Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Corrado - G60 viitor VR6 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/36134-corrado-g60-viitor-vr6.html)

Kaluvr6 19-03-07 20:01

Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6

pai de ce as renunta tocmai acum cand am si adus masina din germania, deja se lucreaza la ea si momentan e la vopsit. Plus ca azi am comandat si discurile, placutele, proiectoarele de la IN PRO, amortizoarele pe spate, etc

Aaronnel^ 19-03-07 21:22

6 Attachment(s)
Urc eu pentru Geo pozele cu Corrado la vopsit.. ca el a avut niste probleme cu unele din ele :)
Scuzati claritatea dar sunt facute cu telefonul

® Al3cS ® 19-03-07 21:33

Felicitari pentru curajul pe care l-ai avut sa incepi munca la aceasta masinuta... succes in continuare si sa ne tii la curent cu modificarile aduse ;)

Kaluvr6 20-03-07 03:29

ms mult si normal ca dupa ce iese ii fac o gramada de poze si le bag aici :)

bobby_gsi2 20-03-07 04:29

Ma bucur ca ai inteles ca la primul post care l-am scris aici nu tin partea nimanui, cum ai spus si tu.....poate mutu face treaba buna numai pt el. Oricum poate stam de vorba odata la un suc in vl sau pitesti. Sfatul meu e sa umbli si la frane ca un vr6 ramane un vr6 si tre sa si opresti masina :). Bafta in continuare ca si eu o sa ma apuc de munca la a mea si stiu ce ma asteapta.

Kaluvr6 20-03-07 14:55

cu placere la un suc da prin pitest nu prea mai vin ca nu am de ce. Mai trebuie sa imi dea Necula al mic instalatia de xenon, jantele care le`am avut pe ea si 800 euro. Chiar pe LEU il stii? Are el celica aia rosie tunata. Ala e tovaras bun si de treaba.
Acuma 20 min am fost sa iau discurile ventilate si perforate, placutele, pragurile si un " parasolar" sau cum ii zice de vine pe luneta din spate. Stiu ca trebuie frane la greu :)

Mario_Dub 20-03-07 22:46

multa bafta cu masina in continuare si pacat ca a trebuit sa cheltuiesti atatia bani ca sa o aduci la suprafata. pe viitor inainte sa te duci la orice mecananic "priceput" poti apela si la forumuri unde ai putea pune intrebari. ai si un pm de la mine sper sa-ti fie de ajutor acel link...

claudiu lucian 21-03-07 12:34

iti urez succes cu masinutza, imi plac foarte mult corrado, eu cand imi cautam masina nu am gasit niciunul d vz, asa k am ales golf 3.

imi pare rau k ai trecut prin ce ai trecut, dar acum sper sa iti faci masina asa cum vrei;)
bafta

Kaluvr6 21-03-07 13:38

MS f mult. Mie mi s`a pus pata pe corrado din cauza unui prieten care a avut 3 corrado. 2 vr6 si un g60. Nu prea eram eu cu masinile atunci dda corrado mi`a stranit interesu si nu m`am lasat pana n`am avut unu. :)

recBeat 21-03-07 17:05

In sfarsit am citit si eu povestea (ti-am promis ca o citesc). Ce sa mai zic.. plm, si eu care credeam ca-i vb doar de o groapa nenorocita. Sincer chiar imi pare rau pentru ce ai patit, si sper ca experienta ta sa fie invatatura de minte pentru ceilalti, ca sa nu pateasca la fel.Eu unul, o sa tin cont de ce am citit aici, si o iau, ca si cum asi fi patit-o eu. Tare nasol. Sper sa-ti recuperezi banii.
In ceea ce priveste jantele, modelul pe care l-ai postat tu aici, nu-i pt corrado..
Incearca unele cu buza(sau inel, cum le sp tu), de mi-ai aratat mie pt corsa.
I-ar sta mult mai belea asa, dar fara 1mie, o mie si ceva de euroi nu scapi, asta cu tot cu cauciucuri..
Succes in continare cu vr6-le, sa ne ti la curent.

Mario_Dub 21-03-07 17:50

1 Attachment(s)
ca sa-ti faci o idee cum ar veni cu ceva cu buza lata 9j fata/spate, mie sincer pe 16 mi se pareau cam mici pe corrado-ul meu, in schimb pe scirocco veneau ca turnate:D

Kaluvr6 21-03-07 19:15

Stiu de care jante ar trebui. Cred ca o sa ascult de voi, si le tin pe alea de pe cel din germania cu toate ca sunt cam duse, si mai strang bani si iau undele tari d`alea late. Asta e, o fac acuma si asa ramane, nu`i mai pun nimic. M`am interesat cam cat ar f un turbo, am auzit ca ar fi cam 2500 euro asa k ma las. Ii pun un filtru sport si evacuare directa, se face de vreo 200 cp si imi ajunge. At least for now :)

BULLETTT 21-03-07 20:14

2.8 sau 2.9? chiar daca este 2.9 nu cred ca ajungi la 200 doar din evacuare si filtru..T e scump,ar trebui sa incerci niste axe cu came,cu astea castigi cel mai mult,si un cip destept.

CJ-01-WOB 21-03-07 21:09

jantele consacrate in opinia mea pt Corrado sunt Borbeturile A .. 7j + 9j

http://www.vwcorrado.de/pic/gallerie...onat0502-4.jpg

Luigyy 21-03-07 21:17

borbeturile alea arata f bine pe corrado !!!!! bafta in continuare cu masina si asteptam sa vedem ce iese

All times are GMT +2. The time now is 09:31.

- Copyright 2026 4Tuning