![]() |
Re: dacia mea proprie si personala
Quote:
iar daca esti mare maestru cu covrigu...c cauti aici? du-te la piloti acolo... mai putine talente nu strica. |
Quote:
lucrezi la vw?? crezi ca e asa periculos tfsi-u?? trebuie sa fii mersi si cu gti daca lucrezi acolo... batranica lu bobby nu e gti...e 'GSI'... dar ar fii interesant sa vedem un 7000...;) |
[QUOTE=BigBoss;836318]
4.Daciile sunt pentru amarati ! [QUOTE] Cand dai 7000E pentru un LOGAN mai esti amarat?... |
Quote:
|
da...trebuia sa inceapa de undeva...sa nu bage banii in dacie si sa isi ia un urs, sau golf2 sau altele...dar de...
|
Quote:
|
Quote:
Da trebuia sa inceapa de undeva ...dar incercam sa-l fac sa inteleaga ca startu e ,,prost" baza ca sa zic.Degeaba vrei sa construiesti ceva frumos si rapid daca fundatia e vai mama ei. Ca tot vorbim de fundatii..exemplu dacia mea 2003 cu 18.000km la bord astazi i- s-a rupt...spart caseta de directie.Un bun exemplu de cat de vai mama lor sunt aceste masini.Daca aveam 100---120km\h aveam toate sansele sa ma fack tandari....:evil: |
[QUOTE=CocoT 28;836816][QUOTE=BigBoss;836318]
4.Daciile sunt pentru amarati ! Quote:
|
Quote:
da man. Tfsi e fenomenal...are cuplu la 1800 de ture de ai senzatia ca mergi cu un TDI daca ma intelegi..e fantastic motorasu asta.nu degeaba a luat premiu international pt cel mai tare motor anul trecut. nu ma puteam arunca la gti ...deja eram nesimtit...Dar daca vri i-ti trimit poze de la teste cu R32...a luat 178 km\h ,,doar' in treapta a III-a.impresionant nu? ,,batranica lu bobby nu e gti...e 'GSI'" mda am fost ,,indus" in eroare.dupa cum bine vezi intru pe dent mai mereu dupa 11-12 noaptea si oboseala deja i-si spune cuvantul. |
Quote:
Oricum traseul meu favorit este Pitesti,Targoviste,Sinaia,Brasov,C-lung,Pitesti.deci nu sunt neaparat mort dupa linii drepte. Mastreu nu sunt deloc ca daca eram acum poate ca aveam si eu vreo masina inscrisa la VTM :D Mama dar vad ca v-am ,,oripilat" rau cu comentariile mele...ca vad ca tre sa raspund la multe ,,intepaturi":D :D :D :-P |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Pai nu-mi ramane atunci decat sa ma dau cu tine si cu prietenul tau....asta la liniute ca sa zic asa, dar numai dupa ce ii schimb arcurile ca sunt prea moi si sunt dezavantajat la plecare ,si admisia, eventual poate am timp si de serpi. Da-mi mai multe detalii de tfsi-ul ala....cati cai? cate kg? ce masina?
Eu nu stiu ce modificari i-a facut omu` la dacia lui.....dar decat sa il luam la misto din prima si sa ii taiem avantul...mai bine asteptam produsul finit nu? Puteam sa ma arunc si eu sa ma dau cu el...dar dupa cum am spus....nu caut adversari comozi, dar daca se gaseste vreun "racer"...il servesc cu cea mai mare placere.......cu o anumita miza...bineinteles. Oricum mai e putin si tre sa onorez niste clienti mai vechi....asta in cazul in care mai vor.Bafta |
Quote:
Are 170CP !!!! stoc (estis si versiune cu...tinte bine ...200CP)dintr-un motor de 1,4.Au scos cai astia punand si turbina si compresor pe el.Compresoru incepe sa bage undeva de la 1300 Rpm pana pe la 2500 Rpm dupaia preia turbina pana la ....turatie maxima.Masina are 1480Kg.iar raportul 1,2 este foarte scurt cea ce-ti permite sa te lansezi urat de tot.Daca nu stii s-o tii in frau cu tot ASR ei stai pe loc si faci Burn la cauciucuri.Este acelasi motor care vine acum pe Golf GT.Faza cea mai tare e la consum...nu este deloc gurmand mers sportiv...(ma tineam dupa un renault clio alpine)pana la brasov am stat lipit de el,nu mi-a papat decat 9-10% cea ce mi se pare fantastic tinand cont ca cu un alt motor putere mai mica am ajuns cu un consum de 14-15. La capitlul dacie ma las pagubas nu mai comentez ca zice omu ca am ceva cu el,am subliniat ce am vrut sa subliniez,probabil ca pana la 28 de ani va gandi si el ca mine...sau nu. |
presupun ca il stii p traian...cu el am fost si io si am mers cu r32...;)
si un pic cu polo gti... cu tfsiu nu am mers ca nu au adus masina de drive test...dar o sa aduca...>:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning