![]() |
Re: MCV 1.6 16V 7 locuri...putzin diferit
pune-i angel eyes....o toba sport....porbagaju de pe masina coloreaza-l in culoarea masinii si daca tii asa de mult sa se vada firma....pui in sticker pe un colt....mai pune-i niste jenti frumoase....si o sa fie altfel! si inca ceva....pune-i si un chip
|
deci m-ai facut curios...exista chip pt logan 1.6 16v?
jante am in vedere...:)si angel poate... |
toba sport nu prea pot ca e ascunsa:))
|
da exista un chip si parerea mea ca la 250 de euro nu e scump!
http://dimsport.ro/ sau http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=1174 si merge si toba sport...am mai vazut....deci se poate |
mersi mult
|
e 150 de euro:)ala cu 250 de euro e pt diesel...chiar merita...ms mult de tot
|
si inca ceva nu te lua dupa aia care zic ca ti se strica motoru....cu chip....si-a pus cineva si are 50 de mii de km fara nici o problema
|
stiu ca nu se strica motorul...ca practic nu are de la ce...nu?logic...daca s-ar strica nu ar mai avea nimeni...nici alea de raliu nici nimeni..nu?asa au toate masinile "destepte"...:)
|
am uitat sa zic ca masina are toate geamurile electrice (este optional pe spate), are alarma Viper, si cat de curand o sa aiba si GPS...:)
|
3 Attachment(s)
Un Logan MCV super frumos...:) dar nu e al meu :((
|
asta pare mai mult a tziganie....cu dungile alea cromate, "eleroanele" de la stergatoare. Jantele sunt frumoase dar in rest...mai bine simplu
|
mie sincer imi plac pragurile...cam atat as pune pe a mea de la asta...:)
|
asta trebuie pusa la kitch tuning....e naspa rau de tot!!!
|
da...dar e unicul MCV facut asa cred...cu prelungiri si toate cele pe el...sunt multe intr-adevar...:)
|
din pacate nu prea am talent la desenu p calculator .. dar dak maine am timp (ma ocup si eu d GT-ul meu :D ) am sa iti schitzez cum miar placea mie sa fie portbagaju ala..si cand il colorez o sa ma gandesc si practic cum sar facea mai usor .. k dak e sai pui plastic..sa torni special pt el nishte ornamente zic k ar costa mai mult decat ai dat p portbagaj :))..evident nar fi bine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning