![]() |
Gata, le-am gasit prin alte parti. Intr-adevar diferenta de putere intre ele e mare. Ambele sunt coaxiale si fac parte din intrarea in gama de la JBL. Mie sincer nu mi-a placut cum sunau nici varfuri de gama de la ei, ca sa nu mai zic de intrare in gama. Sfatul meu e sa le schimbi cu ceva mai bun, macar cele de pe fata !
|
da sunt rotunde..nici eu nu le-am vazut la ei pe site..dar dk cauti cu google o sa gasesti mult..
426 le-am pus in bord unde-i locu original la cielo..si intr-adevar sa zic io ceva de magnetu ala mare care-l au :evil: k m-au chinuit la bagat..nimeni n-a vrut sa se bage sa le monteze..de la nici un service acreditat nimic..si atunci impreuna cu tata le-am bagat..doar in stanga la sofer am taiat putin din bord cam 5mm sa pot sa le bag..dar nu se vede:D |
ca sa nu mai deschid un alt topic o sa postez si eu aici o intrebare. sistemult meu:
head unit alpine mp3 2 boxe alpine pe spate de 50 W rms pe 3 cai 2 boxe pe fatza standard pe 2 cai dar nu stiu ce putere au toate acestea sunt pe un opel astra. as vrea sa amplific boxele de pe fata cu un amplificator micut ... nu cine stie ce ca putere ... dar nu stiu cum se masoara puterea unui amplificator adik de ce putere sa iau. dak imi recomandati si o firma, totul nu in foarte multi bani, dar sa fie noi |
si la mine-i problema asta...BANII :evil: :evil: :evil: dar bine ar fi sa vezi ce putere suporta cele pe fata..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning