![]() |
Re: Atentie cu cristi_turbo.
nu stiu cum are curajul si tupeul sa deschida chiar el un subiect de genul asta sunt ferm convins ca daca erai din bucursti aveai probleme destul de mari pana acum dar stai linistit ca nici constanta nu e departe rau
|
se pare ca lumea sa ars cu tine scufi.dupa cum vz toti au cuvinte de lauda pt tine :)) sincer regret ca m am incurcat cu asa om.nu recomand sa ii trimiteti nimic.si la mine au stat coletele in angetie si mintea ca nu vor sa i le aduca acasa,am sunat la curier in ct si mi au spus ca vine domnu sa le ridice personal.si pune la lume ca ti am luat polita inapoi.oameni ca scufi nu au ce cauta pe forumuri.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Ai curaj sa si minti. Poze cu capacul ala ti l-am trimis, dar te-a afectat pretul. Iti pun headerul de la email, sa nu mai ai vreo nascocire ca domne, m-am rugat de el. Plus ca nu stiu cu ce ai fost afectat ? Ia de aici. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Code:
Detalii expediție:Altii mai sunteti ? |
ce rost are sa te sun ca tu nu raspunzi in schimb am vazut ca scrii mesaje probabil e mai ieftin pot afla adresa ta de la colegii care ti-au pus colete nebunelule care esti
|
scufi tu traiesti in lumea ta :)) asta e. toti mintim tu esti cel corect :) aia nu sunt saci de gunoi in care ti am trimis coletele.dar tu de unde sa sti.e folie care se vinde la metru. da la 30 de colete pe saptamana cate primesti tu:)) apropo cate ridici din ele? si nu te m ai da victima.aveai un threand la tine in care te plangeai de unii si de altii si cand am scris eu ca de 5 zile minti si nu ridici coletele l ai stres .mare e mila domnului :))pace tie :))
|
Dar de ce sa te chinui sa o afli, stau central, ti-o trimit pe PM si gata. Crezi ca am eu timp sa ma ascund. Cu cat termin mai repede cu tine, cu atat mai bine. Asta in cazul in care meriti efortul.
Quote:
Eu nu am primit niciodata colete in saci de gunoi, nici nu ma intereseaza cum se vinde. Totul se ambaleaza in cutii. Dar nu ma astept de la un necioplit sa stie prea multe, totusi tine minte, poate inveti acum. Iar ca sa-ti fac o dedicatie finala, o sa fac rost si de intreg jurnalul de expeditie, si-l voi atasa aici, ca sa ai toata fata plina de mine, fara vreo posibilitate de a mai grai. Pana atunci, esti liber ca nu te-am angajat cu nimic. P.S. Nu mai poza intr-o izda ce a contractat HIV, ca tu esti singurul care a facut prostia sa ambaleze un lucru fragil intr-un sac de gunoi. Daca erai mai atent, era totul frumos. Idiotenia se plateste. |
central e la unirea dar tu stai la tara oricat de oras ar fi noi tot la tara te vedem sa nu spui cum e cu porumbu drept dovada si atitudinea ta care lasa de dorit oricat de scolit vrei sa pari caracterul tau nu se schimba
|
As dorii sa imi cer scuze catre domnul Scufi , l-am acuzat fara rost , l-am acuzat pe nedrept intr-o zi ca dupa 2 saptamanii si tot nu ridica acel colet si Fan Curier scria ca il trimite inapoi , si dupa ce l-am ”bălăcarit” s-a dus luni si l-a ridicat cu cateva ore inainte sa inchida (si sa il trimita inapoi catre mine).Ma scuzati domnu Scufi , sper sa nu imi intentati ”proces de calomnie” cum mi-ati promis prin SMS.
Va multumesc si va doresc sa aveti parte doar de clienti ca dumneavoastra. |
Cum adica l-am ridicat luni ? :lol: Parca era retur de pe 30 ? :rolleyes2
Adica pana acum ai mintit ? Misto. Nu mi-a dat prin cap sa ma uit dupa AWB, sau sa-ti fi pus pozele de atunci. Era si mai distractiv. Io` luni n-am ridicat nimic, de la niciun curier. L-am ridicat pe 28 sau 29, dupa ce mi-ai dat mesaj. La naiba ca nici nu mai retin. |
Daca te uitai cu atentie in postarile trecute am copiat direct de pe site-ul fan , si pe 30 era neridicat
Detalii expediție: Data expedierii: 19.11.2013 Status-ul expeditiei: Livrat Confirmare de receptie: Bucur Data livrarii: 03.12.2013 Ora livrarii: 17:48 Data virament: DATA LIVRARII 03.12 - MARTEA ASTA |
Quote:
Daca tu zici. Eu pe cine sa mai cred ? Totusi sunt curios cum lucreaza aia la fara 10, cand ei la 6 termina programul. Sa incheiem aici, ca deja ma plictiseste subiectul, iar dosarele x nu mi-au placut niciodata. |
I-am trimis ieri un colet domnului Scufi, sper sa-l ridice. Pentru moment nu raspunde la telefon.
|
Nu a ridicat coletul.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning