![]() |
Re: Nissan 300 zx tuning extrem.....
in partea aia a tarii oamenii chiar sunt hotaratzi sa chinuie masinile vad.
|
Quote:
|
Cat si-a dorit Ciprian sa faca masina aia sa arate ca un lambo...
Arata mai bine inainte!!!!!!!!!!!!!!! |
mi-e scarba sa vad asa ceva...
|
ai perfecta dreptate MrFlex nici mie nu prea imi place dar gusturile sunt gusturi
|
o intrebare am: in ce an este fabricata masina ?
|
Cu banii investiti in masina asta , putea fi facuta mult mai tare ca in filme ... pacat ca a stricat-o ... rau de tot ... KITCH !!!
|
Sincer MI SE PARE UN FOARTE MARE CHICI !!! Este absolut oribila, facuta sa semene cu un Lambo , jantele seamana cu cele de BMW M6 nu se leaga nimic cu nimic la masina ORIBILA ! Imi pare rau de banii invesiti putea sa faca ceva ce sa si arate bine de banii cu care a facut CHICIUL ASTA !
|
bine zis Mate ... pasiune exista dar pacat de gusturi si bani
|
degeaba exista pasiune, daca habar n-ai ce sa faci cu ea ... bani investiti aiurea, putea sa iasa ceva extraordinar de frumos ...
|
nu vreau sa supra pe nimeni, dar masina asta daca e galbena daca e portocalie e ORIBILA. ati stricat o masina care din fabrica arata foarte bine, eventual un lip kit sau un body kit mai cu gust. e catastrofal, chiar daca gusturile nu se discuta. si inca is unii care spun ca e frumoasa
|
Motor de nissan, aspect de lambo, jante de bmw = cacaniu in dungi sau mai pe romaneste cireasa de pe tort bleach
|
|
interesant altii au facut din renault laguna, chrisler 300c ... cap coada si a iesit mult mai bine. Pentru expozitii e ok dar in rest o da in kitsch total
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning