![]() |
Re: Chat....
asa am citit in horoscop ca dupa valul cu laptopuri vine cel cu permise dupa care cel cu masini :D gresesc :)).
PS: acuma bat apropouri :D |
Eu zic ca nar strika ceva LAPTOPURI tunate :D Korne te bagi ? :D
|
ma, PIJule, poate vrei sa te fac o liniutza... vezi ca am 3500MHZ :D:D:lol::lol:
|
Eehhh si ce tractiune ai baiatu :lol: ? ce ma tiai pus eleron si te dai mare :)) ?
|
taci acol cu toba aia remus
|
oo mergeti ma in pulpa mea... las ca cresc io si imi iau masina...amu nu am numa cufaru asta... dar vedeti voi:lol::lol:
|
Ehh nah hai data mare si tare ..... dar mai bine DUTE TARE VINO LENT ...PT MINE NAI TALENT>>>> :lol: <<<<< cand o sa ai B4 2.8 quattro ce iti doresti tu atuncia ejti sefu sefilor :D Cu tot respectu PIJ
|
Cand o sa am B4 2,8 quattro, cum foarte bine ai retinut, am sa imi bat joc de tine la o liniuta... cu tot respectu´
semnat:Schumi :D:lol::lol: |
Ehhhh da tu de unde stii ca PIJ-da o sa aiba aceelasi motor ;) sau nu mai apare in oras o alta PIJ-da ??? :o :o :o sau cum ?? Cu tot respectu : PIJ PS: prima data sa il ai si dupaia cu parerea ;) !
|
nu conteaza, poate vrei sa te fac cu gumele noi... NIKE grasule, NIKE:lol::lol:
|
ce culoare vati pune la piele in masina? tinand cont ca masina este albastru metalizat si interiorul e negru cu alb
|
rosu aprins
|
cine vine la cluj
|
ori negru ori alb... doar ca alb e super duper greu de intretinut.
|
asa ma gandeam si io sau un crem fain
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning