
|
Salut Ruver!:) Frumoasa masina pacat ca nu mai exista firma :))... apropo cine a castigat concursul de concepte la promotor?
|
ft
frumos..bafta in continuare :d |
sers' ...gj..ma intereseaza si pe mine cu ce lucrezi :-?!!
|
misto masia dar botu e cam patratos
inrest super imi place combinatia;) |
In primul rand felicitari pt munca depusa si in al doilea rand... spatele ..nuj ce sa zic e cam nasol.. dar in rest e OK din punctul meu de vedere... in odata .. FELICITARI !!!!
|
Super marfa masina, apreciez efortul depus, imi place, ma amuza. parca spatele ar fi taiat cu feliatorul de salam :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning