Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Niste sfaturi (https://forum.4tuning.ro/28-femei/43411-sfaturi.html)

orlando 11-06-07 00:27

Re: Niste sfaturi

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942740)
In zilele de azi e umilitor

Prin acest post mi-ai demonstrat cum stai cu puterea ta de sine si cu respectul fata de tine insuti...
Frate tu esti demoralizat rau...incearca dimineata cand te speli pe dinti sa te uiti in oglinda si sa zici hai ca pot sa fac fata si azi la tot ce se intampla in jurul meu si ai sa vezi ca iti va fii mai bine si implicit cu femeile(fetele in cazul tau).

Ce bine fac cursurile de autoeducare :D

anonimul 11-06-07 00:32

Cu sarutu nu e problema... am facut practica cand eram mai mic ca sa zic asa... da totusi nu e mai bine sa tin mana la sholdul ei decat de mana?

orlando 11-06-07 00:33

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942755)
Cu sarutu nu e problema... am facut practica cand eram mai mic ca sa zic asa... da totusi nu e mai bine sa tin mana la sholdul ei decat de mana?

TU cred ca vrei sa iti facem teoria chibritului...
tu zici ca esti novice dar vrei deja sa afli cum e perfect?daca fata vrea sa te ia de mana o iei de mana,daca vrea de sold o iei de sold...acum ce vrei sa iti facem scheme?:lol:
Sentimentele sunt aceleasi in ambele cazuri :D
Cu ce ai facut practica la sarut de zici ca nu ai cucerit nimic pana acu?:lol:

Mustang 11-06-07 00:35

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942755)

sholdul mi se pare o moda tiganeasca ... si mana pe umar ... nush ...
ie un fix d'al meu ...

cum preferi tu ... in schimb ...

anonimul 11-06-07 00:35

Poi mai nou poti sa te mozolesti cu-o fata de mii de ori si sa nu fi de aia... asa-s astea de aici... si nu ai atatea griji

derby-iasi 11-06-07 00:36

Interesant ce s-a scris ...

Cred ca ai pus ochii pe ceva:twisted:
O intrebare....invatati la aceeasi scoala?:D

Daca da..iti explic dupa aceea.;)

Magos 11-06-07 00:36

de obicei... feelingul de moment zice tot....
ce simti ca trebuie sa faci, cam aia faci... :) astea toate in limita bun simtului, bine inteles...
poate ca ea ar vrea sa o tii de mana, na, dar tu simti ca poate ar fi mai ... calduroasa o strangere in brate, o mana pe dupa umarul ei...
soldurile... lasa-le pe mai tarziu... ;) ca altfel fata o sa creada ca ai alte intentii, nu atat de bine vazute... asa ca, partea de la bazin in jos e tabu, cel putin la primele intalniri, daca vrei ceva serios...
daca nu...

anonimul 11-06-07 00:41

Nu... scolile sunt total diferite... desi imi petrec destul de mult timp la scoala aia

derby-iasi 11-06-07 00:51

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942770)
Nu... scolile sunt total diferite... desi imi petrec destul de mult timp la scoala aia

:D :D :D :D E bun ca frecventezi scoala aia...chiar daca nu inveti acolo.

Astfel iti largesti orizontul de posibilitati de cucerire.:twisted: :twisted:
E destul de usor sa te prezinti in fata ei cand termina orele si sa-i pregatesti o surpriza, sau pur si simplu sa o conduci spre casa. Ce faceti pana acasa ramane la latitudinea ta.
Cum se zicea si pe aici sa nu faci gesturi "desantate" te porti frumos, nu sari calul, glume de bun gust, te orientezi ce ii place ei sa faca si in urmatoarele zile ii faci pe plac.
Odata ce ai cucerit-o ai grija de ea, dar sa nu o rasfeti prea mult ca iese urat.:rolleyes2

anonimul 11-06-07 00:54

Shi deshi nu-s cu ea... cand umblu cu ea o tin de sold si ne mai sarutam din cand in cand... si as cam vrea s-o scot in oras si de aceea am intrebat...

Magos 11-06-07 00:58

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942789)
Shi deshi nu-s cu ea... cand umblu cu ea o tin de sold si ne mai sarutam din cand in cand... si as cam vrea s-o scot in oras si de aceea am intrebat...

dupa cum zici ca va mainfestati, eu as cam zice ca sunteti impreuna..... ;)

anonimul 11-06-07 00:59

Da ea are "prieten"... adica e mai mult de umplutura da noah...

orlando 11-06-07 00:59

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942789)

pai daca e treaba asta...nu iti face probleme 90 la suta accepta...acel 10 la suta depinde de cum o vei face...
si eu aveam o vorba cand eram de varsta ta..."m-am sarutat cu ea...sunt cu ea...gata :D"-stiu eram handicapat rau :))

anonimul 11-06-07 01:01

Da eu n-am zis ca sunt cu ea... si nici nu gandesc asa... sunt multi care fac asa stiu... ca altfel de credeam asa nu mai ceream aici sfaturi

derby-iasi 11-06-07 01:01

Quote:

Originally Posted by anonimul (Post 942796)
Da ea are "prieten"... adica e mai mult de umplutura da noah...

Atunci ai de munca..:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning