![]() |
Re: Honda S2000 CR Concept
a fi ea frumoasa da eleronul ala parerea mea nu mere delok
|
Masina nu e prototip ci va fi disponibila spre vanzare. In locul din portbagaj unde venea acoperisul de panza au pus un sistem de ramforsare a caroseriei. Au schimbat si interiorul nitel. Cilindreea a fost modificata pentru marirea cuplului si a fiabilitatii. I-au schimbat mai multe si pe la suspensii si diferential. Body-kitul a fost adoptat si din motive aerodinamice. Pe spate are roti mai late.
|
mmMM!masina e mistow pacat k au schimbat ceasurile alea si au pus unele digitale:(dar in rest masina este K:D:Pmie imi place eleronu la nebunie:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
.................
|
Mdea da tot ala vechi inca rulzzzz !!!!!! ii mai fain ca asta !
|
@ Race
in fine... m`am grabit... nush cat avea camaro, parca 5 L , io incercam sa scot in evidenta diferenta de cilindree, nu mai conteaza cu :P |
daca nu se numea s2000 cr concept ash fi jurat ca e o s2000 normala, tunata ci stil :(
|
ma da si eu am citit despre s2000 cr si cred k o sa fie de 260CP nu 237CP...cel putin asa scria pe un site.
|
:D :D :D Intrucat S2000-ul este o masina care imi place ..... exemplul de fata imi place ff mult ... sincer eu nu vad nici o greseala in aceasta masina (stiu ca sunt subiectiv :-P )
|
Honda, e una dintre cele mai revolutionare marci... mitul european incepe sa dispara, japonezii se ridica exponential... masinuta asta e o bomba!!!
|
Nu e cine stie ce, dar merge...
|
modificari aproape 0, ne asteptam la ceva mai mult, eleronul se putea ceva mai discret nu aripa aia care parca are rolul sa o ridice nu sa o apese
|
Quote:
|
Quote:
am vazut drive-test la "5th gear" cu modelul vechi pe circuit si avea performante de invidiat, ce sa mai zic de varianta imbunatatita... e o masina reusita din toate pct. de vedere... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning