![]() |
Re: Ag88pva-dacia1300
parerea mea este ca mai bine iti punea-i masina la punct sa rate bine si dupapia sa te apuci sa pui pe ea geamuri electrice si restul care nu erau foarte importante
|
stiu si eu k nu geamuri electrice ii trebuiau acum dar le-am luat de la un prieten pana sa plece in italia si m-a lasat omu' cu banii pana a venit si am zis k de ce sa nu le iau.dupaia cine stie ce facea omu cu ele.vopseaua va fii ultimul lucru pe care il voi face fiindca vreau sa-i iau jante intai si in functie de jante va ttrebui sa modific aripile spate care sunt deja ruginite,asa ca decatn s-o vopsesc si dupaia sa ma trezesc k cine stie ce vreau sa-i mai fac mai bine las vopsitul ultima data.
|
mai ai ceva de lucru la ea. si bafta. sa o faci cum vrei tu.
|
Da mie nu mi se pare ca prezinta rau vopseaua,oricum succes cu jantele si cu tunareala!!!
|
compartimentul motor m-a lasat impresionat. curat si toate la 'locul lor'.... proiectul e destul de bun (pt inceput). bafta in continuare!!! 8)
|
apropo cu deschiderea la portbagaj. e foarte zgomotoasa bobina aia de electromotor.
mai bine schimba sistemul de la capota si pune dinala noi. ca pe mine m-a disperat bobina aia. si vreau sa o schimb. |
niste filmulete ceva cu geamurile alea sa vad si eu cum functineaza.......
|
o sa revin si cu geamurile si cu ce am mai facut pe la ea.mi-am achizitionat toate cele necesare pt. tinichigerie si abia astept sa ma apuc de ea.o sa revin cu poze cand o fii gaoace.
|
Asta cam asa e jos cu ele!!!
Oricum felicitari pentru perseverenta de a face ceva placut. Un singur sfat pune si tu niste stopuri noi ca astea din poze sunt terminate. Si usor, usor o sa iasa ceva. Bafta. |
ca sa avem de ce sa ne legam :) .. imi place ca ai precizat ca ai huse de dsn :)
|
16 Attachment(s)
am terminat si eu cu RK-ul la dacia mea.dupa multa munca................
sunt multumit de ce a iesit pozele din timpul reperatiei caroseriei: |
7 Attachment(s)
pozele de dupa vopsire si cele cu bordu' modificat(i-am pus turometru,;leduri albastre,cadrane modificate)multumiri lui Siconi pt.cadrane ca m-am inspirat din ale lui.
|
o sa revin cu poze cu ea in stare finala.am muncit mult la ea ,avand in vedere k am facut tot ceea ce a tinut de mine(dezechipat,curatat,grunduiere ,antifonare,echipare,modificari+multe alte chestii minore de care nu-mi amintesc akum).in afara de munca si multi bani bagati ,suma investitta fiind mai mare dekat am dat pe masina si nu ma opresc aici,dar sunt multumit k "nu mai plange dupa vopsea" cum sp unii pe aici pe forum.
urmatorul lucru la care ma gandesc este o evacuare dubla si un carburator dublucorp de nova,dar nu preea mai am timp de ea acum. |
cand pui ma pozele cu ea gata de tot?
|
oaaaaaa!!!!!!!!!!!da' mie bordu'!!!!!sau numai ceasurile...sa le pun la batranik mea! :D frumoasa masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning