![]() |
Re: Ce masina sa-mi iau???
Atunci iati man o solenza si gata ai si piese ieftine tot ce vrei. oricum stilo arata mai bine decat focus dupa parerea mea si il iei si mai cu putini km si mai nou.
|
De o Skoda fabia 1,4 la 101 cp ce ziceti?mie mi se pare avantajoasa la banii astia(in jur de 6500) tinand cont ca sunt intretinute si full options :D vo ;) i ce ziceti?
|
mai bine o astra!
diesel-ul da tine mai mult dar nu o sa "te ingropi" cu masina aia,nu "te casatoresti"cu ea ci...ci o tii pt un timp,nu?mare diferenta dintre diesel si benzina nu prea este,parera mea! |
am de vanzare un opel astra ! pret : 8000 negociabil ( e f speciala masina , daca te intereseaza bag poze si alte detalii )
|
dolb ia baga poze...si interioru pls
:D |
in ultimul timp au aparut multe modele la banii astia..as face un top ce as prefera eu dintre ele...
focus astra golf stilo fabia logan nu ma intereseaza k de golf zic multi k e cea mai tare da pur si simplu nu-mi place asa mult(foarte putin)...focusu mi se pare super la design si cred k merita..la fel si astra :D pana la urma ce ziceti sa iau din astea?? specific pe benzina o sa iau! |
8 Attachment(s)
precizez ca atunci cand am facut pozele masina a fost murdara!
OPEL ASTRA 1.7 DTI , 110 - 115 cp ( ceva pe acolo , nu stiu sigur ce si cum, asa a venit din germania ) import germania 2006 ( rulata in franta ) 118 . 000 km an 2003 navi + tel, klima manuala, geamuri electrice, tempomat ( sau pilot automat ), comenzi pe volan, CD player + 4 boxe ( + inca 2 boxe nemontate .. ) angel eyes , stopuri, eleron, pleoape masina este foarte intretinuta si nu prezinta multe zgarieturi si nici zgarieturi majore ( are doar pe bara din spate 3 zgarieturi,, ATAT ) asa cum am mai spus, foarte ingrijita, accept orice test autovit sau reprezentanta opel ! pret: 8000 negociabil ( e masina de suflet, si ma despart cu greu de ea, dar am nevoie de bani pentru avans la un astra nou twintop ) .. alte detalii , ma anunti |
arata bine masina dar nu cred k o sa imi iau eu masina doua luni de aq in colo...si probabil o sa o vinzi!o sa-mi iau cam prin iunie/iulie si sper sa gasesc ceva bun :D
|
cei care mai aveti masini de vanzare compatibile cu cerintele mele anuntati-ma pls!:arrow:
|
bai eu sunt disperat sa o vand ( nu ca ar avea ceva ).. doar ca trebuie sa dau repede avansu la masina aia ca se apropie vara si vreau sa prind vara cu cabrio ;) ... iar masina nu am avut sanse sa o vand, cand am lasat anunt pe autovit m-au sunat 15 din care 2 m-au sunat doar sa imi spuna cat de frumoasa e :D ( vai sunt flatat ), iar alti 3 mi-au zis ca sigur o cumpara si nu s-au mai prezentat, restul doar au palavragit!
|
masina e si frumoasa si atat de puternica incat sa ma satisfaca pe mine da e faza k eu nu pot lua acum decat peste doua luni...plus k dak ai pretul negociabil e un avantaj pt mine dar nu dispun momentan decat de 3000e :P si doar peste 2 luni o sa fac rost de inca 5000 :|
|
pai fa si tu rost acolo ca nu stiu daca o mai ia cineva sau nu ! ( bine ca nici nu prea m-a interesat, dupa cum vezi nu am afise in geam, si nici nu intentionez :D )
|
o sa te astept, si putem sa facem in felul urmator: dai 3000 - 4000 acu, si mai dai restul peste o luna, facem acte la notariat tot :D
|
Quote:
|
eu nu pot sa fac aq rost de mai mult de 3000 k nam de unde...oricum taikmiu ma finanteaza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
- Copyright 2026 4Tuning