![]() |
Re: Dacia Logan
deci serios masina e la motor neumblata decat filtru sport evacuare sport si atat nu are 225 de cai ma intrebau pustii astia care au postat masina si ..am zis`o la gluma era evident sa nu fie asa si sa fie o gluma ptr ca totusi e un logan si sa ai 140 de cai pe el e vis ,,,daremita 225 ...oricum o vand ....interesatzii..???....
|
cat de prost sa fii sa crezi k un logan poate sa aibe 225cp :))))))))))))))))
jtd eu te'am laut am 275 cp :P ne facem ? |
mai sti ca nu ai avt sanse ,poate akm ti`ai mai revenit :)) cand vrei numai sa itzi dea papi masina pe mana :))=))
|
pai daca tot vinzi masina...vinde-le-o pustilor alora...ca na ei inca mai traiesc cu impresia ca are 225 de cai ;)
|
:)) mda .. :))
|
Bai JTD-ule nu mai minti pe toti prostii (fara suparare pt cei care se simt) ba ca ai motor de 1,6 ba ca ai chip ba ca ai 225. Mai zic si la altii si uite cum se rade de ei.
|
foarte tare faza ..... auzi 225 de cai cu siguranta pustii nu aveau nici o treaba cu masinile ....
|
Accesorii de tuning pentru logan de la dacia:
http://www.dacia.ro/piese-si-accesor...orii-de-tuning |
Quote:
|
Quote:
|
Si nu are turbo :))
|
Sa fim seriosi 225 de cai,ati si voi botu si-a batut misto ala joc de voi.:-)
|
Proprietarul A Recunoscut Ca Si-a Batut Joc De Copii :)) Oricum Nu-mi Vine Nici Acum Sa Cred Ca Au Crezut Asta :)) 225 CP :X:X:X:X =)) Vreau Si Eu :)) Am Tot Un 1.4 MPI :)) Da Al Meu Cred Ca Nu A Fost La "Sala" .. Are Tot 75 CP :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning