Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ati avut masina sparta? Ce v-au furat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3949-masina-sparta-furat.html)

Psycho 10-03-05 10:06

da o alta intrebare ati mai recuperat ceva din ce s`a furat ??? k io unu dupa ce i`a prins politia ... n`am mai recuperat nimik .. cand ii intrebam unde`s rotzile mele .. unde`s banii mei d pe rotzi ridicau din umeri >>>>>

dj05dpx 10-03-05 15:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
da o alta intrebare ati mai recuperat ceva din ce s`a furat ??? k io unu dupa ce i`a prins politia ... n`am mai recuperat nimik .. cand ii intrebam unde`s rotzile mele .. unde`s banii mei d pe rotzi ridicau din umeri >>>>>

De cele mai multe ori politzaii(cei care sunt platiti din banii nostri si ar trebui sa ne protejeze) sunt mana in mana cu tiganii sau sunt la mana tiganilor :evil:

Am uitat sa spun ca mi-a fost furata de pe un camion o prelata noua(va dati seama ca dupa un camion de 10 m nu e asa usor de furat o prelata)...si cu pile+bani(ca ramaneam cu buza umflata daca nu) mi-a fost inapoiata dupa 2 luni,fusese furata de un `indian`cica :roll: ...asta e politia romana...adica inexistenta..cand ai nevoie de ei...

Psycho 10-03-05 22:05

stai kalm k si cu cele mai performante alarme iti fura mashina .. hai sa`ti zic o chestie .. in leg cu alarmele d perimetru .. ia incerka sa t bagi sub mashina .. sa vedem mai piuie ?? :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: da nu stii d la mine :)

unui tov d`al meu i`au luat manushile de condus :) .. si lu unu ochelarii :)

X-Ray-Eyes 11-03-05 18:08

De spart masina nu mi-au spart-o niciodata , am gasit un briceag rupt in yala de la sofer , intr-o dimineatza si mi-am dat seama ca a fost fortzata.
Din interior deci nu mi-au shparlit nimik.
Insa ... acum 3 ani au vrut sa imi fure un set de proiectoare in forma de ochi care le-am pus in masca masinii si prin spatele siglei erau unite printr-o tija lata de fier .
Si pentru ca nu a putut sa traga proiectoarele normal , mi-au smuls masca cu totul !!!
Si in plus de asta , cu surubelnita mi-au scos si sigla de la Opel de pe portbagaj ...
A ....
Am uitat sa va mentionez ceva !
Asta nu s-a intamplat in Constantza .... ci in Galati !
:x

Nesanatosu 11-03-05 20:05

Acum o saptmana mi-au furat o grila de sub masca(sincer nu prea am inteles ce au vrut sa faca cu ele)...de ce zic cu ,,ele''?!...Fiindca in drum spre casa dau sa ma uit la inca un golf5 (va dati seama ca pana la eveniment nu i-am dat o importanta deosebita acelei grile) sa vad cum arata exact si sa-mi dau seama ce mi-au furat...Cand ma uit, stupoare: si la asta lipsea.In prima instanta ma gandesc ca sunt eu paranoia si asa e ,,din babrica''(desi se vedeau zgarieturile de unde fusese fortata) dar dupa ce ma holbez mai bine imi dau seama ca ceva ,,lipseste''

Macar le-am aflat traseul(pentru cunoscatori);probabil ca au plecat din Cireasa un pic afumati( prima victima era foarte aproape) au luat-o pe la Casa de Cultura pana la Primavara(unde au dat de a mea) aici facand la dreapta spre Marvimex sau stanga spre Mol deoarece daca o luau inainte mai dadeau de un Golf5, si tinand cont ca ala era ,,neatins'' tind sa cred ca nu au luat-o pe acolo

Ps Alarma, e cea mai buna pe care o puteam cumpara de la VW dar din cauza normelor de poluare fonica din UE nu ,,macane'' daca spre ex. da unul cu mingea in ea si nu-i sparge nimc.Intr-adevar are senzor de miscare in habitaclu,de remorcare iar cand suna face ca alarmele alea de la banca sau magazine(urat rau de tot pt. ureche)

Vyruss 12-03-05 07:10

Din fericire pana acum nu mi s-a spart decat o singura data masina, cand mi s-a furat detectorul radar, un aparat ozonificator, shi cand a trecut baiatu la casetofon l-a ridicat politia.
Desigur, ozonificatorul mi l-au dat, dar nu au gasit nici un antiradar la el, dar l-am gasit a doua zi in biroul gaborului, bine ascuns.

cristi_ubs 28-03-05 14:41

mi s-a spart masina o singura data si mi-au furat casetofonul si boxele(linie kenwood).dar aveam si am casco si pagubele au fost acoperite
atat

iasi_drifter 05-08-05 05:53

la ora 4 azi noapte ma uit intamplator pe geam si vad un individ suspect la masina unui vecin.
n-am ce face si dau telefon la poitzai in loc sa iau aparatul foto. ala si-a facut treaba pe acolo a deschis portiera in cele din urma a umblat prin bord samd.
eu sun la politzai si il scol pe garcea 1 din somn care il scoala pe garcea 2 din somn si imi zic ca or sa trimita pe cineva. au venit evident o p#|a. \"POLITIA VEGHEAZA!\"
ce nu vedeam eu din cauza altei masini era portbagajul meu deschis cat il tinea lantul cu care era legat si cu toate ca masina era bagata cu fundul in niste tufe.
din camera de la mine nu-mi vedeam portbagajul si abia cand am ajuns in bucatarie am vazut \"surpriza\".
Nu m-am uitat in portbagaj dar ma indoiesc ca mi-a luat ceva jigodia pt. ca nu prea a avut spatiu de manevra.
Sa vad ce fac pt. ca gaborii astia nu pot fi mai de *** decat sunt. In tara asta daca nu-ti faci singur dreptate n-ajungi nicaieri caci gaborii nu-s altceva decat niste carnati jegosi.
mi-au mai umblat niste taraturi prin portbagaj de 2 ori in iarna dar ghiciti cate vesti am primit de la politie...

maibunu 05-08-05 16:19

mi-au furat capacele si toate rotile masinii si au lasato cu burta pe jos noroc ca a doua zi le-au recuperat deoarece se cam stia cine actioneaza in zona aia , iar la Vectra geamul oglinzilor in 10 minute cat am fost sa las ceva si am fost nevoit sa apelez la ajutorul baietilor din Mall Vitan

needBrain 06-08-05 19:50

acum 3 ani mi-au ciordit casetofonu'
mi-au spart geamu dreapta fatza cu o bujie si a smuls ala cu tot cu un suport de plastic care umplea bordul
faza nasoala e ca aveam alarma,si aea nu a sunat,asa ca am scos-o ca era inutila.
cat despre prejudiu,a fost recuperat ca aveam asigurare

SHOGUN-A8 07-08-05 00:37

Mie nu mi-au furat nimic,dar daca stiti pe cineva care detine un Volvo s80 si i-au fost furati 1400 de Eu din Roman sa stiti ca io is actorul principal. :P

Michael 07-08-05 01:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SHOGUN-A8\"
Mie nu mi-au furat nimic,dar daca stiti pe cineva care detine un Volvo s80 si i-au fost furati 1400 de Eu din Roman sa stiti ca io is actorul principal. :P

sec

SHOGUN-A8 07-08-05 01:32

Era masina unui tigan asa ca decat ei pe mine,mai bine eu pe ei! :evil: :twisted:

bogdanelius 12-08-05 10:12

Mie mi-au furat acum o saptamana oglinda din dreapta, iar azi dimineata cand am bagat cheia in usa (nu am alarma) mi sa parut ceva ciudat ca nu intra cheia si cand m-am uitat mai bine ... stupoare ... butucul era rupt :?

Cred ca au incercat sa imi forteze incuietoarea ... dar pt ce ? pt un cd fara fatza si 2 boxe ? ma rog poate se gandeau ca o sa gaseasca o prada mai mare.

Paradoxal le multumesc totusi ca nu mi-au spart geamul ... :?

Chestia acum e ca nu stiu ce sa fac unde mai gasesc eu butuc care sa se potriveasca cu cheia mea sau daca se poate face unul la comanda.

Anul trecut i-am prins pe doi la fratemiu in masina in timp ce demontau casetofonul ... dupa ce si-au luat cate un capac \"prietenesc\" i-am lasat ca mi-am dat seama ca erau drogati morti .

PS: Din cate am inteles, astia care sparg masini cu alarma, intai sparg stopul masinii si scurtcircuiteaza unul din becurile de semnalizare apoi lucreaza linistiti ... :shock:

TND--TEAM 15-08-05 16:21

mi- sa sustras un cas auto sony atat au putut lua au vrut sa ia si boxele fiendca era prinse bine s-au lasat si au plecat linistiti :shock: doar cu un cas :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 06:43.

- Copyright 2026 4Tuning