Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   VTM la Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/4068-vtm-craiova.html)

NSL_Doru 14-03-05 00:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
pol-ul se numeste \"vtm la craiova\", nu la bucovat.bucovat-ul era decat o sugestie. desigur, mai sunt si alte locatii. -> asta pentru cel ce a votat cu \"NU\" :wink: nu ma intereseaza prea mult locatia, VTM sa fie!!! :twisted:

Astept propuneri ... urmatoarea locatie pe care o luam in considerare este Rapa Rosie ... Ma intereseaza in continuare sa aflu daca distanta de 50 km reprezinta un impediment pentru ca am discutat in seara aceasta si este destul de riscant sa nu vina masini la o astfel de distanta ! La fel vreau sa stiu exact daca ar exista PARTICIPANTI pentru o astfel de competitie ... fara masini care sa participe nu se poate face nimik !

dj05dpx 14-03-05 00:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
pol-ul se numeste \"vtm la craiova\", nu la bucovat.bucovat-ul era decat o sugestie. desigur, mai sunt si alte locatii. -> asta pentru cel ce a votat cu \"NU\" :wink: nu ma intereseaza prea mult locatia, VTM sa fie!!! :twisted:

Astept propuneri ... urmatoarea locatie pe care o luam in considerare este Rapa Rosie ... Ma intereseaza in continuare sa aflu daca distanta de 50 km reprezinta un impediment pentru ca am discutat in seara aceasta si este destul de riscant sa nu vina masini la o astfel de distanta ! La fel vreau sa stiu exact daca ar exista PARTICIPANTI pentru o astfel de competitie ... fara masini care sa participe nu se poate face nimik !

eu am votat DA,daca eram in tara participam cu o SN dar eram acolo

o colaborare ceva intre cluburi? ar suna frumos si s-ar putea usura munca unora care alearga dupa tot

intreb nu dau cu parul :)

si inca ceva 93+6 nu fac 100% :D

NSL_Doru 19-03-05 22:57

Am asteptat cateva zile sa vad daca se va mai scrie ceva pe aici ... Din pacate observ ca interesul pentru un astfel de eveniment este foarte mic ... si nu cred ca un club isi poate asuma riscul de a organiza un astfel de eveniment fara sa aiba succes din punct de vedere al spectatorilor sau mai grav al participantilor !

Sunt curios daca mai avem masini in Craiova pentru o astfel de competitie ! Chiar as vrea sa vad cine s-ar inscrie la un vtm daca acesta ar fi organizat in viitorul apropiat (ma refer 2-3 luni ... ) . De exemplu am putea face in felul urmator : fiecare club din Craiova sa discute cu membrii si sa faca o lista cu cei care ar putea participa ... dupa aceea vom putea extinde propunerea pentru celelalte cluburi din alte orase dar mai intai consider ca cei de aici trebuie sa fie baza ...

In legatura cu eventualitatea unor colaborari astept si propuneri ... dar unele concrete si viabile !

Bubu_021 20-03-05 00:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
daca eram in tara participam cu o SN dar eram acolo

chiar daca erai in tara nu cred ca participai pt ca ai doar 18 ani si nu stiu cine te-ar primi la un VTM(prima participare) cu mamaligile in geam - nu am nimic cu tine numai sa nu se vorbeasca despre avioane ca e un topic pe care il tratez serios.

o astfel de cursa nu poate fi posibila la craiova fara participarea cluburilor de aici si a independentilor. dupa cum stiti nu este nici o problema sa fie organizat un vtm la craiova si daca se apuca cineva de asa ceva ii stau la dispozitie si il ajut 100%.
Un lucru vreau sa mentionez, in special pt baietii din GHOST, daca vreti sa faceti vreun VTM, inclusiv cu ACR, va ajut PE VOI, pt ACR nu mai misc un deget si nu mai cheltui 1 leu.
as lua problema in propriile maini dar ma impiedica actele.

Bubu_021 20-03-05 00:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Doru\"
In legatura cu eventualitatea unor colaborari astept si propuneri ... dar unele concrete si viabile !

ocupa-te de acte, daca ai nevoie te ajut si acolo. publicitatea pt participanti se face aproape instant.
in rest de organizarea cursei propriu-zise lasa pe mine ca stiu tot ce trebuie.

aceeasi replica ma vad nevoit sa ti-o amintesc si tie, daca faci ceva cu ACR, te ajut DECAT PE TINE.

poate va intrebati ce am impotriva ACR, ei bine am sa va pun niste intrebari si sa ma corectati daca gresesc.
I : cine este acum director de concurs la ACR Dolj ?
R: Dl. Patrutoiu.
I : cine este adjunctul sau ?
R: Dl. Salahoru.
I : pe proba cui s-a scos acum 4 ani medie orara(la toyota starlet - Busulescu tata+fiu; opel corsa - Cojocaru tata+fiica si dacia (super?)nova ROSIE - Patrutoiu tata+fiu) de 180 km/h pe proba speciala pe care GSI-urile de la Gorj aveau 75-85 km/h ? va mai aduceti aminte scandalul?
R: pe acea proba la start se afla Dl. Amedeo Salahoru, la sosire se afla un prieten dansului Dl. Doru Mitrea, iar(ca o completare) secretariatul era asigurat de sotia D-lui Salahoru.

nu acuz pe nimeni de nimic dar am numere de gorj pe masina.

/*edit : Bubu_021 - mi-am adus aminte, il chema Doru Mitrea, nu Mitran

dj05dpx 20-03-05 02:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bubu_021\"
Quote:

Originally Posted by \"dj05dpx\"
daca eram in tara participam cu o SN dar eram acolo

chiar daca erai in tara nu cred ca participai pt ca ai doar 18 ani si nu stiu cine te-ar primi la un VTM(prima participare) cu mamaligile in geam - nu am nimic cu tine numai sa nu se vorbeasca despre avioane ca e un topic pe care il tratez serios.

o astfel de cursa nu poate fi posibila la craiova fara participarea cluburilor de aici si a independentilor. dupa cum stiti nu este nici o problema sa fie organizat un vtm la craiova si daca se apuca cineva de asa ceva ii stau la dispozitie si il ajut 100%.
Un lucru vreau sa mentionez, in special pt baietii din GHOST, daca vreti sa faceti vreun VTM, inclusiv cu ACR, va ajut PE VOI, pt ACR nu mai misc un deget si nu mai cheltui 1 leu.
as lua problema in propriile maini dar ma impiedica actele.

Bubu: varsta nu e elocventa,daca am 18 ani nu ma poti aprecia cat de bun sofer sunt sau nu,numai dupa varsta...traficul e intens aici ,autostrazile au 8 benzi+cele de urgenta...25-30,ooo km/an e ceva normal

despre ce avioane era vorba?

Bubu_021 20-03-05 21:28

mai, stai asa, nu o lua in tragic ca nu am nimic cu tine. in ultimii 3 ani era o regula la vtm-uri in craiova : un pilot nu poate participa daca nu are minim 1 an de cand are carnetul.
in nationale, regula este sa ai minim 2 ani de cand ai carnetul.
de la aceste reguli se acorda derogari dar pe motive serioase(de ex. a fost pilot de karting 1-2 ani inainte).
iar tu in canada ce carnet ai ? G1, G2 sau G full ?

NSL_Doru 21-03-05 01:22

Ca sa lamurim un subiect discutat aici ... vreau sa se inteleaga urmatorul lucru : nu am mentionat nimic in legatura cu o colaborare cu ACR , dar daca tot s-a vorbit vreau sa precizez ca am discutat si acest aspect si noi nu dorim o organizare cu ACR din nici un punct de vedere . In principiu evenimentul ar putea fi organizat doar de No Speed Limit , si eventual o colaborare cu alta forma legala din Craiova . Cei care vor sa sprijine un astfel de eveniment astept sa scrie aici sau sa ne contacteze ! La fel cum am spus-o si in posturile anterioare astept propuneri exacte de la fiecare in parte ... de exemplu : eu fac asta , eu ma dau la vtm ca am masina X , eu aduc un sponsor care e interesat , s.a.m.d.

Bubu_021 21-03-05 03:55

ok doru. am spus cu ce pot sa te ajut. cand te vei trece la treaba si daca vei avea nevoie, te voi ajuta.

NSL_Doru 21-03-05 14:16

E un inceput ... o prima propunere ... o sa analizam situatia si daca vom avea nevoie vom cere ajutorul si sigur o sa avem nevoie de ajutor pentru ca nu e simplu deloc . Asteptam in continuare sa vedem ce interes prezinta un astfel de eveniment pentru ca stiti si voi cu o floare nu se face primavara ... subiectul ramane deschis ! :wink:

NSL_Cosmin 21-03-05 14:45

va salut pe toti. din punctul meu de vedere treaba sta cam in felul urmator(din pacate):
nimeni nu cred ca o sa vrea sa-si rupa spoilerele (alea joase si frumoase), deci cad cei care au asemenea masini DAR sunt si altii care ar avea masini care sa poata concura cu succes la o asemenea etapa.
INCA ODATA REALIZEZ CAT DE FRUMOS ERA ATUNCI CAND OLTCITURILE ERAU 80% din participanti.
Sper si sunt convins ca nu sunt singurul ca putem sa facem ceva in acest sens, adica sa reusim sa organizam un VTM

Ciro_zel 21-03-05 19:18

Eu sunt 100% pt un astfel de eveniment, mi se pare o idee super, voi fi acolo ca spectator daca se va face ( initial vroiam participant da' am citit din post-urile anterioare ca \"eticheta nu da voie\" celor cu bulina in geam :lol: ).

P.S. Nu cred ca Craiova s-a \"pervertit\" asa de mult incat sa se duca la astfel de evenimente numai ca sa vada fitze, scartzuri si gagici.

Ciro_zel 31-03-05 18:35

Se mai face...nu se mai face...nu mai zice nimeni nimik? :(

NSL_Doru 06-04-05 15:23

Se pare ca interesul pentru un vtm este foarte scazut ... as putea spune practic aproape inexistent ! Propunerea noastra ramane valabila inca doua saptamani ... in cazul in care nu observam ceva mai multa atitudine pentru un astfel de eveniment voi considera acest subiect inchis !!!

GAB35DJ 07-04-05 09:17

daca postai in acelasi timp cu acest post unul referitor la o cursa de viteza in paralel pana acum aveai vreo 20-30 de pagini scrise acolo asa k da-ti seama ca doar cei care au postat aici,in aceste2 pagini,ar fi interesati de un vtm...

All times are GMT +2. The time now is 08:03.

- Copyright 2026 4Tuning